A Tsundere anime 7 női karakterét Wibu kedveli a legjobban, hevesek, hogy szeressenek!

Azok közé tartozik, akik kedvelik a tsundere típusú lányokat? Ha igen, akkor biztosan szeretni fogja a listán szereplő anime lány karaktereket!

Ha szereted az animéket nézni, akkor többféle karaktert kell ismerned. Van, aki félénk, van, aki vidám, van, aki titokzatos, van, aki fázik stb.

A legfőbb irányzat a heves vagy morcos karakterek, akik valóban kedvesek. Az ilyen jellemzőket gyakran nevezik tsundere.

Nos, a Tsundere karakterek többsége lány. Bárki a legkedveltebb tsundere anime lány karakter?

Tsundere Anime lány karakterek

Maga a tsudere szó két szóból származik, mégpedig tsu ami kemény külső héjat jelent és dere ami a karakter lágyabb belső részét jelenti.

Tehát általában tsundere olyan karakter, aki kemény és heves, de valójában szelíd személyiséggel is rendelkezik.

Általában azért teszik, hogy leplezzék valódi érzéseiket. A kezdetben hidegnek tűnő karakterek megmutatják rejtett meleg oldalukat.

Sok lány anime karakter tartozik ebbe a kategóriába. Bárki?

1. Taiga Aisaka (Toradora)

Fotóforrás: Pinterest

Aisaka Taiga az animéből Toradora a tsundere egyik leghíresebb szimbólumának tartják. Teste apró, de ereje még a férfiakat is képes legyőzni.

Ez a loli anime karakter erőssége miatt az iskolában elnyerte a Palm Top Tiger becenevet. Nem ritkán kiabált senkivel, gyakran minden ok nélkül.

A Taiga által birtokolt tsundere természet klasszikusnak mondható. Szeret fából készült karddal erőszakot alkalmazni, és nem habozik megverni az őt megbántó embereket.

Érzelmei gyakran instabilak, de jártas temetni az érzéseit. A végén azonban megmutatja valódi érzéseit, amikor a megfelelő ember megérkezik.

2. Chitoge Kirisaki (Nisekoi)

Fotóforrás: Wattpad

Ha megkérik, hogy nevezze meg az egyik legszebb anime karaktert, egyesek azt mondhatják Chitoge Kirisaki az animéből Nisekoi.

Leginkább a vörös szalagokról ismert a hajában, és bonyolult szerelmi élete van, és úgy kell tennie, mintha egy japán yakuza család örökösével lenne.

Saját személyisége meglehetősen agresszív és durva. Találkozása a főszereplővel, Rakuval azzal kezdődik, hogy véletlenül Raku arcába rúg

Az egyik legvonzóbb lánynak tartják az anime többi lányához képest. Semmi baj azzal, hogy Raku végül Chitogét választotta.

3. Maki Nishikino (Love Live!)

Fotóforrás: Amino Apps

Továbbá, van az anime Szeress, élj! melyik név az Maki Nishikino. Gazdag orvoscsalád lánya. arról híres, hogy gyerekes, makacs és zárkózott.

A listán szereplő tsundere karakterekkel ellentétben Maki vitathatatlanul a legfinomabb. Soha nem néz ki kegyetlenül a körülötte lévő emberek felé.

Csak annyit, hogy nehezen tudja kifejezni valódi érzéseit barátainak. Talán azért, mert a szülei elfoglaltak, emiatt egyedül marad.

Imádnivaló ártatlansága is van, ami ellentmond gyakran súlyos viselkedésének.

4. Makise Kurisu (Steins; Kapu)

Fotóforrás: NamaHeka

Ha intelligens tsundere-t keres, akkor talán tetszeni fog Makise Kurisu az animéből Steins; Kapu. Hogy ne tehette, 17 évesen végezte el az egyetemet.

24 éves kora előtt befolyásos dolgozatokat publikálhatott, és figyelmet kapott az akadémia világától.

Aztán csatlakozott Jövő Gadget Lab hogy felfedezzék az időutazás lehetőségét.

Ettől hideg, komoly és szarkasztikus. De aranyosnak tűnik, amikor az arca vörös lesz, ha valaki ugratja.

5. Misaki Ayuzawa (Kaichou wa Maid-sama)

Fotóforrás: YouTube

A sok bűnözőről híres iskola diáktanácsának elnökeként Misaki Ayuzawa az animéből vígjáték-romantikaKaichou wa Maid-sama hatalmas kihívásokkal kell szembenéznie.

Kötelességének érezte megváltoztatni az iskola arculatát. Emiatt Misakit gyakran olyan embernek tekintik, aki határozott, méltóságteljes és minden iskolai tanulója tiszteletben tartja.

Az egész mögött Misakinak van egy nagy titka. Részmunkaidős szobalányként dolgozik, hogy segítsen szegény családjának.

Ezt azért tette titokban, mert kizárása esetén kizárhatták az iskolából. Ezenkívül az iskolája diákjai alábecsülhetik őt.

Minden biztonságosan ment, mire egy népszerű Takumi nevű fiú megtudta a munkáját. Misaki, aki kezdetben hideg volt és közömbös, lassan beleszeretett.

6. Shana (Shakugan no Shana)

Fotó jóvoltából: Anime Evo

karakter Shana tól től Shakugan no Shana az egyik legkorábbi tsundere karakter, akit az anime valaha látott.

Magát a Shana nevet tulajdonképpen a Yuji Sakai nevű főszereplő adta, amelyet kardja nevéből vett.

Shana feladata a két világ egyensúlyának védelme. A nagy odaadás miatt közömbössé vált más dolgok iránt.

Gyakran viselkedik keményen Yujival is, aki megpróbált kedves lenni vele. Képtelen jól megmutatni érzelmeit, és gyakran mond csendesen Yujinak, amikor félénknek érzi magát.

7. Tohaka Rin (Sors / Éjszaka)

Fotóforrás: Pinterest

Az arrogáns és arrogáns hozzáállást gyakran mutatja Tohsaka Rin az animéből Sors / Éjszaka. Minden beszélgetés során gyakran csúsztat kritikát is.

Az egyik oka annak, hogy tsundere karakterré vált, a varázsló családból származott. Képesnek kell lennie arra, hogy családját megnyerje a háború megnyerésére.

Nem csak, ő is ismert, mint egy nő, aki tomboyish, durva és lusta. Csak annyi, hogy az arca gyakran hirtelen elvörösödik, ha valaki barátságos vele.

Ezek néhány Tsundere lány anime karakter, akit Jaka szerint a wibu szeretett a legjobban, mind szépsége, mind neheztelése miatt.

Miért van szinte minden animének tsundere karaktere? Ennek egyik oka az, hogy a legegyszerűbb (és közhelyesebb) háttér válik az ellenkező nem közelébe.

A megjelenő merevség valójában vonzereje a közönség számára. Kíváncsiak a karakterfejlődésére és várják puhább oldala megjelenését.

A fenti listából ki a kedvenc tsundere karaktered? Nem említettem még? Írj a kommentekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found