6 menő androidos alkalmazás, amelyet a Google készített, és amelyeket biztosan nem ismer

A Google által készített alkalmazások jónak bizonyultak, de még mindig sokan vannak, akik nem tudnak ezekről az alkalmazásokról. Mi az? Tudja meg ezt a cikket.

Amikor arról beszélünk Google, mi az a kép, ami felmerült benned? A legtöbb ember, amikor a Google-ról beszél, általában azonnal elképzeli és a keresőmotorokra összpontosít, vagy a többiek többsége a böngészőhöz fog jutni. De ezúttal más volt a helyzet.

A Google-ről végtelenül beszélni. Mivel számos termék készült, az okostelefonoktól, operációs rendszerektől, keresőmotoroktól, böngészőktől kezdve az alkalmazásokig. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue elmondja a Google által készített néhány Android-alkalmazást, amelyeket Ön határozottan nem tud, mik azok?

  • 5 Android-alkalmazás, amelyek garantáltan sikeresek lesznek
  • 5 kortárs Android-alkalmazás, amelyekkel a fiataloknak rendelkezniük kell
  • 5 nagyszerű Android-alkalmazás, amelyeknek az Instagram-felhasználóknak KELL lenniük

6 kiváló Android-alkalmazás, amelyet a Google készített, és amelyeket nem ismer

1. Google Duo

Nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megjelent a Google Allo nevű alkalmazás Android okostelefonokra. Maga a Google Allo jó választ kap, annak ellenére, hogy a funkciói még mindig nem megfelelőek. Tudta azonban, hogy a Google Allo-n kívül létezik egy jó alkalmazás, nevezetesen Google Duo?

Igen, a Google Duo a Google által készített, videohívásokra szakosodott alkalmazás. Ha mélyen különleges szenzációt érez videohívás, használhatja a Google Duo alkalmazást. Mert, alkalmazás videohívás a LINE-n kívül úgy tűnik, hogy csak a Google Duo érdekes.

Apps Social and Messaging Google Inc. LETÖLTÉS

2. Pattanós mag

Néhányan hallottak a nevekről Pattanós? Igen, a Snapseed alkalmazás a Google által készített képszerkesztő alkalmazás, amely rengeteg funkcióval rendelkezik. A Snapseed alkalmazás használatakor azonnal bütykölhet vele, mert az általa hordozott felület nagyon egyszerű.

Ezen felül olyan funkciók, mint a Vág, forog, szöveg, matricák stb. hozzáadásával a fotószerkesztési élmény még magasabb lesz. Szóval érdekel a Snapseed képszerkesztő alkalmazásának kipróbálása?

Google LLC Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

3. Androidify

Egy másik érdekes alkalmazás, amelyet a Google készített Androidify. Ez az alkalmazás különféle karaktereket hoz létre, amelyeket maga szerkeszthet. Ezt követően megoszthatja barátaival egy csevegőalkalmazáson keresztül.

Avatar Haj, ruhák, színek, cipők és egyéb kiegészítők hozzáadásával személyre szabhatja. Remek dolog, hogy van egy animációd is, amelyet tetszés szerint választhatsz, például táncolhatsz, nevethetsz és számos más egyedi mozdulattal.

A Google Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

4. Google Gesture Search

Ha kedveli a gyakorlati dolgokat egy Android okostelefon használatakor, le kell töltenie az alkalmazást Google Gesture Search. Miért? Mert amikor keresni szeretne egy alkalmazást, azonnal létrehozhat egy kezdőbetűt ebből a klassz alkalmazásból.

Miután ujjal betűket írt, megjelenik az alkalmazások listája az Ön által készített betűk szerint. Tehát nem kell bajlódnia az okostelefon képernyőjének csúsztatásával, csak az alkalmazás megtalálásához.

A Google Apps asztali fejlesztése LETÖLTÉS

5. Google Fit

Szereted fenntartani az egészséget? Nos, ha le akarod tölteni fitnesz alkalmazás, használhat egy hűvös Android-alkalmazást, amelyet a Google készített. Valójában ez nem azt jelenti, hogy ez az alkalmazás lenne a legjobb, de legalább ez az alkalmazás egyszerű felületet jelenít meg a többi fitneszalkalmazáshoz képest.

Google Fit bármikor felismeri az Ön által végzett sporttevékenységet. Melyek a testmozgás formái? Különféle sportágak vannak, van gyaloglás, futás és kerékpározás is. Ez az alkalmazás összekapcsolható más eszközökkel is, például okosórákkal.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

6. Google kézírásbevitel

A Google által készített másik jó alkalmazás, amelyet kipróbálhat Google kézírásbevitel. Mit csinal? Ez az egyedülálló alkalmazás betűket írva írja be gesztus. A betűk mellett emojikat is készíthet, hogy ne kelljen újra egyenként utána néznie.

Igen, talán nem igazán szereti bonyolultabbá tenni a gépelést. Először azonban legalább ki kell próbálnia a Google ezt az izgalmas alkalmazását. Garantáltan biztosan rabja leszel.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

Ez a lista hűvös alkalmazás és a Google által készített egyedi, amelyet biztosan nem ismer. Melyik fenti alkalmazást töltené le és kipróbálná? Ossza meg válaszait és véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found