A Play Áruházon kívül 7 olyan alkalmazás, amely teljesebb alkalmazással rendelkezik

A legtöbb Android-felhasználó alkalmazásokat és játékokat tölt le a Play Áruházból. Valójában a Play Store mellett még mindig sok olyan alkalmazás van, amely nem kevésbé teljes!

A Google Play Áruház az Android rendszer egyik legfontosabb alkalmazása. Mivel ebben az alkalmazásban számtalan más alkalmazást tölthet le.

Az emberekhez hasonlóan a Google Play olyan, mint egy ing, ha nincs, akkor az Android-telefonját nem lehet optimálisan használni.

De ez akkor volt, mert egyelőre ott van a Play Store-tól eltérő alternatív alkalmazás ami bizonyosan nem áll elmaradva a Google Play Store-tól.

Még ezzel az alternatív alkalmazással is kereshet különféle alkalmazásokat, amelyek hiányoztak a Google Play Áruházból!

Bármire kíváncsi Android alkalmazásbolt a Play Store mellett, amely nem kevésbé teljes, banda? Gyerünk, csak nézd meg a következő véleményeket!

Olyan alkalmazások, mint a legjobb Play Store, amely alternatív lehet

Sokan nem tudják, hogy a Google Play Áruháznak különféle vetélytársai vannak, amelyek nem kevésbé teljesek és természetesen nagyon hasznosak.

Nos, azoknak, akik szeretnék a Play Áruháztól eltérő alkalmazások letöltése, először vegye figyelembe a különféle alkalmazások, például az alábbi Play Áruház véleményét!

1. APKTükör

Fotóforrás: Forrás: talkandroid.com

APKTükör nem egy közönséges alkalmazás-szolgáltató webhely, de hívható hivatalos alkalmazás-tárház a legnagyobb a világon, banda.

Ezenkívül az APKMirror-nak megvannak a maga előnyei a Google Playhez képest, nevezetesen Ön töltse le a régi verziót egy adott alkalmazásból.

Ez a funkció nagyon hasznos, ha problémái vannak az alkalmazás legújabb verziójával. Például a mobiltelefon nem egyezik a legújabb verzióval.

2. Aptoide

Fotóforrás: Forrás: aptoide.com

Ha gyakran keres ingyenes alkalmazásokat, biztosan tudja, igaz, az Aptoide-tal? Ez az alkalmazásbolt különféle alkalmazásokat kínál, amelyeket eltávolítottak a Play Áruházból.

Még, Aptoide különféle előre fizetett játékokat és alkalmazásokat kínál ingyenesen. Az ingyenesvé tett fizetett alkalmazásokat azonban általában újra módosították.

Más szavakkal, az alkalmazás a legvalószínűbb vírussal fertőzött ami károsíthatja okostelefonját.

3. APKPure

Fotó forrása: Forrás: apkpure.com

Ki a fenét nem ismeri ez a webhely? APKPure a legnépszerűbb ingyenes Android alkalmazásbolt a Play Store mellett.

Szinte az összes alkalmazást megtalálhatja a Play Áruházban az APKPure-on. Ez az alkalmazás is messze van biztonságosabb és mentes a vírusfenyegetéstől.

Az APKPure olyan funkciókkal is rendelkezik, mint az APKMirror, ahonnan letöltheti egy alkalmazás régi verzióját.

Amellett, hogy hűvös és kifinomult androidos alkalmazásokat szerezhet, különféle alkalmazásokat is találhat, amelyek Indonéziában nem állnak rendelkezésre.

Töltse le az APKPure-t az alábbi linken keresztül.

Apps Utilities Apkpure LETÖLTÉS

4. Amazon Appstore for Android

Fotóforrás: Forrás: engadget.com

Ha olyan Google Play alternatívát keres, amely nagyszámú alkalmazással rendelkezik, Amazon Appstore Androidhoz a legjobb választás, banda.

Itt számos alkalmazást találhat, az ingyenesektől a fizetős alkalmazásokig. Az Amazon gyakran alkalmaz több kedvezményt is.

Különleges kedvezmények miatt az Amazon által kínált alkalmazások vagy játékok árai általában olcsóbbak, mint a Google Play Áruházban.

Töltse le az Amazon Appstore-t az alábbi linken keresztül.

Amazon Inc Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

5. GetJar

Fotó forrás: Forrás: maketecheasier.com

GetJar a legrégebbi alkalmazásszolgáltató webhely, amely korábban Java és Symbian platformokra adott alkalmazásokat.

Amellett, hogy a Google Play legjobb alternatívája a webhely, a GetJar rendelkezik egy alkalmazásverzióval is, amelyet letölthet, bandázhat.

A GetJAr nemcsak az Android-alkalmazásokat, hanem a régi mobilalkalmazásokat is kínálja, mint például a Nokia s60 játékok, a Java, a Symbian és még sok más.

6. Mobogenie

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Mobogenie az egyik legjobb helyettesítő alkalmazás a Play Store számára, meglehetősen teljes alkalmazásgyűjteménnyel.

A többiektől eltérően a Mobogenie olyan előnyökkel rendelkezik, amelyek más alkalmazásboltokban nincsenek, nevezetesen az Androdi alkalmazás letöltési funkciója a PC-n.

Nevezett funkció Mobogenie PC-hez Ez lehetővé teszi az Android-alkalmazások letöltését PC-n keresztül, amelyek később átkerülhetnek egy okostelefonra.

Ez a funkció akkor is hasznos, ha Android-alkalmazásokat szeretne PC-n használni. De a futtatásához Android-emulátorra van szükség a számítógéphez.

Töltse le a Mobogenie-t az alábbi linken keresztül.

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

7. F-Droid

Fotó forrás: Forrás: fossmint.com

F-Droid egy ingyenes és nyitott Soruce Software (FOSS) alkalmazásbolt, amely telepíthető Android készülékekre, bandára.

Igen, csak speciális alkalmazásokat talál nyílt forráskódú licencekkel, a kívánt alkalmazások legújabb frissítéseivel együtt.

Az F-Droid egy olyan alkalmazásbolt, amely tökéletes a programozók számára, mert szabadon átvehető kód vagy adattár alkalmazás elérhető.

Töltse le az F-Droidot az alábbi linken keresztül.

Alkalmazások letöltése

Ennyi volt a Play Store-tól eltérő alkalmazások amelyet okostelefonjára telepíthet, hogy hűvös Android-alkalmazásokat szerezzen.

Legyen okos az alkalmazások letöltésével a Google Play Áruházon kívül, mert ezek az alkalmazások vírusokat hordozhatnak, amelyek károsíthatják okostelefonját.