Töltse le a Parallel Space apk legújabb verzióját 2020

A Parallel Space APK lehetővé teszi a különböző alkalmazások gyors és stabil klónozását. Gyerünk, azonnal töltsd le a Parallel Space APK-t itt!

Párhuzamos tér egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy mobilon egyszerre két fiókhoz férjenek hozzá.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével egyszerre két fiókhoz férhet hozzá a különféle alkalmazásokhoz, a csevegőalkalmazásoktól, például a WhatsApptól a játékokig.

Párhuzamos tér úgy működik, hogy létrehoz egy saját tárolóterületet, amely látszólag elkülönül a rendszertől, és itt tárolja a második alkalmazásadatokat, amelyek bármikor elérhetők.

Ennek a multiplikátor alkalmazásnak az a feladata, amely eredetileg két mobiltelefon egyidejű használatát igényelte, hatékonyabban végezhető el csupán 1 mobiltelefon használatával.

Parallel Space Töltse le a legújabb verziót 2020

Ebben a modern korszakban az okostelefon-felhasználóknak gyakran több mint 1 aktív mobiltelefon-számuk van, és ezeket a számokat kommunikációs célokra használják olyan alkalmazásokon keresztül, mint a WhatsApp vagy a LINE.

Nem is beszélve azokról a játékosokról, akiknek általában egynél több aktív játékfiókjuk van, hogy hozzáférjenek a népszerű mobil játékokhoz, például a Mobile Legends, a PUBG Mobile, a Free Fire és hasonlókhoz.

Ha kezdetben azoknak, akiknek több mint 1 telefonszáma van, vagy akiknek több mint 1 játékfiókjuk van, 2 mobiltelefonnal kell rendelkezniük, most mindez a munka csak 1 mobiltelefonnal végezhető el a Parallel Space Apk alkalmazáson keresztül.

A Parallel Space APk letöltése és a mobiltelefonra történő telepítése után azonnal élvezheti a két fiók egyszerre történő elérésének egyszerűségét mindössze 1 mobiltelefonon keresztül.

Használjon 2 fiókot a Párhuzamos térrel egyidejűleg

A klónozási alkalmazások azonban nagyon megnőttek nem mindegyik képes reagálóképes és stabil teljesítményt nyújtani mint a Párhuzamos tér.

A Parallel Space APK nem csak az alkalmazások duplikációjára képes, hanem biztosítja, hogy a duplikált alkalmazások egy stabil tárolási ökoszisztémában legyenek tárolva.

Ezen kívül ez az alkalmazás is elegendő biztonsági garanciát kínál. A fiókadatok és a titoktartás, amelyekhez ezen az alkalmazáson keresztül fér hozzá, jól védettek.

Amellett, hogy stabil teljesítményt és fenntartott adatbiztonságot tud nyújtani, ez az alkalmazás számos más érdekes funkcióval is rendelkezik, amelyeket tetszés szerint élvezhet.

Parallel Space APK funkciók

Ennek az alkalmazásnak a funkciója valójában meglehetősen összetett, mert meg kell másolnia az alkalmazást, és úgy kell megjelennie, mintha egy másik mobiltelefonon érné el.

Bár főbb jellemzői elegendőek fejlett, A Párhuzamos űr APK még mindig tud nyújtani néhányat érdekes kiegészítő funkciók amelyhez ingyen férhet hozzá.

Ezt a kiegészítő funkciót azért bocsátották ki, hogy rugalmasabbá tegye több fiók használatának tapasztalatait egy androidos telefonon.

Íme néhány érdekes szolgáltatás, amely az alkalmazásszorzó APK-val rendelkezik, és amelyeket a Parallel Space APK letöltése és telepítése után használhat.

App klónozás a Parallel Space APK-val

Ennek az alkalmazásnak a fő jellemzője a telefonon lévő alkalmazások másolása és létrehozása bármikor elérhető amikor akarod.

Ez a fő funkció jól elvégezhető, és azonnal érezhető, amikor a Párhuzamos tér letöltése befejeződött, és Ez az alkalmazás tökéletesen telepítve van a mobiltelefonjára.

Eredmény klónozás az alkalmazás által végzett tevékenység nagyon jónak és stabilnak minősül, ezért nem kell aggódnia, ha az alkalmazás klónozott eredményei hirtelen nem használhatók tovább.

Töltse le a Párhuzamos tér különböző témákkal

Amellett, hogy nagyon kielégítő eredménnyel képesek duplikálni az alkalmazásokat, ez az alkalmazás is tetszés szerint testre szabhatja a megjelenést.

Számos téma tölthető le és használható ehhez az alkalmazáshoz, így van kényelmesebb lesz minden alkalommal, amikor kinyitja.

Mi hiányzik? Amellett, hogy nagyon jól működik, az esztétikai elemeket is figyelembe vették ebben a részletességben.

Telepítse bizalmasan az alkalmazást inkognitómódban 64 bites / 32 bites párhuzamos térbe

Azok az új funkciók, amelyek nem biztos, hogy ismertek erről az alkalmazásról Incognito telepítési funkció.

Ezzel a funkcióval bármilyen alkalmazást telepíthet a Párhuzamos térbe, és törölheti rajta az eredeti verziót kezdőképernyő a mobiltelefonod.

Ezzel te rugalmasabban telepíthető alkalmazások amelyek telepítése vonakodhatott attól tartva, hogy sokan felfedezik.

A Parallel Space APK használata Android telefonokon

A Parallel Space alkalmazás használata valójában nagyon egyszerű. Néhány gombnyomással különféle alkalmazásokat telepíthet az alkalmazás egy speciális helyére.

Ennek ellenére néha sokan még mindig zavarban vannak a tennivalók miatt klónozás alkalmazás a Párhuzamos térben.

Ezért ezúttal az ApkVenue egy oktatóanyagot is megoszt az alkalmazás használatáról klónozás ezt. Itt vannak a teljes lépések.

A Parallel Space APK használatának lépései
  • 1. lépés - Töltse le és telepítse a Parallel Space alkalmazást a mobiltelefonjára, és aki nem rendelkezik vele, letöltheti közvetlenül az ApkVenue alján található linkről.

  • 2. lépés - A telepítési folyamat befejezése után nyissa meg ezt az alkalmazást, és adjon engedélyt a megjelenő kérésnek megfelelően.

  • 3. lépés - Válassza ki a klónozni kívánt alkalmazást. Itt egyszerre több alkalmazást választhat ki, amelyek azonnal másolásra kerülnek. A kiválasztás befejezése után nyomja meg a gombot Hozzáadás a Párhuzamos térhez.
  • 4. lépés - Várjon néhány percet, amíg a telepítési folyamat befejeződik, és közvetlenül elérheti ezt az alkalmazást a Párhuzamos térben.

Töltse le a Parallel Space APK legújabb verzióját

A Párhuzamos tér alkalmazássá válik klónozás ma a leginkább ajánlott a stabil teljesítményének, valamint a meglehetősen teljes biztonsági jellemzőinek köszönhetően.

Nem is említve frissítés amelyet mindig ez az alkalmazásfejlesztő végez, sok érdekes funkcióval bővíti az alkalmazást klónozás ez a legjobb.

Azok számára, akik le akarják tölteni a Parallel Space APK-t, közvetlenül rákattinthatnak az ApkVenue alábbi linkjére.

Töltse le a Parallel Space APK-t itt!

Apps Developer Tools Parallel Space LETÖLTÉS

Ez az alkalmazás jellemzői, funkciói, használata és letöltési linkje klónozás a legjobb jelenleg a Párhuzamos tér.

Ezzel az alkalmazással különböző munkákat, amelyeket általában két mobiltelefonról végez, csak egy mobiltelefonnal lehet hatékonyabban és hatékonyabban elvégezni.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found