10 legjobb android lan multiplayer játék 2016-ból

Íme 10 legjobb LAN-t használó multiplayer játék 2016-ban Androidon, olyan játékok, amelyeket barátaival játszhat. Hogyan, töltsük le.

A játék szórakoztató, de még szórakoztatóbb a barátaival játszani a LAN segítségével. Ezért a legjobb HD multiplayer játékra van szükséged. Nos, ha korábban az ApkVenue 10 bluetooth multiplayer játékot tárgyalt, akkor ezúttal az ApkVenue tárgyalja a multiplayer játékok gyűjteményét, amelyeket LAN-on keresztül játszanak a legjobb Android 2016-hoz.

Az alábbi játékokban szórakozhat a barátaival. Plusz a magas grafika természetesen növeli az izgalmat játék közben és még sok mást igazi a játék is. Azonnal itt van a 10 legjobb helyi helyi multiplayer Android-játék vagy online játszható játék online / offline a helyi WiFi-n csatlakozási pont vagy helyi vezeték nélküli hálózat.

  • 17 legjobb autóverseny-játék 2020 minden platformon, nagyon reális!
  • 10 legjobb és legújabb 6 millió laptop 2020-ra, játékra és dizájnra alkalmas!

10 legjobb LAN multiplayer játék az Android 2016-hoz

1. Kritikus opciók

Kritikus opciók az FPS műfajt hordozza a többjátékos játékfunkciókkal, LAN-val, mint például a Counter Strike, de elérhető mobil platform élesebb grafikával is játékmenet annál finomabb. A Counter Strike rajongói számára biztosan nem fog összetéveszteni játékmenet a kritikus opciókban. A játékosokat két csapatra osztják, hogy lőjék egymást és teljesítsék a küldetést.

Különféle Counter Strike speciális küldetések is készültek, például bombák hatástalanítása, gyors versenyzés az ellenfél csapatának befejezésére stb. Ezenkívül a Critical Ops alappillérei is cross platform. Tehát nem számít, milyen platformot használ, versenyezhet egymással és versenyezhet. Ez azt jelenti, hogy a PC-felhasználók barátokkal játszhatnak, akik okostelefont vagy táblagépet használnak. És ez a játék a legjobb multiplayer android játék.

2. Aszfalt 8: Légi

Aszfalt 8: Légi készült Gameloft Ezt ismét Jaka ajánlja neked, ezúttal nem a grafika minősége miatt, hanem a legjobb versenyjátékokban szereplő funkciók miatt. A versenyzői akció, amelyet játszol, teljesen irreális. De ettől más a szenzáció, ahol különböző platformokon lehet átmenni, ugrani, majd repülni a levegőben.

Gameloft SE Versenyjátékok LETÖLTÉS

Különböző országokban kerül sor a valós világban létező autók gyűjteményével. A pályán bemutatott grafikákról, részletekről és vizuális effektekről, valamint a körülötte lévő épületekről nagyon csodálatosnak tűnik. Ha egyszer rálép a gázra, rabja lesz. Nem csoda, hogy ez a játék 2016 legjobb LAN multiplayer játék kategóriájába tartozik.

3. Golfozzunk! 3

Nézzük a golfot! 3 egy nagyon részletes és gyönyörű grafikai minőségű golfsport-játék. A Lets Golf 3 egy teljesen új szórakozási szintre emeli a golfozást. A grafika nagyon színes kiváló 3D-s nézettel. Ez a többjátékos játék freemium. Tehát vásárolni fog elemeket kezdve teljes mértékben golfozni rúd, golflabda más kiegészítőkhöz. Minden szinttel feljebb kioszthatja az állapotot a létrehozáshoz is golfjátékos jobban állsz benne. Határozottan szórakoztatóbb lesz, ha barátokkal játszol.

4. Fegyvertestvérek 3

Testvérek 3 egy második világháborús témájú játék taktikai lövöldözős játék intenzívebb és izgalmasabb. Ön az amerikai csapatok szerepét tölti be, akiknek vissza kell verniük a nácikat a fronton. Fenomenális többjátékos funkcióval a Brothers in Arms 3 megérdemli, hogy egy második világháborús témájú játék legyen, amelyet együtt kell játszania.

Gameloft lövöldözős játékok LETÖLTÉS

5. Doodle Army 2: Mini Militia

Val vel Doodle Army 2: Mini Militia ezzel egyszerre 6 játékost játszhatsz online vagy 12 játékos használ helyi WiFi-t. Ennek a játéknak természetesen az az előnye, hogy nagyon könnyű és természetesen szórakoztató. Nagyon jó együtt játszani. A Mini Militia az egyik legjobb multiplayer játék, amelyet el kell játszanod.

6. 6 vesz!

6 vesz egy egyedülálló kártyajáték, amelyet tulajdonképpen a legendás társasjáték ihletett Wolfgang Kramer. Ha szeret kártyázni barátaival, kipróbálhatja ezt a játékot. Meghívhat más játékosokat is, hogy csatlakozzanak a helyi WiFi-n keresztül.

7. Akció 2-4 játékos számára

Ahogy a neve is mutatja, játékok Akció 2-4 játékos számára Ez egy olyan játék, amelyet 2–4 játékos között lehet játszani LAN-on keresztüli csatlakozással. Ez a játék rendelkezik játékmenet egyszerű. Lőni, ütni és fegyverekkel játszani kell. Természetesen nagyon izgalmas, ha együtt játszunk, hogy gólt szerezzünk és a legjobbak legyünk.

8. Badland

Badland az egyik olyan játék, amely a leginkább magával ragadó látványt nyújt. Irányíthatod az erdő lakóit a képernyő megérintésével, hogy végiggurulhassanak az akadályokkal és veszélyekkel teli piszkos és sötét erdőben. A divat mellett egyjátékos, feltéve, hogy multiplayer amelyet internetkapcsolat nélkül is lejátszhat. Repülni és túlélni, hogy áthaladjon az alagúton, különféle akadályokkal. Az ingyenes verzióban 40 szint biztosított, a fizetett változatban pedig további 40 szintet ad hozzá.

Frogmind Arcade Games LETÖLTÉS

9. Battle Slimes

Battle Slimes egy olyan játék, amely együtt játszható az emberek közötti háborús cselekedetekkel Iszap, nevezetesen egy nyálkahártya formájában lévő lény. Rendszer alapú játék multiplayer Ezt a nyelvet három barátjával játszhatja le egyszerre egy eszközben.

Az egyes játékosok egyetlen kezelőszerve az ugró gomb további vezérlés nélkül. Minden Slime automatikusan lő és irányt vált, amikor a falnak ütközik. A cél Battle Slimes kiütni egymást Slimes társai között.

10. Sakkmentes

Önnek, a sakk rajongóinak, valóban kötelező a játék telepítése Sakkmentes ez. A sakkot két embernek kell játszania, miközben a számítógéppel való küzdelem kevésbé izgalmas. Tehát, csak hívja meg barátait, hogy játsszanak együtt, a LAN multiplayer játék funkció támogatásának köszönhetően egymás moduljain játszhatnak.

Ez a 10 legjobb Android LAN multiplayer játék 2016-ban, amelyet barátaival együtt játszhat. Nagyon szórakoztató, együtt játszunk és kiválasztjuk egymás képességeit. Ha további LAN multiplayer játékokkal rendelkezik, vegye fel őket az alábbi megjegyzésekbe.