hogyan lehet ellenőrizni a modem mifi smartfren andromax m2y kvótáját

Lehet, hogy néhányan még mindig zavartak az Andromax M2Y használatával kapcsolatban. Így ellenőrizheti a MiFi Smartfren Andromax M2Y modemkvótát

Jelenleg egy kapcsolat használata 4G hálózat valóban megint forró forró-övé. Mindenki szupergyors internet sebességet szeretne tapasztalni az új 4G hálózati technológiával. Smartfren szintén ne hagyja ki ezt a tendenciát. 4G hálózatot biztosítanak, amelyhez Indonézia nagyobb városai hozzáférhetnek, valamint modemtermékeket mutatnak be MiFi (mobil WiFi) 4G. Az egyik az Andromax M2Y. Nos, ezúttal az ApkVenue el akarja mondani A MiFi Smartfren Andromax M2Y modemkvóta ellenőrzése.

 • Az olcsó és korlátlan Smartfren csomagok árlistája 2020 november
 • MANTAP, a Smartfren végre elindította a Samsung Galaxy J2 csomagot!
 • A Smartfren elindítja Indonéziában az első 4G LTE-Advanced szolgáltatást

Ha a galériában vásárolja meg Smartfrenközvetlen, talán kapsz egy teljes magyarázatot az eladótól a modem használatáról. De mi van, ha ajándékba kapja a MiFi Smartfren Andromax M2Y modemet, vagy útközben találja meg? Lehet, hogy néhányan még mindig zavarban vannak, különösen a kvóták ellenőrzését illetően Andromax M2Y, az akkumulátor állapota, a jelerősség, az újratöltés, a csomaglista stb. Ez azért van, mert ez a modem nincs felszerelve LCD képernyővel. Szóval, nézze meg alaposan az ApkVen alábbi magyarázatát.

A MiFi Smartfren Andromax M2Y modemkvóta ellenőrzése

Először is, először csatlakoztassa androidos mobiltelefonját, számítógépét vagy laptopját a MiFi Smartfren Andromax M2Y WiFi modemes hálózathoz. Ezután megnyithatja az admin oldalt, és megtekintheti a MiFi-vel kapcsolatos különféle információkat.

Nyissa meg a MiFi Smartfren Andromax M2Y modemkezelő oldalt

Ezt az adminisztrációs oldalt többféleképpen is megnyithatja, nevezetesen a következők szerint.

1. Az alkalmazás használata Mylink M2Y

 • Először töltse le és telepítse az alkalmazást Mylink M2Y ez alatt.
Termelékenységi alkalmazások ww LETÖLTÉS
 • Ezután nyissa meg az alkalmazást.

2. Böngésző használata Android telefonon

 • Nyisd ki Google Chrome androidos telefonján. Ezután írja be az URL oldal oszlopába a címet: "192.168.1.1" vagy "andromax.m2y".

 • Így fog kinézni.

3. Böngésző használata számítógépen vagy laptopon

 • Nyisd ki Google Chrome számítógépén vagy laptopján. Ezután az URL oldal oszlopába írja be a címet: "192.168.1.1"vagy"andromax.m2y".

 • Így fog kinézni.

Ellenőrizze az akkumulátor állapotát, a hálózati és a jelmodemet MiFi Smartfren Andromax M2Y

Az adminisztrációs oldal megnyitása után a tetején ikonok láthatók, amelyek az akkumulátor állapotát, valamint a jelet és a 4G hálózatot mutatják az alábbiak szerint.

Ellenőrizze a MiFi Smartfren Andromax M2Y modem adatkvótáját

A MiFi Smartfren Andromax M2Y modem fennmaradó adatkvótájának megtekintéséhez meg kell Belépés először az admin oldalon, vagy a böngészőben, vagy az Android alkalmazásban.

 • Ha az Andromax M2Y Smartfren MiFi modem még mindig új, és a beállítások nem változtak, alapértelmezett felhasználónévő az "admin", és a jelszó is "admin".
 • Ezután kattintson a "My Smartfren" ikonra az adminisztrációs oldalon.
 • Ezen az oldalon láthatja a fennmaradó kvótát, a fennmaradó jóváírást, valamint az aktív időszakot és az érvényességi időt.

Miután megnyitotta az adminisztrációs oldalt, felfedezheti és megnyithatja más funkciókat, például a beállításokat Jelszó, felhasználónév, WiFi név stb. Ha további információval vagy tippekkel rendelkezik Modem MiFi Smartfren Andromax M2Y kérem, írja be véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found