5 legjobb HD játék, amelyek 512 MB-os Android RAM-on játszhatók

Nos, azoknak, akik esetleg jó HD játékokat szeretnének játszani, de a RAM még mindig 512 MB, akkor kipróbálhatja a következő HD játékok néhányat!

A játékosok számára azt hiszem lag probléma ez már nem valami furcsa, mert ez az egyik akadály szerencsejáték leggyakoribb. Ok lemaradás játék közben szintén nagyon sokféle van, például túl kicsi a RAM vagy az okostelefonba ágyazott processzor alacsony szintű processzor. Ez a probléma azonban csak az előkelő játékok, például a HD játékok esetében érvényes.

Általában a HD játékok okostelefonon történő lejátszásának követelményei megfelelnek legalább 1 GB RAM-mal rendelkezik, nagyon hiányosnak és korlátozottnak is minősül. De még így sem jelenti azt, hogy egy okostelefon 1 GB-nál kisebb RAM-mal rendelkezik nem játszhat HD játékokat. Vannak olyan kiváló minőségű HD játékok is, amelyek képesek futtatni legalább egy kis RAM-os okostelefont 512 MB RAM. Nos, azoknak, akik esetleg jó HD játékokat szeretnének játszani, de a RAM még mindig 512 MB, akkor kipróbálhatja a következő HD játékok néhányat!

  • 5 HD grafikus Android FPS játék, amely kicsi RAM-os okostelefonon játszható
  • 5 Android-anime játék a történelem legmenőbb 3D-s grafikájával
  • 5 legrosszabb plágiumjáték, amelyet jobb, ha nem játszol

5 legjobb HD játék, amelyek Android RAM-on játszhatók 512 MB

1. Assassin's Creed kalózok

Az első az Assassin's Creed. Kezdetben ez a játék csak PlayStation-en és PC-n volt elérhető. Most azonban elérhető az Androidon. Androidon többféle van Assassin's Creed sorozat és egyikük az Az Assassin's Creed kalózai, ebben az egy sorozatban valójában nem sokban különbözik a többi sorozattól, csupán annyi, hogy ennek a játéknak az erénye egy matrózé.

Assassin's Creed szintén az egyik leghíresebb játék, mert ez egy régi iskola játék. És jelenleg az Assassin's Creed még fejlesztés alatt áll. Beszélni valamiről Az Assassin's Creed kalózai Az Android sokakat kérdezhet, igen, látva ezt a nagyon HD grafikát, nem lemarad-e játék közben? Nem, annak ellenére, hogy a beágyazott grafika nagyon magas, ez a játék képes futni RAM okostelefon 1 GB alatt, és az ApkVenue azt javasolja, hogy legalább az okostelefonon legyen 512 MB RAM.

2. Vad vér

Vad vér nem kevésbé érdekes játék is. Ez a játék már régóta megjelent, de ennek a játéknak a rajongói napról napra nőnek. Ha grafikáról beszélünk, az ApkVenue-nak nem kell aggódnia. Ennek oka: Vadvér nagyon kifinomult grafikát jelenít meg és tökéletes.

Rengeteg szórakoztató dolog van bent Vad vér játék ez. A minőségi megjelenés mellett a karakter kialakítása is megfogalmazódik tökéletes és egyedi. Nem csak, a Wild Blood játék is nagyon könnyű játszani. A HD játék lejátszásához csak okostelefont kell használnia 512 MB RAM csak nagyon.

3. Sebességigény: Nincs korlátozás

Need for Speed: Nincs korlátozás egy androidos versenyjáték, amely grafikailag meglehetősen jó. Talán a Need For Speed: Nem lehet határokat mondani akciójáték, mert sok izgalmas jelenet van ebben a játékban.

A Need For Speed: A No Limits verseny témát kínál Kicsit más más versenyjátékokkal. Mondhatni a Need For Speed: No Limits van extrém versenyjáték.

Egyediség Játék szükséges sebességhez: Nincs korlátozás Jaka szerint az egyik oka az, hogy sok pályát kínál, szórakoztató verseny témát, ráadásul ennek a játéknak a grafikája versenyezhet a PlayStation játékokkal. Nem csak, ebben a játékban a játékosok is bemutatásra kerülnek több tucat híres autó. Valójában ennek a játéknak a függősége nem teher, mert bebizonyosodott, hogy a Need For Speed: No Limits képes Simán fut 512 MB Android RAM-on.

4. Homokvihar: Kalózháborúk

Homokvihar: Kalózháborúk egy könnyű HD játék, amely teljesen különbözik a többitől. Itt a játékosok érzik majd az igazi kihívást. Miért van az, hogy? Mert ez a játék nagyon nehéz és feszült küldetést jelent.

Homokvihar: Kalózháborúk a csata témájú játék, és a lövöldözés a te dolgod! Annak ellenére, hogy ez a játék nem foglalkozik a történettel, mindenképpen el kell játszania. Miért? Mert ez a játék Sandstorm: Pirate Wars is nem túl nehéz így legalább 512 MB RAM-mal rendelkező okostelefonon játszhat.

5. Ravensword: Árnyékföldek

Ha jobban érdekel kalandjáték, azután Ravensword: Árnyékföldek az egyik legjobb játék, amelyet most játszanod kell. Ravensword: Shadowlands bemutatja egy ilyen ingyenes kaland és nagyon széles feltárás. A Ravensword: Shadowlands játék nagyon kifinomult HD grafikákon kívül nagyon jó az alias játék szempontjából is Nagyon izgalmas! Mert meghívást kap egy kalandra, hogy felszámolja az óriásokat egy nagyon széles arénában.

Őszintén szólva sok ennek az egy játéknak az érdekes oldala, például a tömörnek tűnő karakterterv, ráadásul ez a játék is nagyon jó kilátást nyújt. A megjelenésből ítélve egyértelmű, hogy a Ravensword: Shadowlands játékot nehéz lesz játszani. De kiderült, Ez a játék nagyon stabil játék közben, még 512 MB RAM-ban is zökkenőmentesen működhet.

Ez az Az 5 legjobb HD Android-játék, amelyek 512 MB RAM-on játszhatók. Hogyan? Érdekel? Vagy még mindig kétségei vannak? Nem kell aggódnia, mert a fenti öt HD-játékról maguk az ApkVenue is bebizonyították, hogy stabilan képesek futtatni alacsony kategóriájú, speciális okostelefonokon. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found