tippek és trükkök büntetőügyekhez, hogy azok mindig tele legyenek energiával

Hogyan lehet gyorsan csillagot szerezni, ha elfogy az energiája, hogy ilyen gyorsan megoldja az ügyet? Nos, JalanTikusnak vannak tippjei és trükkjei a büntetőügyekhez, hogy mindig tele legyen energiával. Itt van, hogyan.

Ki ne ismerné a Büntetőügy játékot? Ha van Facebookod, akkor ez csak az értesítésed lehet meghívás-Büntetőügy játék. Sőt, egyedülállók, teljesen biztos, hogy az FB értesítése tele van az Energiához könyörgő barátok büntetőügyekkel kapcsolatos értesítéseivel. A Büntetőügy egy olyan játék, amely a reflex, az intelligencia, a pontosság és a sebesség szintjén támaszkodik az ügyben felmerülő problémák megoldására. Ebben a játékban a játékos rendőrként viselkedik, aki feltárja az eset rejtélyét.

  • MOD érme és energia büntetőügy Androidon Xmodgames-szel

Az biztos, hogy ha a Criminal Case-t játssza, akkor mindig a gyorsan elfogyó energia korlátozza. Hogyan lehet gyorsan csillagot szerezni, ha elfogy az energiája, hogy ilyen gyorsan megoldja az ügyet? Nos, JalanTikusnak vannak tippjei és trükkjei a büntetőügyekhez, hogy mindig tele legyen energiával. Itt van, hogyan:

Tippek és trükkök a büntetőügyekben, hogy mindig tele legyen energiával

  • Addig játszd a Büntetőügyet, amíg az energia el nem fogy. Teljes hátra általában órákba telik.

  • Ahelyett, hogy várnod kellene az energiádra teljes Ismét visszaállíthatja az okostelefon óráját három órával gyorsabbá, vagy megváltoztathatja a dátumot egy nappal korábban.

  • Nos, nem sokkal a dátum megváltoztatása után megjelenik egy értesítés energia bár Ön teljes vissza a Büntetőügy játékból.

  • Most nyissa meg újra a büntetőügyét. Energia van teljes oké.

Tényleg könnyű, igaz? Ezek a tippek és trükkök ahhoz, hogy a Büntetőügy mindig tele legyen energiával JalanTikustól. Gyere, töltse le most a legfrissebb büntetőeljárást a JalanTikus-on. Ha van más módja, ossza meg a megjegyzés oszlopban.

Nagyon egyszerű szimulációs játékok LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found