15 legjobb egyedi androidos játék szabadidőre

Az alkalmazásokon kívül több millió játékot is szerezhet a Google Play Áruházban. Érdekes játékmenettel íme 10 egyedi játék az Android számára, amelyek nyaralási társai lehetnek!

Android okostelefon nemcsak kommunikációra használható különféle alkalmazások segítségével. A multimédiás funkciók révén érdekes szórakozást is szerezhet. Vannak különféle játékok is, amelyekkel megpróbálhat megszabadulni az unalomtól.

Számos játék elérhető Google Play Áruház széles választékot kínál játékmenet, történet vagy grafika magával ragadó.

Tehát ezért az ApkVenue követése ajánlani fogja 15 egyedi Android-játék legjobb, ha kitölti a szabadidejét 2018-ban.

  • 7 legjobb játék keresőmotor a szuper játékok megtalálásához
  • 5 legjobb elektromos pole játék 2017 #SaveTiangListrik
  • 10 legjobb film- és játékelőzetes 2017-ből

15 legjobb egyedi Android-játék a szabadidő eltöltésére 2018-ban

Természetesen a szabadidő kitöltésére játékokat játszani az egyik olyan tevékenység, amelyet meg kell tennie. Sokféle változatossággal játékmenet egyedülálló, az alábbi játékokat egyszerűen és lazán játszhatod!

1. A toronygyilkos hitvallása

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

A toronygyilkos hitvallása egyikből vették franchise a legjobb játék a fejlesztőtől Ubisoft. A Ketchapp egyedülálló Android-játékát kínálja játékmenet és egyszerű grafika, de még mindig érdekes kipróbálni.

Ebben a játékban az Assassin's Creed különféle karaktereit használhatja. A firenzei Ezióból, a londoni Jacobból és a gízai Bayekből indul. Az Ön feladata, hogy a karaktert a torony tetejére vigye és megcsinálja a hit ugrása. Tiszta őrület srácok!

Töltse le a Google Play Áruházból: The Tower Assassin's Creed

2. Swish Ball

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

Ez a játék két olyan játékkoncepciót kínál, amelyeket már ismerhet. Swish Ball hogy kidolgozták Appsolute Games keverékek játékmenet flipper kosárlabdával a fő küldetéssel amennyire csak lehet, a ringbe.

24 másodperc múlva élsz Koppintson a a képernyőn a flipperrúd mozgatásához, hogy visszapattanjon a kosárlabda. Val vel 8 bites retro grafika, a Swish Ball játékot érdemes szabadidejében kipróbálni.

Letöltés a Google Play Áruházba: Swish Ball

3. Gyorshúzás

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ha modern játékot szeretnél, Rapid Draw talán ez lehet a megoldás. Ez a játék ötvözi a technológiát mesterséges intelligencia (AI) egyszerű játékmenet ami érdekes. A Rapid Draw játékot fejlesztette Aniruddh Chandratre.

A fő küldetésed az rajz firka és kövesse az okostelefon képernyőjén megjelenő utasításokat. Azok számára, akik részt akarnak venni a Rapid Draw fejlesztésében, ez a játék nyílt forráskód tudod.

Letöltés a Google Play Áruházból: Rapid Draw

4. Rövid olvadt

Fotó forrása: Fotó: twitter.com

Pacman retro játékokat akarsz játszani, de grafikával és játékmenet ajándék? Rövid összeolvadt fejlesztő fejlesztette ki Nagy kék buborék számos további funkciót kínál, amelyek rabjává tesznek a játéknak.

Fő feladata az ellenségek elkerülése, rejtvények gyűjtése és korlátozott ideig történő játék. Vannak páran színpad amelyet egyre nehezebb nehézségi szintekkel teljesíthet srácok.

Letöltés a Google Play Áruházba: Short Fused

5. Rakja össze AR

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

Verem IT ötvözi a fejlett technológiát a szolgáltatások révén kibővített valóság (AR). Korábban ennek a játéknak volt egy rendes változata, amelynek fő feladata a torony építése a lehető legmagasabbra és a legjobb pontszám elérése.

A kiterjesztett valóság révén tornyot építhet a körülötte lévő szobával. De azok számára, akik ki akarják próbálni a Stack It AR alkalmazást, biztosan megvan 3MP hátsó kamera valamint egy szoba, amely játék közben elég tágas.

Letöltés a Google Play Áruházba: Stack It AR

6. SuperTuxKart

Fotó forrása: Fotó: kdeblog.com

Szeretné játszani a Mario Kartot androidos okostelefonján? Meg kell próbálni a játékot SuperTuxKart hogy kidolgozták Devee. Ez a játék tisztességes 3D-s grafikát kínál.

Nem csak a SuperTuxKart egy játék nyílt forráskód különféle karakterekkel, számokkal és játékmódokkal, amelyeket kipróbálhat. Ez az egyedülálló Android játék minden korosztályban biztonságos.

Letöltés a Google Play Áruházba: SuperTuxKart

7. Gerinccsapda

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Spinnal Tapper egy olyan játék, amelyet nem hagyhat ki azok számára, akik szeretik a zenét. Saját játék játékmenet mint Tahu Bulat, ez megköveteli, hogy amennyire csak lehetséges, érintse meg a képernyőt, hogy pénzt keressen.

Ebben a játékban 50 használható zenész karakterrel rendelkező zenekart frissíthet. Van még 6 különböző szakasz, amelyeket felfedezhet a Spinal Tapperben.

Letöltés a Google Play Áruházból: Spinal Tapper

8. Valahol

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Valahol olyan játékélményt kínál, mint a való életben. Ön a felelős a segítségért Festék, egy újságíró, aki egy ügy feltárására vállalkozik. Kérjük, segítsen tippek és válaszok megadásával.

Ez az egyedülálló játék nem igényel internet-hozzáférést a játékhoz. Értesítést kap, amikor a Cat üzenetet küld, és szüksége van a segítségedre.

Töltse le a Google Play Áruházból: Valahol

9. Első sztrájk

Fotóforrás: Photo: play.google.com

A különféle díjak elnyerése biztosan nem hagyja ki ezt a hűvös Android-játékot. Első csapás egy atomháború közepette kell irányítanod a világot, amely apokalipszist indíthat el.

Kezdve különböző országokat vehet át a legjobb atomenergiával Kína nak nek Észak Kórea. Fejlessze ki a legjobb fegyvereket az ellenség legyőzéséhez.

Letöltés a Google Play Áruházba: First Strike

10. Apa.IO

Fotó forrása: Fotó: father.io

Ki mondja, hogy játékot csak beltéren lehet folytatni? Atya.IO arra készteti Önt, hogy a szabadban játszhasson, és csapatot alakítson a barátaival. Ez a játék lövés technológiát alkalmaz kibővített valóság (AR) srácok.

Ahhoz, hogy most játszhass a Father.IO játékkal, szükséged van speciális kiegészítő felszerelésekre is Inceptor amely 39 dollárért vagy annak körüli összegért ad el 500 ezer IDR. Indonéziában értékesítik vagy sem?

Letöltés a Google Play Áruházba: Father.IO

11. Balls Race

Fotó forrása: Fotó: techinctis.com

Androidos játékok fejlesztette fejlesztőKetchapp határozottan ajánlatot játékmenet egyszerű, de egyedi és szórakoztató játék. Az egyik a legújabb játék Balls Race amely a versenyzés témája.

Itt olyan karaktert fogsz vezetni, aki nem versenyautó, hanem inkább egy labda aki tucatnyi másik ellenféllel gurult a pályán.

Kövesse és előzze meg az ellenséget, hogy elérje a pole pozíciót. Ne felejtsd el átlépni a mezők alakú akadályokat Tetrissrácok.

Töltse le a Google Play Áruházból: Balls Race

12. Gibbets: Íjmesterek

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Mik a küldetései ennek az egyedülálló Android játéknak? Gibbets: Íjmesterek megköveteli, hogy megmentsd azok életét, akik felakasztják magad! Kísérteties? Az egyedi grafikával úgy tűnik, hogy hátborzongató elem egyáltalán nem is létezik.

Íjászként is jársz el, aki a kötelet célozza meg, hogy megmentse.

Hasonló játékmenettel Mérges madarakGibbets: Az Bow Masters természetesen tökéletes a szabadidődben való játékhoz.

Letöltés a Google Play Áruházból: Gibbets: Bow Masters

13. Fejek Hop

Fotó forrása: Fotó: toucharcade.com

Művészi grafikával, játékokkal Heads Hop egyúttal felajánlva játékmenet különleges. Fejként járva ugrik, amennyire csak tud, miközben elhalad az akadályokon, amelyek néha szembesülnek.

Fejlesztett játékok Fineallday Games ingyenesen játszható és letölthető a Google Play Áruházból. Használat 16 fej karakter különböző, eléri a legmagasabb pontszámot a győzelem eléréséhez.

Letöltés a Google Play Áruházba: Heads Hop

14. Trump Űrvadak

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

Szeretne kipróbálni egy új stílust a Space Invaders játékból? A régi iskolai arcade játékok szerelmeseinek ki kell próbálniuk egy egyedi játékot, amelynek címe: Trump Space Invaders a Sekip Games fejlesztette ki.

Ahogy a neve is mutatja, az ellenségeddé váló karaktert hasonló arc váltja fel Az Egyesült Államok elnöke most. Nem csak, számos gazdag dolgot is megtalálhat, amelyeket Trump gyakran mond srácok!

Letöltés a Google Play Áruházba: Trump Space Invader

15. Dumb Ways To Die 3: Világtúra

Fotó forrása: Fotó: 1phut.io

Visszatért a vidám és idegesítő játéksorozat harmadik folytatása. Dumb Ways To Die 3: Világtúra más élményt kínál furcsa világok felfedezésével, Dumbgypttől a Dumb Peakig.

Játékok által kifejlesztett Metró vonatok ez mind ad játékmenet hogyan lehet elkerülni a halált izgalmas minijátékokkal. Szerezd meg a legmagasabb pontszámot, és ne felejtsd el megmutatni barátaiddal.

Letöltés a Google Play Áruházba: Dumb Ways To Die 3: World Tour

Tehát ez a 15 legjobb egyedülálló Android-játék listája, amely kitölti a szabadidejét 2018-ban. Különféle műfajokkal és játékmenet más, meg kell próbálnod egyenként a fenti játékot srácok. Van további ajánlása? Na gyere Ossza meg Jakával az alábbi megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found