hogyan lehet uc pubgot hitelen, fizetésen stb. keresztül vásárolni, teljes!

Az olcsó UC PUBG vásárlása különféle fizetési módokkal történhet, amelyek közül az egyik hitelen keresztül történik. Szeretné tudni, hogyan? Kövesse ezt az oktatóanyagot!

Az UC PUBG megvásárlásának módja többféle lehet, a Google Play utalványkódoktól, az ATM-átutalásoktól kezdve a hitelig.

Jelenleg az UC, azaz az Unknown Cash vásárlása a PUBG-nál valóban egy módja annak, hogy izgalmasabb játékokat élvezhessen, mert rengeteg jó bőrrel rendelkezik.

Játék PUBG Mobile Ez nem teljes, ha nincsenek exkluzív bőrök és fegyverek! Nem?

Most, hogy a megjelenésed még hűvösebb legyen, természetesen előbb fel kell töltened az UC PUBG Mobile-ot, bandával.

Azok számára, akik nem értik, itt az ApkVenue áttekinti hogyan lehet megvásárolni az UC PUBG-t olcsó és biztonságos, és rengeteg bónuszt kaphat bőségesen, tudod! Kíváncsi vagy?

Az UC PUBG Mobile feltöltésének legegyszerűbb és legolcsóbb módja!

Tehát ezúttal az ApkVenue elmagyarázza, hogyan hogyan lehet megvásárolni az UC PUBG Mobile-t hitelkártya nélkül is. Itt fizethet hitel, minimarket, ATM átutalások segítségével a Go-Pay egyenlegek használatához.

Kíváncsi a teljes lépésekre? Mielőtt elkezdené az UC PUBG feltöltésével kapcsolatos oktatóanyagot, az ApkVenue itt először elmagyarázza, mi az UC azok számára, akik nem tudják!

Mi az ismeretlen készpénz (UC) a PUBG Mobile-ban?

Mielőtt további megbeszélést folytatna, az ApkVenue először elmagyarázta, mi is az UC PUBG Mobile valójában. Így Ismeretlen készpénz álnév UC digitális pénznemnek mondható a PUBG Mobile játékban.

Később a már meglévő UC PUBG Mobile felhasználható prémium cikkek vásárlására, kezdve leltár nak nek bőr fegyverek. Nem érdekes?

Bőséges UC birtokában természetesen minden prémium termék és limitált kiadás amire vágysz. Egyébként garantáltan szultán!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet megvásárolni az UC PUBG-t a hivatalos oldalon

Azok számára, akik szeretnék feltölteni az UC PUBG Mobile alkalmazást, könnyedén megtehetitek a játék hivatalos bandáján keresztül.

A módszer garantáltan nagyon egyszerű lesz, tudod! Ahhoz, hogy világosabb legyen, olvassa el az alábbi lépéseket, igen!

1. lépés - Nyissa meg a hivatalos fizetési webhelyet

  • Először is megnyithatja a böngésző alkalmazást a mobiltelefonján. Ezután látogasson el a PUBG Mobile hivatalos webhelyére az Indonézián belüli fizetéshez.

  • Ezután csak ki kell választania a karakter-azonosító használatát, vagy be kell jelentkeznie egy Facebook-fiókkal.

2. lépés - Adja meg a PUBG mobilszámla azonosítóját

  • Ha zavart a karakter-azonosító megadása miatt, megtalálja azt az oldalon Alapinformáció amely a Profil menüben található a képernyő bal felső sarkában.

  • Akkor maradsz másolás beillesztés Alul azonosító becenév PUBG Mobile.

3. lépés - Válasszon fizetési módot

  • Ha be van jelentkezve, győződjön meg arról, hogy a számla adatai megegyeznek a meglévő fiókkal, banda!

  • Ezután válassza ki a kívánt fizetési módot, akár jóváírással, ATM-átutalással és másokkal.

  • Például itt Jaka választott Go-Pay, ezért győződjön meg róla, hogy van egyensúlya, és töltse fel a következő lépések szerint: Hogyan töltheti fel egyszerűen a Go-Pay-t!

4. lépés - Válasszon egy UC névleges értéket

  • Ezután válassza ki a feltölteni kívánt névleges értéket és Koppintson a gomb Következő.

  • Ha rendelkezik a Go-Jek alkalmazással, akkor közvetlenül fizethet vele Koppintson a gomb Folytassa a GO-JEK alkalmazást. Ha nem, akkor megjelenítheti a QR-kódot is.

5. lépés - Fizetési ellenőrzés

  • Végül csak annyit kell tennie, hogy megerősíti a fizetést Koppintson a gomb Fizetés és a Go-Pay egyenlegét automatikusan levonják.

6. lépés - Kész

  • Kész, deh! Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az UC PUBG Mobile egyenleg belépett-e vagy sem, csak annyit kell tennie, hogy megnyitja ezt a csata királyi játékot, és ellenőrizze a jobb felső sarokban.

Hogyan vásárolhatunk UC PUBG-t hiteleken keresztül a játékok révén

Amellett, hogy átjárja a hivatalos oldalt, Ön is megpróbálja az UC PUBG-t hitelen keresztül közvetlenül a játékon keresztül vásárolni. Tehát nem kell bajlódnia más alkalmazások vagy webhelyek megnyitásával, bandával.

1. lépés - Nyissa meg a Play Store alkalmazást

  • Ha még soha nem aktiválta a fizetési módot játékon keresztüli hitel útján, akkor kövesse ezt a lépést.

  • Írja be az alkalmazást Google Play Áruház, kattintson a menüre a bal felső sarokban. Ezután válassza ki a menüt Fizetési mód.

  • Ezt követően ellenőrizze, hogy az Ön által használt mobilszolgáltató telepítve van-e, hogy az UC PUBG-ot hitellel, bandával tölthesse fel.

2. lépés - Nyissa meg a PUBG Mobile alkalmazást

  • Nyissa meg a PUBG Mobile játékot a mobiltelefonján. Győződjön meg arról, hogy a nyitott fiók az a fiók, amelyet feltölteni kíván.

  • Ezután nyomja meg a gombot plusz gomb (+) a jobb felső sarokban, közvetlenül az uC szám mellett.

3. lépés - Válassza a Teljes UC lehetőséget

  • Azután, válassza ki az UC számát hogy meg akarja vásárolni. Az ár dollárban is látható.

  • Nyomja meg a vásárolni kívánt UC számát, és ekkor megjelenik egy értesítés Felugrik a Play Áruházból a befizetésekhez. Azonnal láthatja a fizetendő összeget.

  • Ha szeretné megvásárolni az UC PUBG-t a Telkomsel, az Indoesa és más impulzusokon keresztül, válassza ki a használt mobilszolgáltató opcióját. Ezután olvassa be az ujjlenyomatot.

4. lépés - Kész

  • Várjon csak néhány percet, és az UC PUBG automatikusan feltöltődik, bandázik.

Hogyan lehet megvásárolni az UC PUBG-t a Codashopon keresztül

UC PUBG-t is megvásárolhat a legolcsóbb és legmegbízhatóbb helyeken, ahol az UC-t - például UniPin, Midasbuy, My Items - a Codashophoz vásárolhatja.

De ezúttal az ApkVenue áttekinti, hogyan lehet olcsó UC PUBG-t vásárolni a Codashopon keresztül. Ne feledje, hogy ez a módszer nem sokban különbözik egymástól, ha máshol szeretne feltölteni.

Hogy ne késlekedj, csak nézd meg az alábbi magyarázat teljes bemutatóját, banda!

1. lépés - Látogasson el a Codashop webhelyére

  • Először nyissa meg a böngésző alkalmazást a mobiltelefonján vagy laptopján. Ezután látogassa meg a PUBG Codashop webhelyét az URL címen "//www.codashop.com/en/pubg-mobile-uc-redeem-code".

  • Itt az ApkVenue egy laptop eszközön keresztül próbálja ki. De az, hogy az UC PUBG-t a Codashop-on keresztül a HP-n keresztül vásárolja meg, nem igazán különbözik egymástól!

2. lépés - Válassza ki az UC utalványt

  • Ezután kiválaszthatja a megvásárolni kívánt névleges UC-utalványt. A Codashop biztosítja a PUBG UC feltöltését 60 UC-tól 8 100 UC-ig.

3. lépés - Válasszon fizetési módot

  • Alul számos fizetési mód látható, amelyek elvégezhetők. Válassza ki, mit szeretne.
  • Sajnos nem lehet megvásárolni az UC PUBG Mobile-t Codashop hitellel, mert nincs elérhető hitelcsökkentési lehetőség.

4. lépés - Írja be az e-mailt

  • Írja be az aktív e-mail címét az UC PUBG utalványkód elküldéséhez. Ezután kattintson a gombra Vásárolj most.

5. lépés - Írjon be egy telefonszámot

  • Itt az ApkVenue az OVO-n keresztül választja a fizetési lehetőséget. Tehát írja be az OVO számot, majd nyomja meg a gombot Folytatni.

  • Győződjön meg róla, hogy elegendő egyensúly van, rendben! Ha nem, akkor először töltse fel az OVO-t, így folytathatja a fizetési folyamatot.

  • Az utalványkódot az Ön által megadott e-mailre küldjük, és azonnal felhasználhatja, hogy az UC PUBG a korábban vásárolt névleges értéknek megfelelően növekedjen.

A böngésző használata mellett az UC PUBG-t is kitöltheti a Codashop alkalmazáson keresztül, amelyet az alábbi linken keresztül szerezhet be.

Apps Utilities LETÖLTÉS

Szóval ennyi hogyan lehet megvásárolni az UC PUBG-t hitel, Go-Pay és mások révén, így megnyithatja a Prémium zsákmányládát, és prémium tárgyakat kaphat, bandák.

Megteheti azt a módszert is, amelyet az ApkVenue korábban kifejtett, közvetlenül a játékból, vagy egy megbízható webhelyen keresztül, amelyhez PC-n vagy HP-n keresztül lehet hozzáférni.

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found