7 fontos különbség az anime és a manga között Naruto, jobban olvasható manga?

Csakúgy, mint a többi sorozat adaptáció, itt is van néhány jelentős különbség az anime és a manga Naruto között. Bármi, mi?

Aki nem tudja Naruto? Hosszú anime sorozat mesterséges mangából Masashi Kishimoto ez emberek millióit sikeresen hipnotizálta.

Naruto küzdelme attól, hogy kezdetben gyűlölte és szégyennek tartotta Konoha, hogy Hokage válhasson, természetesen sok történetet tartalmaz.

Ez az anime sok pozitív értéket tanít, kezdve a barátságtól, az együttműködéstől, a soha nem feladástól és még sok mástól.

7 Fontos különbségek az Anime és a Manga Naruto között

Mint egy regény filmadaptációja, természetesen van néhány jelentős különbség az anime és a manga Naruto között.

A különbség nem véletlen, hanem megvan a maga célja, bandája. Kíváncsi, igaz, mi a különbség? Nézd meg!

1. Epizódkitöltő

A fő különbség az anime és a manga között a Naruto között van töltő epizódok. A mangának nincsenek kitöltői, de az anime-ban valójában nagyon sok van belőle, banda.

Valójában a Naruto a legtöbb kitöltővel rendelkező anime sorozatként ismert. Ezek a töltőanyagok gyakran még lyukakat is készítenek. Még így sem készül egyértelmű ok nélkül.

A Naruto anime sorozat sugárzása megelőzte a manga megjelenését. A stúdió kiteljesedése érdekében kitöltő epizódokat készített, hogy a manga utolérhesse az animéket.

2. Sakura szerepe

A Naruto sorozat számos előnye közül van egy, ami végzetes. A női karakterek ebben a franchise-ban csak bemutatásként készülnek, és nincs fontos szerepük.

Az egyik érintett az Sakura. Nem csoda, hogy sokak szerint Sakura a leghaszontalanabb ninja Konohában.

Ennek ellenére kiderül, hogy Sakura anime-ban sokkal több szerepet játszik, mint a mangában, tudod. Például amikor Sakurának sikerült embereket megmentenie a 10 farok elleni harcban.

A mangában Sakura nem tudott mást megmenteni. Valójában egyike azoknak az embereknek, akiket megmentettek.

3. Naruto és Sasuke végső csata

A Naruto és Sasuke közötti utolsó csata az anime történelem egyik legkitűnőbb pillanata. Ennyi év után ketten még mindig azt keresték, ki a legnagyobb közöttük.

Mint kiderült, van néhány jelentős különbség az anime és a manga, bandák között folytatott harcok között. Az egyik az, amikor Narutónak van Villan vissza Sasuke a múltban.

Emellett a különbség a Sasuke álláspontjának erősségében rejlik, amely anime verzióban erősebbnek tűnik.

4. A shinobi temető

A Shinobi világ szerepe a Naruto sorozat utolsó és legnagyobb íve. Még akkor is, ha a shinobi végül nyert, hatalmas árat kellett fizetni.

A háború következtében elhunyt nindzsák temetési jelenete minden bizonnyal az animék legmegindítóbb pillanata.

Az anime és a manga temetési jeleneteiben egy különbség van. Az animében temetések és tisztelgések minden shinobi számára szólnak, akik meghaltak.

A mangában a temetésekre és a tisztelgésre csak az összpontosítanak Neji egyedül, banda.

5. Visszaemlékezés

Csakúgy, mint a kitöltő epizódok, a Naruto manga változata is sok jelenetet tartalmaz Villan vissza. Ennek célja, hogy tartalmat adjon egy epizódhoz.

Ennek oka, hogy a Naruto anime egyik epizódjában csak annyi ideig fog új tartalmat kapni 10 perc a gyorsabb animációs folyamat miatt.

Ezért a Naruto anime stúdió felvillantott vagy összefoglaló jeleneteket adott hozzá a Naruto epizódok időtartamának meghosszabbításához.

6. A csata hosszú volt

Más próbálkozások történtek Pierrot műterme hogy a Naruto anime ne menjen messze a mangával hogy a harc valóban hosszú legyen.

Próbálja meg, figyeljen a harc hosszára a Naruto anime-ban. Egy rendes harc akár 10 epizódot is igénybe vehet, banda.

Ráadásul 4. shinobi világháború, banda. 17 anime kötet ennek az ívnek a vonatkozásában készült 217 epizód egyedül. Nem őrült?

7. Gaara brutalitása

Gaara az egyik antagonista, aki jó karakterré fejlődik, és sok rajongó szereti.

De tudtad, hogy ez az egy karakter sokkal brutálisabb az animében? Igen, Gaara sok brutalitását eltávolították az animékből.

Jaka szerint ez arra készült, hogy befolyásolja a közönség véleményét Gaaráról. Ha Gaarát túl kegyetlennek minősítik, a közönség nem fog együttérezni Gaarával.

Így Jaka cikke a Naruto anime és manga 7 fontos különbségéről. Ennek ellenére mindkettőjüket még mindig nagyon szórakoztató hallgatni, bandában.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found