nézd meg a filmet az utolsó boszorkányvadász (2015) teljes film

Érdeklődik Vin Diesel története iránt, miközben boszorkányvadászt játszik? Gyere, nézd meg itt az Utolsó boszorkányvadász (2015) filmet indonéz felirattal!

Híres hollywoodi művészek, filmek főszereplésével Az utolsó boszorkányvadász a közönség érdeklődését egyre inkább vonzza a filmsorozaton keresztül ismert Vin Diesel színész megjelenése gyors és dühös.

Maga a Last Witch Hunter egy 2015-ben megjelent amerikai akciófilm, amelyet Breck Eisner rendező vezetésével készítettek.

Nos, azok számára, akik meg akarják nézni ezt a filmet, jobb, ha alább az Utolsó boszorkányvadász című film teljes áttekintését tekintik meg.

Az összefoglaló film Az utolsó boszorkányvadász

A nyolcszáz évvel ezelőtti helyszínt figyelembe véve Az utolsó boszorkányvadász című film egy boszorkánykirálynő történetét meséli el Boszorkánykirálynő (Julie Engebrecht) terjesztette a fekete pestist az emberek kiirtására.

Maga a Boszorkánykirálynő a történelem legszörnyűbb boszorkányainak együttes erejével rendelkezik.

Kaulder (Vin Diesel) aki boszorkányvadász harcos, aki a Boszorkánykirálynő meggyilkolásáért küzdött, míg végül meg nem győzte.

De a halála előtt a boszorkánykirály megátkozta Kauldert, hogy örökké élhessen. A halhatatlanság átka miatt Kauldernek egyenként kellett szemtanúja lenni az embereknek, akiket szeretett, a saját szeme láttára.

A 800 évvel ezelőtti eset óta most Kaulder az egyetlen megmaradt boszorkányvadász. A modern korszakban él, és még mindig más gonosz boszorkányok levadászásával küzd.

A vezetés alatt álló "A baltával és kereszten" szolgált Dolan a 36. (Michael Caine). Sajnos a 36. Dolant megölte egy nevű hatalmas bűvész Belial (Olafur Darri Olafsson) aki a Boszorkánykirálynő ébresztését akarta.

Szerencsére Kauldert egy fiatal mágus segítette Chloe (Rose Leslie) hogy megállítsa Belial kívánságát. Akkor megakadályozhatja Kaulder a Boszorkánykirálynő, más néven Boszorkánykirálynő ébredését?

Érdekes tények az utolsó boszorkányvadász filmről

Hasonlóan a többi hollywoodi filmhez, úgy tűnik, hogy az utolsó boszorkányvadász című film is számos érdekes tény mögött áll a készítési folyamat mögött.

Nos, íme néhány érdekes tény az Utolsó boszorkányvadász filmből, amelyeket talán még nem ismert.

  • Több filmoldal értékelése szerint az Utolsó boszorkányvadász az egyik legrosszabb filmnek számít Vin Diesel főszereplésével.

  • Körülbelül 13 millió USD bevételt terveznek az adás első hetében, sajnos az Utolsó Boszorkányvadász film csak körülbelül 10,8 millió USD-t kereshet.

  • Ez a jövedelem viszonylag kicsi, tekintve, hogy Az utolsó boszorkányvadász című filmet közel 3082 moziban vetítették.

Nézze meg az utolsó boszorkányvadász filmet

InformációAz utolsó boszorkányvadász
Vélemények (véleményezők száma)6.0 (88.920)
Időtartam1 óra 46 perc
MűfajAkció


Fantázia

Kiadási dátum2015. október 23
RendezőChris Buck


Jennifer Lee

JátékosVin Diesel


Illés Wood

Nos, azok számára, akikre kíváncsi a film teljes története, alább megnézhetitek az utolsó boszorkányvadász filmet. Nézd meg!

>>> Nézd meg az utolsó boszorkányvadászt (2015) <<<

Ez összefoglaló és néhány érdekes tény volt az utolsó boszorkányvadász filmről, amelynek főszereplője a híres színész, Vin Diesel banda volt.

Milyen érdekes filmeket szeretnél még megnézni? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found