25+ legegyszerűbb játékos szó

Meg akarja mutatni barátainak, hogy igazi játékos vagy? Csak próbáld meg használni a játékosok alábbi szavait, hogy státuszod legyen a közösségi médiában!

A mai mobiltelefonok egyre kifinomultabb specifikációival együtt a mobiltelefonokat ma már nem csak kommunikációs eszközként, hanem játékeszközként is használják.

Emiatt ma már rengeteg új játékos jött létre, méghozzá különböző koroktól és nemektől fogva.

Ez a sokak által egyre inkább vágyódó játékirányzat olyan speciális kifejezéseket eredményezett, amelyeket csak a játékosok gyermekei értenek.

Gamers szavak

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy csak játékkal vannak elfoglalva, valójában a játékélmény a kreatívabbá teszi a játékosokat a szavak összeállításakor.

A vicces, kócos szavaktól kezdve a bölcs szavakig mindannyian képesek éhezni. Olyan érdekes, hogy ezeket a játékosok szavait gyakran más játékosok is állapotként használják.

Nos, azoknak, akik szeretnék érdekes játékos szavak tedd állapotává a közösségi médiában, vagy egyszerűen csak szórakoztatni akarod magad az olvasással, itt az ApkVenue kifejezetten neked gyűjtötte, banda.

Gamers FF szavai

Olyan harci játék, amelynek sok rajongója van, Ingyenes Tűz játék nemcsak szórakoztatásra képes, hanem kreativitást is teremt a játékosok számára.

A bizonyíték az, hogy képesek létrehozni a Free Fire játékosok szavait, amelyek szórakoztatóak mindenki számára, aki elolvassa őket.

Nem hiszek? Csak vegye figyelembe a következő FF játékosok szavait! Ja, igen, ha nem vagy elégedett, akkor olvashatsz egy külön cikket is a Free Fire szavakról.

Tudod, miért játszom inkább a Free Fire -t, mint a fecsegést? Mert a booyah keresése könnyebb, mint a beszélgetési témák keresése.

Megint jobbra hagytam, sajnos fájt, de megint jobbra hagytam Kiütött még jobban fáj.

Amilyen szép csak tudsz, vannak emlékeid az exedről, de nem olyan szépek, mint az emlékeim Palomával, amikor ingadoztam.

A Free Fire meg tudja mondani, hogy mely barátok akarnak megosztani, és akik maguk akarnak nyerni.

Booyah áldozat nélkül lehetetlen, mint az AWM hatókör nélkül.

PUBG Gamers szavak

Képes röviden felhívni a játékosok figyelmét szerte a világon játékmenet amit kínál, jelenleg a PUBG játékra nemcsak a férfi, hanem a női játékosok is keresettek.

Nos, a PUBG játék rajongói számára, akik érdekes feliratokat keresnek a közösségi médiában való megírásra, a következő PUBG-játékosok szavai lehetnek a helyes választás, banda.

A PUBG játékban nemcsak harcolni tanítanak minket, hanem megtanítják, hogyan kell harcolni és megtartani a csapatot annak megszerzése érdekében Győztes Győztes csirke vacsora.

Ha leszállsz Pochinki-n, akkor követni foglak, hogy megvédhesselek valakitől, aki bántani fog.

A PUBG játékokat játszó srácok természetesek, mert a lányokat inkább lőik, nem pedig üldözik.

Ne légy olyan, mint a GTA, a PDKT-d csak érzékeny. Olyan kell lennie, mint a PUBG, találkozol és lősz.

Ha nyolcszoros hatókört kapok, akkor arra használom, hogy távolról figyelemmel kísérjem, hogy tudom, milyen rosszul cselekszel mögöttem.

ML Gamers szavak

A MOBA Mobile Legends játékbarátok nemcsak a játékok megnyerésére alkalmas küldetések összeállításában, hanem a szavak összeállításában is.

Nos, a Mobile Legends játékosa számára gondolja, hogy a következő ML játékosok szavai megfelelnek a valóságnak vagy sem?

Kedves lányok, ha a barátja válaszol a régi beszélgetésekre, az alvás okaira vagy a munka okaira, hidd el abban az időben, hogy győzelmet keresnek.

Mi ML játékosok vagyunk, nem Dilan

Miért preferálom a Mobile Legend-et a Motor GP-vel szemben? Mert inkább a barátoknak segítek, mint a nikung barátoknak.

Felvettem az ex mabaromat rangsorolt akkor én AFK, így tudja, milyen érzés lemaradni.

A barátnőm mondta, hogy hagyjam abba a dohányzást, én abbahagytam a dohányzást. A barátnőm azt mondta, hogy hagyjam abba a Mobile Legend játékát, abbahagytam a kimenést.

Gamers szavak barátoknak

Ngegombalin barátnője csábítással, vagy mit kitalálni? Ez egyébként túl mainstream, banda!

Próbálja meg összekeverni a barátját a következő barátnők játékosok szóval. Garantáltan elpirul!

Légy hálás azoknak, akiknek vannak barátai, akik játékosok, főleg nők, mert a barátai nem éppen újak keresésével vannak elfoglalva, hanem izgalmas játékokkal vannak elfoglalva.

Nem vagyok olyan sörétes puska aki készenlétben van, hogy közelről vigyázzon rád. De olyan vagyok, mint egy AWM, aki távolról figyeli és vigyáz rád.

Szerelmünk olyan, mint az AWM és a magnum bullet, szükségünk van egymásra, és ha az egyik nem létezik, akkor mindkettő haszontalan.

Lövök a játékban, nem feltétlenül A CÉLON, nemhogy lövöldözni, akkor MISSZIKÁT BETEGED.

Olyan vagy, mint egy gránát, amely képes meglepni, csak édes mosolyoddal.

English Gamers Words

Szeretnél hűvösebbnek tűnni az angol feliratok használatával? Ha igen, a következő angol játékosok szavai tökéletesek ahhoz, hogy feliratokat készítsenek vagy állapotot adjanak a közösségi médiában.

Csak jó játékos, aki képes helytállni bármilyen helyzetben.

Csak az igazi játékosok képesek életben maradni bármilyen helyzetben.

A jó játékossá válás egyetlen módja a tanulás, a tanulás és a tanulás.

Csak akkor lehetsz jó játékos, ha tanulsz, tanulsz és tanulsz.

Nincs nulla esély, amikor játszunk. Csak próbáld meg, hogy nyerünk-e vagy sem.

Nincs remény, amikor játszunk. Csak ki kell próbálnunk, hogy veszítünk vagy nyerünk-e.

Minden helyzetet kezelnie kell, hogy győztes lehessen egy meccsen.

Minden helyzetet képesnek kell lennie arra, hogy győztessé váljon egy meccsen.

Nincs mód arra, hogy rövid időn belül jó játékos legyél .. Tehát óvatosan kell menned.

Nincs mód arra, hogy rövid időn belül jó játékossá váljon .. Tehát óvatosnak kell lennie.

Nos, ez egy olyan egyedi és érdekes játékosok szava volt, amelyet az ApkVenue összegyűjtött, főleg mindannyiótoknak, bandának.

Gyerek játékos vagy, és van más érdekes játékos szava? Hogy lehet, hogy megoszthatja az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is Idézet vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found