trükkök a fizetős kábel TV csatornák ingyen megtekintésére!

A televízió olcsó és könnyű élvezhetősége miatt még mindig sok ember iránt keresett. Nos, ezúttal az ApkVenue el akarja mondani, milyen trükkök vannak INGYENES prémium TV-csatornák megtekintésére!

Ön olyan típusú, hogy tévét néz? Igen, azt gondolom, hogy a televízió valóban tömegtájékoztatás és szórakozás, amelyet a kor nem ront le. A televízió olcsó és könnyű élvezhetősége miatt még mindig sok ember iránt keresett. Nos, ezúttal az ApkVenue el akarja mondani Trükkök prémium TV-csatornák INGYENES megtekintéséhez!

  • 3 jó tipp a mobiltelefon használatához tévézéshez Androidon keresztül
  • 6 legjobb alkalmazás TV-nézéshez Android telefonon
  • Unod már a zenés műsorok nézését? Minőségi nézési streaming itt

Jelenleg sok olyan előfizetéses televíziós szolgáltató van, amely sokféle szolgáltatást tud nyújtani csatorna televízió. Kezdve a helyi, országos szabványos televíziótól kezdve a prémium kábeltévé-csatornákig, amelyeket csak ezen szolgáltatások előfizetői élvezhetnek. De sajnos ezek a szolgáltatások meglehetősen drágák. A költségek havonta 100-500 ezer rúpia között mozognak. De csak élvezheti ezeket a csatornákat ingyen. Itt a trükk.

Nézzen prémium TV-csatornákat INGYEN a Mivo TV-n

Nagyon egyszerű módon használhatja a Mivo TV szolgáltatást. Csak nyissa meg a Mivo TV webhelyét, majd válassza ki a megtekinteni kívánt csatornát. 59-en vannak csatorna különböző táblagépek, amelyeket megnézhet! Nem fog unatkozni a tévézés a Mivo TV-n, mert nagyon sok választási lehetőség van. Itt található a Mivo TV-n elérhető csatornák teljes listája

A TV-csatornák teljes listája a Mivo TV-n

A TV-csatornák teljes listája a Mivo TV-n
AZ INDONÉZIAI CSATORNADW LATINOLIGHT TVHÁLÓ.
PHOENIX AMERICASDW ARABIACCTV HÍREKMIVO TV
LBS IN DRAMADW EUROPATIANJIN TVSCTV
LBS K-DRAMAMEGÉRTTRANS TVDW TV
LBS VÁSÁRLÁSBLOOMBERGTRANS 7IFILM
TVRI SPORTOKTATÁSI TVMETRO TVJAK TV
TVRI NEMZETIO-CSATORNAPRESS TVANTV
TVRI JAKARTAPHOENIX TVFRANCIAORSZÁG 24DAAITV
TVRI KULTÚRAU CSATORNAHAARI TVTV ONE
SHANDONG TVMEDIBIZ TVForró ütésekDMC TV
ELSHINTA TVNABAWI TVINDOSIARBBC
TERÜLETEURO HÍREKASWAJA TVCNN
2. TERÜLETKOMPAS TVSKY HÍREKJTV
KÍNA FILMAL JAZEERAPEACE TVRTV
NHK VILÁGA TV KÖZÖTTLEGJOBB VÁSÁRLÁS

De van még ennél is egyszerűbb mód, hogy élvezhesse a Mivo TV által biztosított műsorokat. Mégpedig az Android mobiltelefon használatával. A módszer nagyon egyszerű. Csak le kell töltenie az alkalmazást Mivo TV alatt, majd telepítse az Android telefonjára.

Alkalmazások Videó és audio Média és videó LETÖLTÉS

Nos, így nézhet prémium TV-csatornákat praktikus módon. Természetesen továbbra is zökkenőmentes internetkapcsolatra van szükség. De még mindig ingyenes lehet, ha WiFi-t használ nyilvános kávézókban kapható. Ha további információval rendelkezik arról, hogyan lehet prémium tévécsatornákat nézni, kérjük, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found