15 biztos tipp és hogyan kell játszani a pubg mobile-t profi játékos stílusában

Szeretnél játszani és megtartani a csirke vacsorát? Az alábbiakban tippeket gyűjtünk, és hogyan játszhatjuk a PUBG Mobile-t profi játékos stílusában, hogy fejlettebbek legyenek és nyerjenek.

Mennyi Csirkevacsora hogy veled érsz hogyan kell játszani a PUBG-t te egész idő alatt? Sokáig játszott a PUBG Mobile, de még mindig nem érzed úgy, hogy a barátaid gazdagok lennének?

Talán még nem próbáltad tippek gyűjteménye és a PUBG Mobile játékának módja ala pro Player, aki gyakran versenyez nemzetközi szinten, banda!

Ennek betartásával garantáltan profi játékosok mellett játszhatsz, és minden alkalommal csirkevacsorát kaphatsz. Kíváncsi? Gyerünk, nézd meg, hogyan kell játszani a PUBG Mobile-t a következő Pro Player stílusban!

Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS

Tippek gyűjteménye és a PUBG Mobile lejátszása a Pro Player segítségével

PUBG vagy PlayerUnknown csataterei nem csak egy hétköznapi lövöldözős játék, hanem stratégiát is meg kell határoznia az ellenséggel való szembenézésben, és az utolsó túlélőnek kell lennie.

Maga a PUBG Mobile különféle módokból áll, kezdve Szóló, Duó nak nek Osztag 4 főt tartalmaz.

Most az utóbbiról egy álneves játékban az utolsó emberig, itt van egy áttekintés a PUBG Mobile játékának tippjeiről és a kezdőktől kezdve előre srácok!

1. Land a megfelelő helyen

Csakúgy, mint más battle royale játékok, a PUBG Mobile Android is rendelkezik az első küldetéssel, nevezetesen földet érni olyan helyen, amelyet maga állíthat be.

A leszállás végrehajtásának legfontosabb kulcsa, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyszínt sok ellenség nem hagyja figyelmen kívül.

Valójában ez esély. Tegyen meg mindent azért, hogy könnyed és jövedelmező kezdéssel kezdhesse el a játékot srácok.

2. Azonnal kifosztja a körülötted lévő épületeket

Miután biztonságosan megtette a leszállást, jobb, ha elindul Csinálni fosztogatás épületek körülötted.

Vedd magad köré az összes szükségesnek tartott tárgyat, kezdve a legjobb fegyverekkel, lőszerekkel, páncél, orvosi készlet és egyéb fejlesztések.

A játék kezdetekor nem kell válogatósnak lenned a felvett fegyverekkel kapcsolatban, legyen az csak fegyver. Legalább túl tudja élni az ellenség támadását.

3. Kezelje a készletben lévő hordozható elemeket

Zsákmány amennyire csak lehetséges a meccs elején, néha elfeledteti kezelje a készletet amelyet a táskájában tárol.

Most itt kell kezelnie a poggyászát, hogy egyre több különféle tárgyat szerezhessen be.

Szabaduljon meg olyan cikkektől, amelyekre nincs szükség, például a lőszerpuskából, amelyet általában a meccs elején használ.

Cserélheti őket bombatárgyakra, amelyek bármikor jól jöhetnek srácok.

4. Szükség szerint használja az automatikus funkciót

Mert kifejezetten arra fejlesztették ki felület mobil, a PUBG Android számos olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik játékmenet a játékosok.

Például, mint a funkciók Auto Sprint, Ingyenes megjelenés és Automatikus zsákmány hogy felvegyen egy elemet fosztogatás automatikusan.

Természetesen ezen funkciók némelyikének aktiválásával éberebben figyelhet a környezetére anélkül, hogy fárasztania kellene az elemek felvételével vagy a virtuális analóg gomb lenyomásával.

5. Tegye fontossá a tárgyvédelmet és szerezze be az orvosi készletet

Néhány fenti elemen kívül neked is meg kell figyeljen a táska szintjére használt. Ennek oka, hogy az Ön által használt táska kapacitása korlátozott.

A következő PUBG Mobile tippek: vegyen be túl sok muníciót és olyan tárgyat, amelyről Ön szerint nincs szükség. Ne felejtsd el növeli az elemvédelmet, például sisakok és mellény.

Ettől eltekintve készülj fel te is orvosi készlet, kötszer, energia ital és fájdalomcsillapító kellékekben.

Orvosi készlet ideiglenesen a vér helyreállítására fog működni energia ital és fájdalomcsillapító növeli a vér sávját és további sebességet ad futás közben.

6. Mindig figyeljen a mappára

A PUBG beteszi mappába csatatérré váló sziget formájában 100 túlélő mások megegyeznek a PC-s verzióval. A hasonló játékokhoz hasonlóan a PUBG Mobile térképi mechanizmusokkal is rendelkezik, például a kék zóna, a vörös zóna és a biztonságos zóna.

Kék Zóna egy korlátozott terület, amely zsugorodhat és odaadhat kár amikor kint vagy.

Míg Vörös zóna veszélyes terület, amelyet lebombáznak, és azonnal meghalhat.

Ettől eltekintve van Biztonsági zóna más néven a biztonságos zóna, amelyet fehér körrel jelölnek, mint biztonságos területet a csatában srácok.

7. Ne felejtse el bezárni az épület ajtaját

A következő módja annak, hogy jó legyen a PUBG játékában, ha megteszi fosztogatás, az épület ajtaja alapértelmezett bezáródik, ezért meg kell nyitnia, amikor belépni szeretne.

Nos, miután belépett vagy elhagyta az épületet a játékban, az ApkVenue javasolja azonnal becsukta az ajtót.

Miért? Ez azért van, hogy ne adjon kódot, ha az épület már voltfosztogatás vagy benne vagy.

Más megoldások is lépjen be az ablakon. Mivel a PUBG Mobile összes ablakában nincs üveg.

8. Fuss gyorsan és használja a Free Look alkalmazást

Ha még nincs járműve, a lehető leggyorsabban futni a leggyorsabb PUBG stratégia a biztonságos zónába, vagyis a biztonságos zónába jutáshoz.

Gyorsítani sprintel, Jobb, ha leveszed a fegyvered, és mezítelenül futsz srácok.

Ilyen körülmények között éberebben kell figyelnie a környezetére.

Használhatja a gombokat Ingyenes megjelenés amely a jobb felső sarokban található a térkép közelében, hogy a kamerát mozgassa a környezet megtekintésére.

9. Használja a feltételeknek megfelelő legjobb fegyvert

A PUBG Mobile minden fegyverének megvannak a maga előnyei és hátrányai. De ami a legfontosabb: a legjobb igények és feltételek ismerete bizonyos helyzetekben a fegyverek használatában.

Ha közelről játszik, célszerű fegyvert használnikár nagy, mint egy puska.

Ezután közepes távolságokhoz használjon géppisztolyt, nagy távolságokra pedig gépkarabélyt vagy mesterlövészpuskát.

10. Használjon fülhallgatót

Nos, nagyon fontos, hogy támaszkodj a hallásérzetedre, amikor harci royale túlélési játékokat játszol, például a PUBG Mobile-t. Kellene, fülhallgató használatával hogy további részleteket kapjon a játékról srácok.

Itt hallgathatja meg a lövés irányát, a jármű érkezési irányát, a készletet szállító repülőgépet vagy más ellenséges lépéseket.

Sőt, sztereóban meg lehet tudni, hogy mind balról, mind jobbról jön. Tudsz éberebb lenni, igaz?

Mások. . .

11. Állítsa be a grafikus beállításokat, hogy ne késlekedjen

Megelőzni lemaradás A PUBG Mobile lejátszásakor az optimalizált grafikai beállításokat a készülék képességeinek megfelelően állíthatja be.

Az ApkVenue a beállítások használatát javasolja Grafika sima hogy megszerezzem játékmenet sima.

A grafika beállításán kívül jó tippeket is követhet a PUBG Mobile játékához, a következő cikk szerint: 5 módszer a PUBG mobil lemaradásának leküzdésére Android telefonokon (100% -ban hatékony)

12. Játssz közeli barátokkal

A PUBG Mobile módot biztosít Szóló, Duó és Osztag amely egy csapat 4 játékosából áll. Tehát itt közeli barátokkal kell játszanod, ha Duo vagy Squad módot használsz. Akkor mik az előnyei?

Az izgalmasabb mellett érettebb stratégiát is beállíthat azáltal, hogy kommunikál a barátaival.

Vannak még mód leütötte, így nem halsz meg azonnal, amikor a vér elfogy, és akkor is megmenekülhetsz srácok.

Mielőtt elvégezné ezeket a PUBG Mobile Android tippeket, ellenőrizze, hogy mikrofont használ-e a kommunikációhoz. Az ApkVenue használatát javasolja Viszály hogy a kommunikáció gördülékenyen menjen.

13. Ne ölje meg azonnal a leütött ellenségeket

Duo és Squad módban az általad lőtt ellenségek általában nem halnak meg, és először lépnek be mód leütni. Tehát a játékosok számára zöldfülű általában kikapcsolásra gondolt észsákmány először igaz?

Javítás, mielőtt befejeznéd az ellenséget leütötte te jobb vagy figyeljen a környékre és előbb fejezze be a többi ellenséges bajtársat.

A probléma az, ha elkészítetted leütni más ellenségek, akkor automatikusan az ellenséges csapat minden tagja leszkitöröl tudod.

14. Játsszon és tartsa szemmel a fehér határt

A legtöbb kezdő játékos inkább biztonságban megy, és először a biztonságos zóna közepére jut.

De egy profi játékos osztály esetében általában megteszik játszani a fehér határ közelében és kezdje figyelni az ellenségeket, elkerülve a kék köröket.

Most, amikor az ellenség haldoklik, csak támadópuskával vagy mesterlövészpuskával kell bombáznia, amely nagy hatótávolságú támadási hatótávolsággal rendelkezik. srácok.

Erős, hogy megkönnyítse a játékot, igaz?

15. Kemping a legmagasabb helyen

Ezenkívül a PUBG Battlegrounds Mobile játékosai által általában használt stratégia az kemping a legmagasabb helyen a biztonságos zónából.

Ez természetesen érvényes, ha az utolsó biztonságos zóna hegyvidéki vagy dombos zónában van.

Ehhez természetesen a legjobb fegyverekre is szükség van kötődés, például AWM típusú mesterlövész puska használata x8 hatókörrel, garantáltan könnyű megöl ellenség!

VIDEÓ: Ajánlások a PUBG Mobile legbetegebb fegyvereihez

Nos, ez egy tippgyűjtemény a PUBG Mobile játékához és a PUBG játékához profi játékos stílusában, hogy könnyedén nyerj.

A fő dolog ebben a játékban a taktika és az irányítási adaptáció, amely a legtöbb ember szerint elég nehéz, banda!

Élvezze a játékot és sok szerencsét csirkevacsora !!!

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.