nem kell frissíteni, így lehet megkóstolni az Android Nougatot minden Android okostelefonon

Amióta az Android Nougat hivatalosan is bevezetésre került, sokan várták a frissítést. Tehát anélkül, hogy megvárná az Android 7 frissítését, minden Androidon megkóstolhatja az Android N fejlett funkcióit!

Az eseményen Google I / O 2016, A Google számos új szolgáltatást vezetett be, amelyek közül az egyik Android 7 vagy Android N amelyet ismertté váltak Android nugát. Nem csak a teljesítmény javítása, az Android Nougat rengeteg újszerű funkcióval van ellátva.

Eddig még mindig kevés az Android okostelefonok adaptációja az Android Marshmallow segítségével. Mikor szerzi be az Android Nugátot? Várakozás nélkül frissítés, JalanTikus van rá mód, hogy minden okostelefonon megkóstolhassa az Android Nugátot.

  • Ez a Android 18 legnépszerűbb szolgáltatása
  • 7 Android N funkció, amelyek az iPhone-nál nincsenek
  • Hogyan élvezhetjük az Android N gyors válaszfunkcióját az összes androidon

Hogyan készítsünk mintát az Android nugátról frissítés nélkül

Ha várnod kell frissítés, sokáig tartott, amíg megkóstolhatta az Android Nougat hűvös funkcióit. Annak ellenére, hogy az olyan funkciók, mint a QuickReply, a Multi Windows, a kifinomultabb legújabb alkalmazások és az összes többi Android Nougat-funkció, féltékennyé tehetik az iPhone-felhasználókat. Így nem kell sokáig várni, próbáljuk ki az Android 7 funkcióit a következő módszerekkel!

Xposed Android N-ify modul

Azok számára, akiknek okostelefonja gyökerezik, ismernie kell a nevet Xposed Installer jobb? Az Xposed Installer egy gyökeres Android-alkalmazás, amely megkönnyíti az Android módosítását. Ha androidja gyökerezik, akkor valóban kipróbálhatja az Android Nougatot:

  • Keresse meg és telepítse a modulokat Android N-ify az Xposed Installer alkalmazásban. Ha még nincs telepítve, letöltheti az Xposed Installer alkalmazást a JalanTikus oldalról.
Apps Developer Tools rovo89 LETÖLTÉS
  • A telepítés után ne felejtse el aktiválja az Android N-ify modult az Xposed Installer alkalmazásban. Azután Indítsa újra az Android okostelefont hogy alkalmazza a hatást.
  • Azonnal megérezheti az Android Nougat funkciót a Gyorsbeállítások képernyőn, Értesítési sáv, is Legutóbbi alkalmazások.
  • Nem csak a kijelző, hanem a Quick Switch Android Nougat funkció is érezhető. Ez a funkció lehetővé teszi a 2 alkalmazás közötti váltást a Legutóbbi alkalmazások gomb egyszerű megnyomásával.

  • Ezen kívül vannak olyan jellemzők is Gyors válasz. Nem kell bajlódnia a beérkező értesítések megnyitásával, mert az Android Nougat alkalmazással azonnal válaszolhat a beérkező üzenetekre Értesítési sáv.

Igen, főleg a Gyors Válasz funkció esetében, gyökérzet nélkül is megkóstolhatja. A módszer a Hogyan élvezhetjük az Android N gyors válasz funkcióját az összes androidon című cikkben található.

Jawomo Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Hogy, jó, igaz? Tehát nem kell megvárni, amíg az okostelefon odaér frissítés Android 7, ha szeretné megtapasztalni az Android Nougat speciális funkcióit.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found