6 izgalmas versenyjáték, melyeket online vagy offline lehet játszani Androidon

Nos, az a 6 játék, amelyet az ApkVenue alább tárgyal. A szórakozás mellett online vagy offline lejátszást is választhat. Nézze meg a következő véleményeket.

Úgy tűnik, hogy a verseny vagy a versenyjátékok egy másik alternatívát kínálnak a játékosok számára versenyzés szerelmese gyorshajtás végrehajtása járművek széles választékával anélkül, hogy bárkit veszélyeztetnének. Teljes sebességgel vezetni, megelőzni és változatos pályaarénával felülmúlni az ellenfeleket a legtöbb játékos rajong a műfajért ez az egy játék.

Különböző választási lehetőségek versenyjáték készen áll arra, hogy kényeztesse azokat a rajongókat, akik csak okostelefonnal akarják érezni a versenyzés érzését. Mint 6 játék amelyet az ApkVenue az alábbiakban tárgyal. A szórakozás mellett online vagy offline lejátszást is választhat. Nézze meg a következő véleményeket.

  • Ez az 5 mágus hős VÉGLEGESEN könnyedén elérheti a legendás rangot
  • Ez az 5 elem gyorsabb helyezést jelenthet a mobil legendákban
  • 5 szólóhős hős, aki feljut a Mythic Mobile Legends-re

6 izgalmas versenyjáték, melyeket online vagy offline lehet játszani Androidon

1. Valódi versenyzés 3

Harmadik sorozat Igazi versenyzés amelyet kiadtak 2013 február Ez a versenyzés izgalmát kínálja a játékosok számára, különféle menő akciókkal. Sokan vannak autóválasztás a legjobb az Ön számára a versenypályán, izgalmas játékmenettel és tökéletes irányítási rendszerrel.

A lenyűgöző grafika segítségével láthatja azokat az autókat, amelyekkel vezetni fog nagyon részletesen, valamint a versenyzéshez használt helyszínek. Belül szabadon és online versenyezhet Real Racing 3.

2. Asphalt Xtreme: Rally Racing

Ez az egy versenyjáték próbára teszi ösztöneit és képességeit az autó irányítása a versenyarénában. Többféle jármű létezik terep amely egyedülálló játékmenettel biztosítja a vezetés érzését. Offline versenyeket végezhet csatlakozás nélkül az internettel. Azonban, ha versenyzési képességeit a világ különböző pontjairól kívánja versenyezni, használhatja az online módot és versenyezhet valós idejű multiplayer.

3. 8. alfalt: Airbone

Aszfalt 8: Airbone egy olyan versenyjáték, amelyet meglehetősen nehéz Android-on játszani, de megegyezik azzal a minőséggel és szórakozással, amelyet a játékosok játék közben kapnak. Aszfalt 8: Az Airbone többet nyújt 40 autó hogy olyan híres márkákkal válasszon, mint például Ferrari a Lamborghinihez.

Magas ugrásokat teljes sebességgel is végezhet versenypálya amelyek különböző országokban zajlanak. Online vagy offline is játszható, az Alphalt 8: Az Airbone garantáltan eljut érezze a versenyzés izgalmát tényleges.

4. GT Racing 2: A valódi autó exp

Több mint 60 jármű változatossággal ismert márka ki fog fogadni ebben az egy versenyjátékban. Versenyzéssel gyakorolhatja versenyzői képességeit offline mielőtt kihívást jelentene a világ minden tájáról érkező játékosok számára online multiplayer módban. Van ilyen sok versenyzői akció mit tehet annak érdekében, hogy megmutassa, mennyire tudja irányítani a játékot ezzel a nagyon izgalmas játékmenettel.

5. Bike Racing 2

Ha unja az autóversenyzést, és ki akarja próbálni a motorversenyzést, akkor kipróbálhatja ezt az Android-játékot. Bike Racing 2 elegáns grafikával és sokféle választási lehetőséggel biztosítja a motorkerékpár-verseny szenzációját földmotor ami érdekes. Játszhat offline vagy online más játékosokkal, hogy tesztelje adrenalinját különféle akadályok amellyel szembe kell néznie a verseny során.

6. Super Bike Racer

Egy másik nagyon izgalmas és addiktív motorkerékpár-verseny. Super Bike Racer van 3D nézet ami a megjelenítést meglehetősen reális. A játékvezérlőket könnyű elsajátítani, valamint az egyedülálló játékmenetet, amely ezt a játékot annyira szórakoztatóvá teszi.

Sőt, veled is foglalkoznak szép táj a verseny alatt. A versenyekhez használt helyek elegendőek ahhoz, hogy megtartsanak kihívásnak érzi magát. A legjobb dolog az, hogy szabadon eldöntheti, hogy online vagy offline szeretne-e játszani.

Nos, ott van 6 izgalmas versenyjáték, melyeket online vagy offline is játszhatsz Androidon. Nektek, akik rajonganak a versenyjátékokért, töltse le most a játékot, menjünk!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found