Ez a 7 androidos alkalmazás garantáltan megbízható programozóvá válik

Melyek a legjobb Android-alkalmazások, amelyekkel programozási nyelveket tanulhat? A következő az áttekintés.

A programozó egy IT szakma amely fontos szerepet játszik a különféle szoftverek kifejlesztésében, hogy megfeleljenek a mai digitális korszak különféle rendszerkövetelményeinek. A programozók most olyanok, mint oszlop lesz amely maga a digitális világ fejlődését támogatja.

Egészen a közelmúltig voltak több száz programozási nyelv amelyet különféle forrásokból lehet megismerni, legyen szó akár az üzletekben eladott könyvekből, akár közvetlen tanulástól a tanároktól vagy oktatóktól, akár az internetről való tanulásból stb. Emellett különféle programozási nyelveket is megtanulhat okostelefon eszköz használatával. Természetesen meg kell telepítsen számos alkalmazást először is, hogy az okostelefon szórakoztató programozási nyelvtanulási eszköz legyen. Melyek a legjobb Android-alkalmazások, amelyekkel programozási nyelveket tanulhat? A következő az áttekintés.

  • A programozókat tehát nem a jó egyetemek határozzák meg! Ilyennek kell lenned ...
  • 10 programozási munka, hogy megbízható programozó legyen
  • 10 gyakori téves feltételezés a programozókról, olyan szomorú elmondani!

Ez a 7 Android-alkalmazás garantáltan megbízható programozóvá válik

1. Programozási központ

Programozási központ az egyik legjobb alkalmazás azok számára, akik különféle népszerű programozási nyelveket szeretnének megtanulni, mint pl HTML, PHP, C, C ++, Java, Javascript, R, VB, és még sok minden más az Android okostelefon használatával. Ez az alkalmazás több mint 1800 mintaprogramot kínál (előre összeállítva) a különböző nyelveken történő gyakorláshoz, és természetesen különféle tananyagokat kaphat, amelyek mindig rendelkezésre állnak.frissítés rutinszerűen. Ettől eltekintve ez az alkalmazás is lehetséges megosztása alkalmazásokat, amelyeket barátainak készít, hogy megkönnyítse a csoportos tanulmányi tevékenységeket.

2. Code Hub

Fotó: play.google.com

Azok számára, akik szeretik a webes programozási nyelveket, mint a HTML és CSS, Code Hub a legjobb alkalmazás, és nagyon alkalmas az Ön választására, hogy megtanulja a két nyelvet. Ez az alkalmazás biztosítja 50 lecke amely egyszerű példákkal és videókkal egészül ki, amelyek megkönnyítik a tanulási folyamatodat.

3. Codemurai

Codemurai a következő programozási tanulási alkalmazás, amelyet ki kell próbálni, mert ez az alkalmazás különféle tananyagokat is biztosít számos programozási nyelv például HTML, CSS, JavaScript, Python, TypeScript, Angular 2, ES6, MongoDB, Node, React, Java, Android SDK és még sok más, és nagyon alkalmas kezdőknek.

4. Kódol

Fotó: play.google.com

Kódol egy programozási nyelvtanulási alkalmazás HTML, Javascript és CSS ami nagyon interaktív. Nem csak olvassa el az anyagot és próbálja ki a meglévő programok példáit, hanem Ön is kihívást jelentett egy program létrehozására okostelefonján keresztül, ami természetesen javítja a programozási ismereteidet.

5. Enki

Fotó: play.google.com

Enki egy olyan alkalmazás, amely számos programozási nyelv elsajátításában segít, mint pl Javascript, Python, CSS, HTML, git és Java. Természetesen az anyag elolvasása mellett számos példát is kap a programrészletekről, és van egyfajta programozáshoz kapcsolódó játék is, ahol ki kell töltenie / fejlesztenie kell egy kódot.

6. Code Monk

Fotó: play.google.com

Code Monk egy programozási nyelvtanuló alkalmazás, amely tökéletes a kezdők számára. Ez az alkalmazás biztosítja különféle oktatóanyagok számítástechnikával kapcsolatos C, C ++, Javascript, algoritmusokstb. minden héten. Miután befejezte a tanulást egy hét alatt, megteszi csináld meg a tesztet hogy tesztelje képességeit.

7. Tanulja meg a programozást

Fotó: play.google.com

Tanulja meg a programozást egy olyan alkalmazás, amely segít megtanulni a különféle programozási nyelveket, a népszerűtől a bonyolultig. Ez az alkalmazás támogatja több mint 30 programozási nyelv például CSS, C, C ++, Angular, Python, Ruby, Perl, PHP és így tovább. Ezen túlmenően, hogy a tanulás szórakoztatóbb legyen, ez az alkalmazás olyan kihívásokat is kínál, mint pl tudás kvíz programozási és jutalmazási rendszerek körül.

Ez volt az 7 legjobb Android-alkalmazás amellyel jó programozóvá válhat, remélhetőleg hasznos és sok szerencsét. Legyen az a programozó sok erőfeszítést igényel és nem leszel jó programozó, ha nem gyakorolod rendszeresen a programozást és nem érted jól az elméletet. , győződjön meg róla, hogy nyomokat hagy a megjegyzésekben és Ossza meg ezt a cikket ismerőseinek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found