25 legjobb android alkalmi játék 2019, rabja leszel!

Szeretsz olyan játékokat játszani, amelyek pihentetőek és nem okoznak nagyobb stresszt? Az ApkVenue rendelkezik ezzel az ajánlással az Android 2019 legjobb alkalmi játékaihoz. (Ingyenes)

Az egyik játékműfaj, amely meglehetősen népszerű a Google Play Áruházban, alkalmi játék vagy alkalmi játékok, sok játék címmel rendelkezik, amelyeket ingyen letölthet és játszhat.

Igazolt, Android alkalmi játék nagyon tetszett sok embernek, mert nincs játékmenet bonyolult és könnyen játszható.

Azok számára, akik szeretnek alkalmi műfaji játékokat játszani, itt az ApkVenue kínál néhányat ajánlások a legjobb Android alkalmi játékokhoz amelyet közvetlenül az Android okostelefonon vagy táblagépen lehet lejátszani.

Nézze meg a következő teljes értékeléseket:

A legmenőbb alkalmi Android játék

1. Tomboló istenek - Őrült istenek

Dewa Ngamuk - Crazy Gods, egy új, egyszerű RPG játék, amely október elején jelent meg megvan a maga egyedisége, amely olyan, mint egy vicces és vidám karakter, amelyet a Három Királyság-történet több legendás alakjára és híres anime-karakterekre való hivatkozásokból vettek át.

A játékban A düh istene, a karaktereket vicces és furcsa emberi lényként írják le. De ne tévedjen, ez a játék mondhatni a _ kemény _ kategóriába is tartozik.

Ahhoz, hogy versenyezz az arénában, tudnod kell stratégia mint, felszerelés és -combo hős előkészítése, ami fáj.

Szeretne kipróbálni játékokat Őrült istenek? Letöltheti ingyen itt: Őrült Isten - a düh istene

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

2. Tizenegy álom

A játék neve Álom tizenegy ez meghívja Önt, hogy váljon emberré a LaLiga (Spanyol Liga) labdarúgó-válogatott menedzsere.

Ahhoz, hogy csapata számára a támadásban és a védekezésben a legjobb stratégiát építse fel, a Dream Eleven nagyon szórakoztató játék. Álom tizenegy játékok is vonzó megjelenés és különbözik a többi labdajátékos játéktól.

Letöltési link: Álom tizenegy

LETÖLTÉS Maingames Sport játékok

3. Verem

Kazal egy játék, amelynek célja rendezze a tornyot a lehető legmagasabban. Készített játékok fejlesztőKitchapp Ez valóban egyszerűnek tűnik, de az egymásra helyezett építőelemek balra és jobbra mozognak, így a blokkokat a megfelelő irányba kell tenni.

Ha nem megfelelő, akkor blokkold automatikusan csonkolásra kerül, tehát minél magasabbra kerül, a kisebb és a következő verem nehezebb lesz.

Letöltési link: Verem

4. Combo Critters

A Combo Critters révén, felkérést kap, hogy gyűjtsön különféle szörnyeket Critter menjen át egy alkalmi RPG-kalandon, hogy meghódítsa az univerzumot. A Combo Critters-ben hat különböző bolygón vannak kalandok, ahol többet is gyűjthet 70 típusú Critter.

Nem csak a feltárás és a gyűjtés, hanem a Critter gyűjtemények kombinálása is hozzon létre egy új típust erősebb és nagyobb.

Letöltési link: Combo Critters

5. Maestria

Maestria egy kirakós játék ami tematikus hang és zene. Itt egyébként segítenie kell a Fugue-t a harmónia helyreállításában a nyolc varázslatban kövesse a hangot és játssza le rejtvények megoldásával. Lehet, hogy egyszerűen hangzik, de van 160 szint tabletták, amelyek biztosan nem könnyen készek.

Letöltési link: Maestria

6. 17-es évek

17-es évek az egyik mesterséges alkalmi játék az Androidon fejlesztő Indonézia. Van játékmenet A Dumb Ways To Die-hez hasonlóan ez az alkalmi Android 17s játék különféle játékokat tartalmaz, amelyek általában vitatottak Az Indonéz Köztársaság függetlenségének napja. Kezdve a zászlók felemelésétől, az eldugult versenyeken, a zsákversenyeken, az angolnák fogásán és még sok máson.

Íme a videó áttekintése:

31 MB méretű, Android 17s alkalmi játék játszható offline álnév Internet kapcsolat nélkül. Ha nincs megfelelő internetkapcsolata, és alkalmi Android-játékokat szeretne játszani, akkor kipróbálhatja ezt a 17-es játékot.

Letöltési link: 17-es évek

7. Alphabear

Alphabear egy játék szó puzzle amelyek készülnek Spry Fox mégpedig a díjazott legjobb fejlesztő a Triple Town játékban. Az Alphabearben a betűk kiválasztásával írhatja a szavakat a rács. Ha a legmagasabb pontszámot kapja, akkor végleg medvét kap. Ezeket a medvéket fel lehet használni powerups! Ez nem olyan egyszerű, mint gondolnád, az ApkVenue biztos abban, hogy nehezen tudod kitalálni a szót. Sok szerencsét!

Letöltési link: Alphabear

Fox Spry Puzzle LLC LETÖLTÉS

Következő játéklista

8. 3 királyság meghódítása

Játszma, meccs Ingyenes játék háttere van a 3 királyság történetéről. Lehetősége van csatlakozni a 3 ország egyikéhez, nevezetesen Shu, Wu, és Wei. Ez a hétköznapi Android-játék szolidaritást igényel az egyes országok játékosai előtt, mielőtt háborúba támadna. Tehát az egyéni erő nem garantálja, hogy győztes lehetsz ebben a játékban!

Letöltési link: 3 királyság meghódítása

Maingames stratégiai játékok LETÖLTÉS

9. Looney Tunes Dash

Ban ben Looney Tunes Dash készült Zynga Itt talál rajzfilmfigurákat, akik gyermekkorában díszítették a televízió képernyőjét, mint például a Bugs Bunny, a Tweety Bird, a Road Runner és még sokan mások, akik elkísérik Önt ebben a játékban.

Amint teljesíted a szintet, a Looney Tunes rajzfilmsorozat többi szereplője kinyílik. Ez egy játék futó azzal a céllal, hogy elkerülje az elülső akadályokat futással, ugrással, összetör, vagy csúszik

Letöltési link:Looney Tunes Dash

Zynga kalandjátékok LETÖLTÉS

10. Keresztes út

Csípő bálna bebizonyítani, hogy a régi ötletek még mindig lehetnek szórakozás ha megfelelően csomagolják. Ha már több mint három évtizeddel ezelőtt megjelent Froggert játszottad, biztosan nem vagy idegen a játéktól Crossy Road.

A hordozott előfeltevés továbbra is ugyanaz, amely egy forgalmas úton uralja a karaktert, egészen biztonságosan a másik oldalra. A Crossy Road-nak azonban számos új eleme van az úton játékmenet ez a Frogger stílus, amely a következő szintre emeli a játékot.

A csirke nemcsak a zsúfolt utcákkal néz szembe. Vannak olyan folyók és vasutak is, amelyek mindegyikéhez szükség van időzítés jogot, hogy biztonságosan átlépjék. A folyó átúszása úszó rönkök használatával megtervezést igényel, mert mozgását korlátozza a rönk hossza, amelyre lép.

Figyelnie kell a vasúti jelzésekre is, hogy megjósolja a villámgyorsan haladó vonatok érkezését, miközben ezt a legjobb alkalmi Android játékot játszik.

Letöltési link: Crossy Road

Játék Trivia Skin Pack LETÖLTÉS

11. Légióvadászok

Ha szeretsz alkalmi Android játékokat játszani, miközben élesíted az agyad és teszteled a kezed mozgékonyságát, Légióvadászok egy játék, amit érdemes kipróbálni.

Az állandóan változó ellenség támadási mechanizmusa miatt képtelen vagy cserbenhagyni az őrt játék közben. Tömböket is használnia kell készség jogot, hogy tökéletesen legyőzhesse az ellenséget. Ingyenes játék? Bizonyos!

Néhány tipp a Legion Hunters játékához, amelyet érdemes kipróbálni:

  • Hogyan lehet legyőzni az utolsó főnököt a Legion Hunters 1. fejezetében
  • Hogyan lehet legyőzni a Final Boss 2. fejezetét a Legion Hunters-ben

Letöltési link: Légióvadászok

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

12. Capsa Royale

Capsa Royale továbbra is az egyik legjobb alkalmi játék, amelyet Androidon játszhatsz. Online témájú kártyajáték online, Capsa Royale közvetlenül a barátaiddal játszható.

A játékokon kívül ingyenes kreditet is kaphat a Capsa Royale játékakor. Érdekes, hogy ezt az ingyenes hitelt közvetlenül lehívhatja anélkül, hogy lehívná.

A Capsa Royale játékban különféle egyéb alkalmi mini-játékok is játszhatók, ezek az alkalmi játékok a következők: Capsa Susun, Capsa Banting, Blackjack nak nek Találd meg a labdarúgó-mérkőzés pontszámát! Ó igen, azoknak, akik szeretnék szerezd be az iPhone 7-et ingyen, van egy esemény érdekes, hogy kipróbálhatja.

Esemény készítette: Capsa Royale Pompás 7 ez egy iPhone 7-et és több millió rúpiás pénzt nyer. Hogyan kell követni eseményez is nagyon egyszerű. Szeretne kipróbálni? További információkat itt olvashat: Játékok Android-on Van egy iPhone 7 és millió rúpia? Itt van, hogyan!.

Letöltési link: Capsa Royale Android vagy Capsa Royale iOS

Kaszinójátékok 88 Szórakozás LETÖLTÉS

13. 50 50

50 50 egyben 2016 egyik legjobb alkalmi játéka. Játékmenetlehet, hogy könnyűnek tűnik, de játék közben elég nehéz. Ebben a játékban valamit félbe kell vágnia.

A két kivágott objektumnak ugyanakkora résznek kell lennie, ami 50-50%.

Ha szakértő vagy valamilyen előrejelzésben, akkor a következő játékot játszhatod. Eddig az Android 50 50 alkalmi játékot több mint egymilliószor telepítették a Google Play Áruházba.

Letöltési link: 50 50

14. Zombi cunami

A következő Android alkalmi játék az Zombi szökőár. Annak ellenére, hogy a cím borzalmas, de ez a játék nagyon vicces és szórakoztató. Mindenki megfordul, akinél jársz zombik és kövesselek mögötted.

A cél az, hogy túlélje, ameddig csak lehetséges. Hébe-hóba lesz bekapcsolás amellyel játékossá válhatsz futball vagy az oroszlán tánc, nagyon jó móka. A világ 11 helyszínén 300 küldetés van elosztva.

Letöltési link: Zombi szökőár

15. Öltöztetős napló

Szeretne alkalmi divat témájú játékokat játszani? Nos, ez azt jelenti, hogy ki kell próbálnod az alábbi legújabb játékokat. Nevezett Öltöztetős napló, ez az Android divatjáték függővé teheti játék közben. A Öltöztetős napló Android-okostelefonon keresztül bármikor és bárhol lejátszható.

Letöltési link: Öltöztetős napló

Maingames szimulációs játékok LETÖLTÉS

16. Golyófiú

Bullet Boy egy játék, amely teszteli a pontosságot és timmelés jobb. Mesterséges játékban Kongregate Itt segítenie kell a bátor fiúnak, a Bullet Boy-nak, amint hordóról hordóra lő, hogy kincsdarabokat gyűjtsön útközben, és rengeteg robbanás lesz.

Letöltési link: Bullet Boy

17. Dumb Ways to Die 2: A játékok

A halál néma módjai 2 egy Android Alkalmi játék, amelyet a Metróvonat, ez a játék egyszerűnek tűnik, de nagyon izgalmas az Ön számára a játék.

Itt különféle mini játékokat játszol, amelyek nagyon érdekesek, és különféle egyéb tevékenységeket végeznek, amelyek mindegyike interakciót igényel a kezedben lévő eszközzel.

Letöltési link: A halál néma módjai 2

Metro vonat Sport játékok LETÖLTÉS

18. Hegymászó verseny

Hill Climb Racing egy alkalmi Android játék, amelyet a Blue River Arts és egy extrém prezentációt mutat be stílusos grafikával alacsony poli amely az egész környezetet, valamint a játék járműveit díszíti.

Az Ön feladata ebben a játékban az, hogy a lehető leggyorsabban felmászhasson a hegyre néhány hűvös trükk végrehajtásával a levegőben.

Letöltési link:Hill Climb Racing

Fingersoft Sportjátékok LETÖLTÉS

19. Gyorsan, mint egy róka

Gyorsan, mint egy róka egy platformer futó játék készítette Fingersoft. Futtat és összegyűjti a lehető legtöbb érmét, miközben időnként ugrik, hogy áthaladjon a szakadékokon vagy a meredek dombokon.

Ami érdekes ebben a játékban, az egy nagyon innovatív vezérlési rendszer, amelyet meg kell tennie Koppintson a többször az okostelefon hátoldalán, hogy a róka fusson és Koppintson a az okostelefon elején, hogy ugorjon.

Letöltési link: Gyorsan, mint egy róka

Fingersoft Arcade Games LETÖLTÉS

20. OuO

OuO egy Androidos alkalmi játék, amelyet a elPatrixF. Azok számára, akik szeretnek Tamagotchit játszani, biztosan tetszeni fog ez az egy játék. Ebben a játékban kölcsönhatásba léphet a képernyővel.

Az okostelefon képernyője más arcot fog kifejezni. Kezdve boldog, szomorú, síró és még sok minden mástól.

Letöltési link: OuO

21. Paperama

Paperama egy újfajta játék kirakós játék hogy meg kell próbálnod. Mesterséges játékban FDG Entertainment GmbH & Co. KG Ez arra kéri, hogy hajtsa be a papírt egy előre meghatározott alakot követve.

A papírhajtás számának korlátja van. A játék módja a mozdulat, és nagyon természetes érzés, mintha valódi papírt hajtana.

Letöltési link:Paperama

Stratégiai játékok FDG Entertainment GmbH & Co.KG LETÖLTÉS

22. Sötét visszhang

Sötét visszhang egy egyedi horror témájú játék, minimalista megjelenéssel RAC7. Ebben a játékban a hangot kell eszközként használni a körülötted lévő környezet észleléséhez. Ezzel hangot hozhatunk létre Koppintson a a képernyőn egy grafikus animáció jelenik meg vonalak formájában.

Lényegében meg kell menekülnie a láthatatlan rossz elől, meg kell fedeznie a sötétséget, rejtvényeket kell megoldania és küzdenie kell a túléléséért.

Letöltési link: Sötét visszhang

23. Strand Buggy Blitz

Emlékszel a Crash Bandicootra? Ez a játék egy versenyjáték. Hat különböző versenymód létezik Strand Buggy Blitz. Van egy szokásos versenyzési mód, ahol a célig kell versenyeznie az ellenfelek előtt.

Ban ben időfutam mód, egyedül fog vezetni, és a célig érkezés idejét más játékosokkal szembe kell nézni.

Van olyan mód is, ahol a pályán a lehető legtöbb objektumot el kell pusztítani. Ezután a nem kevésbé izgalmas mód az főnök és objektum módok gyűjtése.

Ebben a módban pontosan meg kell követnie az ellenfél által megtett utat, hogy összegyűjthesse az ellenfél által kiadott tárgyakat.

Letöltési link: Strand Buggy Blitz

Vector Unit Racing Games LETÖLTÉS

24. A harci macskák

A harci macskák egy játék készült PONOS amely furcsa kinézetű macskafigurát mutat be. Ebben a játékban harcolni fogsz az állatok és más furcsa és gonosz lények figuráival. Stratégiáját kell kialakítania furcsa macskahadseregén, hogy megmentse a világot a pusztulástól.

Érdekes módon a The Battle Cats játékban a macskák sárkányokká, angyalokká, tündérekké, oroszlánokká és robotokká fejlődhetnek.

Letöltési link:A harci macskák

25. Alto kalandja

Alto kalandja egy Androidos alkalmi játék, amelyet a Noodlecake Studios Inc.. Ez a játék rendelkezik játékmenet forma végtelen futó mozgással keverve snowboardozás.

Kilátással oldalsó görgetés Mindenféle trükkel meg kell irányítania a főszereplőt, hogy megtegye a leghosszabb távolságot, miközben a legmagasabb pontszámot gyűjti snowboardozás.

Ezenkívül a bemutatott grafika szépsége az Alto's Adventure játék fő vonzereje.

Letöltési link: Alto kalandja

Noodlecake Studios Inc. játékok LETÖLTÉS

Ez sokféle A legjobb alkalmi Android játék amelyet megpróbálhat játszani. Ha ajánlásaid vannak más alkalmi játékokhoz, ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban.

Tehát azok számára, akik úgy érzik, hogy hiányolják a fenti 25 alkalmi játék listáját, íme egy folytató cikk, srácok:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found