10 legjobb automatikus androidos mobilhűtő alkalmazás 2019

Android-telefonja gyorsan felforrósodik és zavarja a tevékenységeit? Az alábbiakban ajánlásokat találunk a 2019-es év 10 legjobb automatikus Android-hűtési alkalmazásához.

Te gyakran dühös mert a mobilod gyors igazán forró, bár nem végez semmilyen megerőltető tevékenységet?

Vagy gyakran tapasztalja a forró Androidot játék vagy csak alkalmazások megnyitása után?

Valójában sok tényező miatt forróak a mobiltelefonjaink. Az ApkVenue azonban biztos abban, hogy a probléma 90% -a az akkumulátorkezelésben rejlik.

A HP hőmérséklet-emelkedéssel járó problémái valójában normálisak. Ez azonban automatikus a teljesítmény csökkentése és mobiltelefonjaink teljesítménye.

A gyorsan felmelegedő mobiltelefon kezeléséhez ezúttal az ApkVenue tíz ajánlást fog megadni Android telefon hűvösebb alkalmazás a legjobb, főleg neked.

10 legjobb automatikus mobilhűtő alkalmazás 2019-re

Talán kíváncsi arra, hogy az alábbi alkalmazások hogyan csökkenthetik a túlmelegedett mobiltelefon hőmérsékletét.

Általában a HP hűtési alkalmazás úgy működik, hogy észlel más alkalmazásokat, amelyek rendellenesen fogyasztják az akkumulátort. Néhány automatikus, néhány kézi.

Ettől eltekintve ezek az alkalmazások a RAM-ot is kitisztítják az eltávolítás érdekében feladat amire valójában nincs szükség.

Az ApkVenue egy igazán automatikus mobiltelefon-hűtő alkalmazást választott Önnek művek és segíthet csökkenteni a mobiltelefon forró hőmérsékletét.

Ja, azoknak, akik szeretnék letölteni ezt az automatikus mobiltelefon-hűtő alkalmazást, az ApkVenue is megadta a letöltési linket, huh!

1. DU Battery Saver

Alkalmazások termelékenysége DU APPS Studio LETÖLTÉS

Ez az alkalmazás valójában két fő jellemzője vagyis energia takarékos és gyors töltés. Tehát nem kell két különböző alkalmazást telepítenie.

Azonban, DU Battery Saver szisztematikusan képes a CPU-intenzív alkalmazások kezelésére és letiltására is.

Ez kihat az okostelefonokra, így nem melegszik könnyen aka tartsd fenn a hőmérsékletet.

2. Hűtőmester

Alkalmazások segédprogramjai PICOO Design LETÖLTÉS

Hűtőmester egy olyan alkalmazás, amely hasznos az okostelefon körülményeinek leküzdésében túlmelegedés aka túl meleg.

Mint Android telefon hűvösebb alkalmazás Egyébként úgy működik, hogy letiltja azokat az alkalmazásokat, amelyek lemerítik a CPU-t.

Mesterséges alkalmazás Alkalmazások körzet ezt elismerték hűtési algoritmus amelyet hatékonynak és okosnak tartanak.

Így már nem kell tartania attól, hogy az okostelefon forró, bár közepes szerencsejáték, többfeladatos, vagy akár nehéz alkalmazásokat is futtathat.

RészletInformáció
Fejlesztőcxzh
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (557.537)
MéretEszközönként változik
Telepítse10.000.000+
Android minimumEszközönként változik

3. Hűtsük le

Alkalmazások termelékenysége OneXuan App LETÖLTÉS

Az egyik legmenőbb Android okostelefon-alkalmazás, amely rendelkezik vonzó kijelző, bár fő feladata továbbra is az okostelefon hőmérsékletének hűvös tartása, olyan, mint egy okostelefon, amely beépített és stabil hűtőrendszerrel rendelkezik.

Coolify rendelkezik egy olyan funkcióval, amelyet a felhasználók az okostelefon használatának optimalizálására használhatnak, hogy a hőmérsékletet csak a egy kattintás.

Egyéb HP hűtő alkalmazások. . .

4. Készülékhűtő

Töltse le az Apps Utilities Technoapp alkalmazást

Szinte ugyanaz, mint a fenti alkalmazások, Eszközhűtő az egyik legszélesebb körben használt tartsa az Android okostelefon hőmérsékletét hűvös maradsz.

Az alkalmazás egyik előnye a képessége tisztítsd meg a memóriátgyorsítótár és automatikusan felszabadítja a RAM-ot.

Ha gyorsítótár tiszta vagy, a mobilod munkája könnyebb, és nagyon kicsi annak a lehetősége, hogy mobiltelefonod felmelegedjen.

5. Könnyű Coolphone

EaseUS Productivity Apps LETÖLTÉS

EaseUS Coolphone egyike a Android telefon hűvösebb alkalmazás a legegyszerűbb megjelenéssel.

Népszerű, mert könnyen használható, ez az egyetlen alkalmazás megoldhatja a problémát okostelefon, amely túlmelegedés egyetlen kattintással.

Ettől eltekintve ez az alkalmazás funkciókkal is rendelkezik Intelligens vezérlő mód. Ezzel a móddal csökkentheti a problémákat túlmelegedni és tartsa az Android akkumulátorát tartósan.

6. Tiszta mester

Cheetah Mobile Inc Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS

Az egyik tisztító alkalmazás leghatékonyabb Androidra. De ne tévedjen, kivéve a tisztítást gyorsítótár és felesleges fájlok, ez az alkalmazás rendelkezik néhány funkció ami az okostelefon hőmérsékletét hűvös maradhat.

Azok a tulajdonságok CPU hűtő, memória növelés és energia takarékos amelyek garantáltan elkészítik az okostelefont nem gyorsan meleg.

RészletInformáció
FejlesztőCheetah Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (44.462.909)
Méret20 MB
Telepítse1.000.000.000+
Android minimumEszközönként változik

7. GO sebesség

Alkalmazások letöltése

Ez az egyetlen alkalmazás nem csak az okostelefon hőmérsékletének hűvös tartására szolgál, hanem az is növelje az okostelefon sebességét akár 60% -ig!

GO Speed nevű felsőbb tulajdonsággal is rendelkezik szeméttisztító amely a törlésre szolgál gyorsítótár a felhasznált alkalmazás

RészletInformáció
FejlesztőGOMO
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (795.671)
Méret9,8 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

8. CPU hűtő

Alkalmazások tisztítása és módosítása Cooler Dev Team LETÖLTÉS

Az alkalmazás használatával CPU hűtő ez, megtudhatja az okostelefon hőmérsékletét, a CPU és a RAM használatát valós idő.

A CPU Cooler képes felismerni minden olyan alkalmazást, amely az okostelefon túlmelegedését okozza. A trükk, csak nyomja meg a gombot Keresse meg a Heat Apps alkalmazást.

Nem csak ez az alkalmazás képes optimalizálni az okostelefon teljesítményét a RAM és a fel nem használt levélfájlok tisztításával.

RészletInformáció
FejlesztőTisztító és emlékeztető és biztonság és időjárás
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (180.979)
Méret8,6 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.0.3

9. Cooler Master

Alkalmazások tisztítása és módosítása Cooler Dev Team LETÖLTÉS

Hűtő mester egy olyan alkalmazás, amellyel csak egy gombnyomással lehűtheti okostelefonját.

Csakúgy, mint más HP hűtési alkalmazások, a Cooler Master képes megmondani a felhasznált RAM és a CPU százalékos arányát valós idő.

Értesítést kap, ha az okostelefont észleli, hogy túl forró, így a lehető leghamarabb intézkedhet.

RészletInformáció
FejlesztőMobile Clean System Lab
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (16.821)
Méret3,5 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.0.3

10. Akkumulátorkímélő

Apps Segédprogramok IGNIS GROUP LETÖLTÉS

Az utolsó mobiltelefon-hűtő alkalmazás, amelyet az ApkVenue Önnek ajánl Energia takarékos. Az alkalmazás egyik előnye az indonéz nyelvű támogatás rendelkezésre állása.

A mobiltelefon hőmérsékletének lehűlése mellett ez az alkalmazás garantálja az akkumulátor még hatékonyabbá tételét, mert intelligens rendszer amely érzékeli a mobiltelefon használatát.

Akkor is működik, ha a képernyő ki van kapcsolva, hogy erőszakkal leállítsa azokat az alkalmazásokat, amelyek túlságosan lemerítik az akkumulátort.

RészletInformáció
FejlesztőMagic Apps GmbH
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (42.919)
Méret4,0 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.0

Ez az 10 legjobb HP hűtési alkalmazás 2019-ben amelyet használhat. Most már nem kell tartania attól, hogy az okostelefon teljesítménye csökken vagy lassú lesz, mert az okostelefon gyorsan túlmelegszik.

A fenti alkalmazás használatával az okostelefon hideg állapotban ébren lesz, vagyis más szavakkal nem melegszik fel könnyen. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.