hogyan lehet hűvös esports logót készíteni az androidon

Szeretne olyan klassz osztag logót készíteni, mint az EVOS logó? Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan készíthet egy hűvös eSport logót az Android-on, amelyet kipróbálhat (alkalmas ML, FF és PUBG számára).

Nem csak szórakozásból. Talán néhányan közületek is kialakultak osztag és szeretnék hozzon létre egy csapatot eSport egyedüljobb?

Valóban, jelenettel eSport amely gyorsan növekszik, valóban vannak lehetőségek arra, hogy olyanokká váljanak, mint a csapatok eSport híres fajta RRQ, EVOS, Bigetronés mások, bandák.

De előtte vannak dolgok, amiket elő kell készíteni! Különösen, ha ez nem logó osztag jó, hogy növelje a bizalom szintjét.

Kíváncsi, hogyan lehet elkészíteni? Gyerünk, először nézd meg az értékeléseket hogyan készítsünk logót eSport menő a mobil legendák, a PUBG és az ingyenes tűz esetén azonnal használja az alábbi Android mobiltelefont!

Logó készítés módjainak gyűjteménye eSport Remek Androidon, hasonló lehet az EVOS logóhoz!

Az alábbiakban létrehozott logó többféle célra használható. Például egy logó céh FF, logó osztag ML és mások.

Fotóforrás: revivaltv.id (Az EVOS csapat ML logója egyre hevesebb, mert számos országos és nemzetközi tornát nyert)

Hűvös logóval, például tetszik az EVOS logó a tigris ikon vétele biztosan tükrözi a csapatszellemet, valamint megfélemlíti osztag ellenfél.

Logó létrehozása eSport így most kihasználhatja androidos telefonja előnyeit. Legalább két egyszerű módszer létezik, amelyeket alkalmazással vagy módszerrel megtehet online itt!

Hogyan készítsünk logót eSport a PixelLab-on (Android App)

Először is készíthet logót eSport osztag az Android alkalmazás használatával. Ebben a cikkben az ApkVenue nevű fotószerkesztő alkalmazást fogja használni PixelLab.

Az alábbiakban bemutatjuk a lépéseket hogyan készítsünk logót eSport a PixelLab-nál akit követhetsz, banda.

1. lépés - Letöltés PixelLab alkalmazás és logó anyag

  • Először először töltse le az alkalmazást PixelLab és ESport logó anyag amelynek adatait az ApkVenue az alábbi linken keresztül elkészítette.
Apps Photo & Imaging App Holdings LETÖLTÉS

Töltse le az eSport logó anyagát: Itt!

2. lépés - Telepítés és Kivonat Logó anyaga

  • Telepítse a PixelLab alkalmazást androidos telefonjára és kivonat ESport .RAR formátumú logóanyag a belső memóriában.
  • Helyezze az eSport Logo Materials mappát olyan helyre, amelyet könnyen megtalálhat, bandázhat.

3. lépés - Változás Háttér

  • Ha igen, most megnyithatja a PixelLab alkalmazást. Első alkalommal válassza ki a típust háttér amelyet a menüben talál csúszka az alábbi szakaszban.

4. lépés - Logó hozzáadása eSport

  • Ezután adja hozzá a logó anyagát eSport koppintással fülre alul négyzet alakú ikonnal, majd válasszon egy lehetőséget Importálás. Válassza ki a használni kívánt logót.

5. lépés - Helyezze el a logót

  • Ezután helyezze el úgy a logót réteg amelyet a PixelLab alkalmazásban használ.

6. lépés - Másolás Réteg Logó

  • A PixelLab lehetővé teszi több használatát réteg az alkalmazásban. Más szín használatához az ApkVenue kettőt fog használni réteg logó, banda.
  • Másolni réteg, mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti az ikont Réteg a jobb felső sarokban található. Ezután érintse meg a zár mellett lévő ikont, és válassza ki Másolat.

7. lépés - Középre helyezze a logó pozícióját

  • Automatikusan réteg a logó kettő lesz, mint az alábbi képen. Ezután áthelyezheti a logót úgy, hogy középen legyen.
  • A trükk az, hogy csak vissza kell térnie a menübe Réteg, válassza ki réteg, érintse meg a zár mellett található ikont, és válassza ki a lehetőséget Jaka jelölésként.

8. lépés - Változtassa meg a logó színét Réteg Alatt

  • A logó színének megváltoztatásához csak ki kell választania réteg ami hamarosan megváltozik. Itt először a színt feketére változtatjuk réteg a logó lent van.
  • Akkor menj a fülre a hatszög ikonnal, és válasszon egy lehetőséget Szín. Ezután aktiválja váltani és válassza ki a használni kívánt színt.

9. lépés - Távolítsa el a logó színét Réteg Tovább

  • Váltani réteg fent, itt el kell távolítania a feketét, hogy megjelenjen a szín réteg vissza. Az út halad fülre a hatszög ikonnal léphet az opciókra Szín törlése.
  • Aktiválja toogle, majd válassza a lehetőséget színválasztó válassza ki a logó fekete részét, hogy megjelenjen a bekapcsolódó szín réteg alatt.

10. lépés - Változtassa meg a logó színét Réteg Tovább

  • Tegye a 8. pontban leírtakat, ha meg szeretné változtatni a bekapcsolt színt réteg fel, banda.
  • Különböző effektusok, például 3D-effektusok, árnyékok és mások hozzáadásával is bütykölheti a logót.

11. lépés - Szöveg hozzáadása

  • Érintéssel szöveget is hozzáadhat fülre az "A" ikonnal, és válasszon egy lehetőséget Szöveg amíg meg nem jelenik az írás "Új szöveg" tovább réteg.

12. lépés - A logó szövegének módosítása

  • A logó szövegének módosításához csak duplán kell megérintenie az "Új szöveg" részt, és a nevét tetszés szerint módosítania kell. Ha van, csak érintse meg a elemet rendben.

13. lépés - Változás Betűtípus Logó

  • Akkor te is változtathatsz betűtípusok logót az opciók megnyitásával Betűtípus tovább fülre ugyanaz. A PixelLab számos lehetőséget kínál betűtípusok amelyet használhat.
  • Ha egy opció betűtípusok kevesebb, akkor is telepítés múlt betűtípusok Az ApkVenue a fenti eSport Logo Material fájlba beépítette a szokásokat.

14. lépés - Mentse el a logót

  • Fedezzen fel egy logót eSport a PixelLab-nál kövesse kreativitását, banda. Ha biztos benne, hogy csak el kell mentenie.
  • Itt csak meg kell érintenie az ikont Mentés a táska részben válassza ki Mentés képként .JPG formátumban menteni.

15. lépés - Kész

  • Végül csak olyan beállításokat kell megadnia, mint a képformátum és a felbontás, ha csak megérintette Mentés a Galériába.
  • Így néz ki a logó eSport amelyet az ApkVenue a PixelLab alkalmazás segítségével készített. Mit gondolsz?

NYILATKOZAT:


Hogyan készítsünk logót eSport A PixelLab-ban az ApkVenue gyakorlata nem optimális a korlátozott gyártási idő miatt. Hosszabb idő alatt különféle effektusok hozzáadásával a lehető legkreatívabb lehet.

Hogyan készítsünk logót eSport Alkalmazás nélkül (Online)

Ha lusta telepíteni az alkalmazást, van egy is hogyan készítsünk logót eSport online álnév olyan alkalmazás nélkül, amelyet közvetlenül megtehet böngésző androidos telefonján.

Hogyan kell? Gyere és nézd meg az alábbi teljes lépéseket!

1. lépés - Lépjen a Placeit webhelyre

  • Először nyissa meg az alkalmazást böngésző ban ben okostelefon és menj a helyszínre Helyezd el (//placeit.net/). A logó létrehozásának megkezdéséhez egyszerűen válassza ki a lehetőséget Játék logósablonok alábbiak szerint.

2. lépés - Válassza ki Sablon Logó Osztag

  • Akkor csak választania kell sablon a használni kívánt FF vagy ML logót. A Placeit legfeljebb több mint 1000 sablon amelyet használhat.

3. lépés - A logó szövegének módosítása

  • Menj fülreSzöveg hogy tetszés szerint megváltoztassa a logó szövegét. Itt kiválaszthatja a típust is betűtípusok és színeket a Placeit nyújtotta.

4. lépés - Szín módosítása Háttér

  • Ezután állítsa a háttér színét be fülreHáttér a mellékelt színes panelen keresztül.

5. lépés - Módosítsa a logó illusztrációját

  • Ha a logó illusztrációja nem illik, akkor egyszerűen elmehet fülreFő szín és válassza ki a Placeit által ajánlott logót.
  • Más lehetőségeket is megadhat a megadással kulcsszó a megadott oszlopban válassza ki a kívánt színkombinációt.

6. lépés - A háttérhatás módosítása

  • Lehetőség van a beépített háttérhatás megváltoztatására is fülreHáttérhatás amelyet tetszés szerint választhat.

7. lépés - Mentse el a logót eSport

  • A Placeit egy prémium szolgáltatás, így nem tölthet le kiváló minőségű logófájlokat fizetési lehetőség nélkül.
  • Megtéveszteni megteheti képernyőképek HP képernyő és kivágás 1: 1 arányban. Elég könnyű, igaz?

NYILATKOZAT:


A logó készítése közben győződjön meg arról, hogy az internetkapcsolat gyors és stabil eSport online a Placeiten. A letöltött logó csak alacsony felbontású és elérhető vízjel, pedig nem túl idegesítő, amikor a játékban használod, banda.

Videó: Csapatok listája eSport A világ leggazdagabbja, van valaki Indonéziából?

Nos, így lehet logót készíteni eSport hűvös közvetlenül egy Android mobiltelefonon, bandán. Használhatja a logóhoz is osztag Mobile Legends, Free Fire, PUBG vagy más játékok.

Tehát bebizonyosodott, hogy nem kell olyan tervező alkalmazást használni, mint a Adobe Photoshop logó készítéséhez osztag Hűvös, igaz?

Tehát próbálja meg megosztani logója eredményeit az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Logó vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found