10 legjobb adat-helyreállító szoftver a törölt adatok helyreállításához

Törölt már valaha fontos fájlokat a merevlemezről? Ami pánikba esik, a fájlt törölték a Lomtár mappából. Ne aggódjon, az alábbi szoftverrel továbbra is helyreállíthatja az elveszett vagy törölt adatokat!

Tévedett valaha? töröl fontos fájlokat a merevlemezről? Ami pánikba esik, a fájlt a Lomtár mappából is törölte.

Nos, azok számára, akik rossz fájlt törölnek, véletlenül formázzák a merevlemezt, flashdisk-et vagy adatvesztést okoznak emiatt hibákat vagy vírus. Mielőtt a zavart nem egyértelmű, először próbáljon megnyugtatni magát.

Az elveszett vagy törölt adatokat továbbra is helyreállíthatja a helyreállító szoftver A 2016-os legjobb ingyenes adat, amelyet az ApkVenue alább ismertet.

  • 3 módszer a törölt fotók helyreállítására a Facebookon, egyszerű!
  • Hogyan lehet visszaállítani a törölt fájlokat Android-on root nélkül
  • A törölt fájlok visszaállításának helyes módja a Windows rendszerben

A legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftver

Jelentés a Fossbytes-ről, azokról az adatokról, amelyeket töröl, vagy amikor megteszi gyors formátum merevlemez, csak táblázat adatbáziscsak ürítsd ki. Régi adatfájljai még mindig tárolásban vannak, és nem lettek teljesen törölve. Ezért szükségünk van egy adat-helyreállító szoftverre.

1. Recuva

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

A Recuva a legjobb ingyenes adat-helyreállító szoftver a törölt adatok helyreállításához. A Recuva előnye, hogy könnyen kezelhető, kereshet és visszakereshet dokumentumokat, fájlokat, mappákat és egyéb, korábban törölt információkat.

A Recuva biztonságos adat felülírási technikákat is használ a fontos, privát és érzékeny információk törléséhez.

2. TestDisk

Apps Utilities CGSecurity LETÖLTÉS

A következő legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftver a TestDisk az elveszett partíciók helyreállításához (helyreállításához). A TestDisk az nyílt forráskódú szoftver és több platformos. Tehát ezt a programot bármely operációs rendszeren használhatja.

A TestDisk programot akkor is használhatja, ha a merevlemez partíciójának sérülését tapasztalja, például hirtelen eltűnő partíciót, "kiosztatlan partíció" vagy RAW partíció ban ben Windows lemezkezelés.

Általában baleset okozza "formátum" vagy "töröl" partíció, rosszul lett konfigurálva a telepítés során kettős csomagtartó Linux / * BSD használatával telepítse újra vagy frissítse a Windows rendszert, és frissítse a szoftvert.

3. A 360 visszavonása

A következő ott van A 360 visszavonása, az egyik legjobb program a véletlenül vagy véletlenül törölt fájlok helyreállítására, helyreállíthatja a törölt fájlokat a számítógép merevlemezéről, USB / hüvelykujj meghajtóiról, memóriakártyáiról, kamerákban használt memóriakártyákról, okostelefonokról, pendrive-okról és még sok másról.

Az Undelete 360 ​​a fájlok és mappák helyreállítását is támogatja. Ez a szoftver a törölt fájlok böngészésével és keresésével indul az Ön által megadott meghajtón.

Az Undelete 360 ​​lehetővé teszi a kategóriák alapján talált fájlok megtekintését a Csoportosítás szakaszban, például Alkalmazás, PDF, Bitmap, GIF grafika és mások. Ezen felül használhatja a keresési funkciót, előnézeti fájl, megtekintheti a fájl tulajdonságait, a HEX kódot és a naplószoftvert.

4. PhotoRec

CGSecurity Productivity Apps LETÖLTÉS

PhotoRec a következő legjobb hatékony ingyenes adat-helyreállítási szoftver. Ez a program lehetővé teszi különféle típusú fájlok helyreállítását, beleértve a multimédiát, dokumentumokat, archívumokat és még sok mást merevlemezekről, CD-ROM-okról, flash meghajtókról, memóriakártyákról stb.

5. Pandora helyreállítás

Pandora Recovery Apps Utilities LETÖLTÉS

Pandora helyreállítás egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a véglegesen törölt adatok helyreállítását. Vagyis azok a fájlok, amelyeket törléssel töröltek Újrahasznosító kuka vagy nyomja meg gyorsbillentyűk Shift + Delete fájlok törléséhez a DOS parancssorból.

Visszaállíthatja azokat a fájlokat, amelyeket egy hónappal a Pandora Recovery telepítése előtt töröltek. Ennél tovább a Pandora Recovery nem képes visszaállítani.

6. Power Data Recovery Mini eszköz

Apps Segédprogramok Mini eszköz LETÖLTÉS

Mini Power Data Recovery eszköz ez a következő legjobb ingyenes adat-helyreállítási szoftverek egyike. Eszköz Képes bármilyen típusú adatvesztés helyreállítására vagy helyreállítására, beleértve a szervereket, asztali számítógépeket, laptopokat és különféle típusú audiofájlokat, videókat, képeket és még sok mást.

7. Bölcs adat-helyreállítás

WiseCleaner.com Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Ingyenes adat-helyreállítási szoftver, amelyet formázott és törölt adatok visszaállítására is használhat Bölcs adat-helyreállítás.

A Wise Data Recovery segítségével valószínűleg el tudja menteni az elveszett adatokat, annak ellenére, hogy a siker aránya nem száz százalékos. A Wise Data Recovery kiváló tulajdonsága, hogy leírja a sikeresen helyreállított fájlok állapotát "Jó", "Szegény", "Nagyon gyenge", vagy "Elveszett". A legvalószínűbb helyreállítható fájlok "Jó" feliratúak.

8. Puran fájl helyreállítása

Apps Utilities Life Wire LETÖLTÉS

Nos, a következő ingyenes adat-helyreállító szoftver Puran fájl helyreállítása. Ez a program hasznos az adatok helyreállításához, nagyon könnyen használható. Úgy működik, hogy a Windows minden meghajtóját beolvassa, és szükség van speciális beállításokra.

9. A PC Inspector fájl helyreállítása

Alkalmazások tisztítása és módosítása Convar LETÖLTÉS

PC Inspector File Recovery egy olyan adat-helyreállítási program, amely támogatja a FAT 12/16/32 és az NTFS fájlokat. Könnyítse meg a partíciók automatikus megtalálását, még akkor is, ha a FAT-t törölték vagy megrongálták, a fájlok helyreállításához a meglévő adatok megváltoztatása nélkül, és akár a fájlok jelentéséről is, ha még nem léteznek.

10. Glary Visszavonás

Glarysoft Ltd Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Glary Visszavonás az egyik legjobb adat-helyreállító program, könnyen használható és vonzó megjelenésével. Az egyik előnye, hogy mappa nézete van, például a Windows Intéző, és leírja a helyreállítható fájlokat.

Ez a 10 legjobb ingyenes adat-helyreállító szoftver 2016 a törölt adatok helyreállításához. Sok szerencsét!