hogyan lehet megjeleníteni az fps számlálót androidon játék közben, könnyű!

Az okostelefon teljesítményének megismeréséhez játék közben FPS számláló alkalmazásra van szükség. Innen megtudhatja, milyen kemény okostelefont használ. Így telepítheti!

Azok számára, akik szeretnek okostelefonokon játszani, ismernie kell ezt az egy kifejezést, nevezetesen FPS.

FPS vagy képkocka másodpercenként a másodpercenként látott képek száma. A sima képmozgáshoz általában minimális képkockasebesség szükséges 10 kép / mp okostelefonján.

Nos, ez az FPS nagyobb lesz, ha HD grafikával játszol. Később szüksége lesz egy FPS számláló alkalmazásra vagy egy úgynevezett FPS számlálóra.

Milyen előnyei vannak ennek az alkalmazásnak, és hogyan telepíti?

Hogyan jelenítsük meg az FPS számlálót Android-on játék közben

Ez az alkalmazás hasznos az okostelefon teljesítményének mérésére játék közben vagy nehéz alkalmazások üzemeltetésekor.

Ha az FPS értéke túl alacsony és 30 FPS alatt van, akkor az Ön által használt okostelefon túlságosan rámenős a játék lejátszásához.

Más, ha az érték akár több száz kép / mp is, akkor az okostelefon kifinomult, és különféle nehéz játékokat lehet vele játszani.

Nos, az egyik legnépszerűbb FPS Counter alkalmazás Game Booster. Itt töltheti le:

Apps Utilities LETÖLTÉS

Valójában az alkalmazás fő funkciója Game Booster a készülék sebességének növelése és a megjelenés finomítása.

Ez az alkalmazás azonban megjelenhet FPS mérő, banda. Tehát a későbbiekben játék közben az okostelefon képernyő sarkában láthatja az FPS mérőt.

Kíváncsi vagy, hogyan? Nézze meg a következő útmutatót!

1. lépés: Telepítse a Game Booster alkalmazást

Először csak annyit kell tennie, hogy telepíti az alkalmazást Game Booster okostelefonján. Ha igen, nyissa meg az alkalmazást.

A kezdőlapon felkérik, hogy olvassa el Használati feltételek és Adatvédelmi irányelvek. Ha elkészült, kérjük, jelölje be a megadott helyet. Ezt követően nyomja meg a gombot Fogj neki.

2. lépés: Kattintson a Jobb oldali panelre az FPS Monitor beállításához

Ha befejezte a préselést Fogj neki, akkor egy ilyen képernyővel kell szembenéznie, a bal és a jobb oldali panel beállításával.

Az elrendezés miatt FPS Monitor a jobb panelen van, válassza ki a megfelelő panelt. Később számos lehetőséget talál, amelyek közül az egyik az FPS Monitor beállítása.

3. lépés: Engedélyezze az FPS Monitor alkalmazást

Ahhoz, hogy lássa az FPS mérőt, aktiválnia kell az FPS Monitor gombot a képernyőn. nyomja meg a gombot Aktiválja.

Tehát egy figyelmeztető gomb jelenik meg "Kinyit ingyen". Kérjük, nyomja meg a gombot. Megjelenik egy 15-30 másodperces hirdetés. Kérjük, várjon, és ne nyomja meg a hirdetést.

4. lépés: Hozzáférés engedélyezése az okostelefonon lévő alkalmazásokhoz

A hirdetés befejezése után a Game Booster alkalmazásból értesítés jelenik meg az okostelefon eléréséhez. Amikor megjelenik, olvassa el, majd nyomja meg a gombot Elnézést.

Ezt követően az okostelefon főbeállításaira lép, ahol felkérést kap arra, hogy fogadja el az alkalmazás kérését az okostelefon funkcióinak eléréséhez. nyomja meg Megengedett vagy a megfelelő okostelefon-beállítások szerint.

5. lépés: Megjelent az FPS mérő és készen áll a kipróbálásra

Miután az összes beállítás a tiéd Megengedett, látni fogja, hogy az FPS mérő megjelenik az okostelefon képernyőjének jobb sarkában.

Most megpróbálhat különféle játékokat játszani, amelyek tetszenek. Az itt bemutatott példa az PUBG Mobile.

Amint az alkalmazás elindul, látni fogja FPS mérő számokat mutat 60,2 kép / mp. Ez azt jelenti, hogy az okostelefonokról továbbra is elmondható, hogy képesek MOBA témájú vagy akciójátékok, például a Mobile Legends vagy a Call of Duty játékára.

Ha befejezte a játékot, és le akarja állítani, nyomja meg az alkalmazás Stop gombját. Könnyű, igaz?

Az FPS érték növelése

Nos, az alkalmazás egyik felhasználási területe FPS számláló ez a fajta annak felismerése, hogy az okostelefon milyen erős teljesítményű, amikor nehéz játékokkal vagy alkalmazásokkal foglalkozik.

Ha az FPS értéke túl alacsony, legfeljebb 30 fps alatt, vissza kell állítania a játékot, hogy az FPS értéke felemelkedhessen.

Ennek egyik módja általában az, hogy csökkenti a futtatott játék vagy alkalmazás grafikus beállításait.

Ily módon az FPS értéke emelkedhet, az okostelefon zavartalanul működhet késések és események nélkül összeomlik az út közepén.

Ó, igen hogyan lehet hozzáadni az FPS-t egy laptophoz a lépések mások, banda!

Ez volt az útmutató arról, hogyan jelenítsen meg az FPS Counter Android-on, amikor játékokat játszik a Game Booster alkalmazáson keresztül.

Mit gondolsz? Van javaslata vagy utalása más jobb alkalmazásokra? Írja be az alábbi megjegyzésekbe, igen! Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found