5 legjobb tűzfalalkalmazás a számítógép biztonságának növelése érdekében

A tűzfal nagyon fontos alkalmazás, amelynek feladata a számítógépes biztonság fenntartása. Számos tűzfalalkalmazás van szétszórva az interneten. Melyik a legmegbízhatóbb? Nézzük meg ezt a Jaka áttekintést!

Tűzfal egy nagyon fontos alkalmazás, amelynek feladata, hogy a számítógépét megóvja a külső támadásoktól. A tűzfal fog megakadályozza a fel nem ismert hozzáférést akik hozzáférni akarnak a számítógép eszközéhez, különösen, ha ez a hozzáférés veszélyezteti a számítógépen lévő adatok biztonságát.

Egészen a közelmúltig voltak annyi tűzfalalkalmazás amelyek szétszóródnak az interneten, így sokan meg vagyunk zavarodva. Melyik tűzfal alkalmazást használjuk, és valóban hatékonyan védi az általunk használt számítógépes eszközöket, mind a funkciók, mind a használat szempontjából?

  • Gyorsabb PC teljesítmény a tűzfalon
  • Ez az oka annak, hogy Android-jának a TŰZfalat kell használnia
  • Hogyan védhetjük meg az Android okostelefont tűzfallal

5 legjobb tűzfalalkalmazás a számítógép biztonságának növelése érdekében

Tehát, hogy ne legyen összezavarodva, ezúttal az ApkVenue egy számot fog megvitatni A tűzfal alkalmazásra vonatkozó ajánlások amely lehetővé teszi a számítógépes eszköz biztonságának növelését. Mit csinálsz? Gyere, nézd meg!

1. Comodo Ingyenes tűzfal

Fotó forrása: Fotó: softonic.com

Comodo Ingyenes tűzfal az egyik kedvenc tűzfal, amelyet a felhasználók széles körben használnak világszerte. Különösen azok, akik valóban értik, mennyire fontos a számítógépes biztonság fenntartása.

A Comodo Free Firewallt képességeinek megfelelően választották eloszlatja az ARP támadásokat, legyen az a hamisítás és mérgezés. Ezenkívül ez a Comodo tűzfal biztosítja az összes kapcsolatot, amelyet online állapotban létesít, és felügyeli a kívülről érkező és a számítógépbe belépő kapcsolatokat, valamint a HIPS rendszert, amely megvédi a számítógépen lévő fontos adatokat, hogy külföldi programok nem módosítják amelyet beilleszt a számítógépére.

2. ZoneAlarm Free tűzfal

Fotó forrása: Fotó: pcmag.com

ZoneAlarm Free tűzfal az egyik híres tűzfal, amelyet gyakran hasonlítanak a Comodo Free tűzfalhoz. A ZoneAlarm Free Firewall képes sorrendben elrejteni az IP-címét kerülje a támadókat miközben megakadályozza a jellegű támadásokat bejövő és kimenő.

Ezenkívül a ZoneAlarm Free Firewall rendelkezik funkciókkal monitorozás hogy gyanús magatartással és akarattal figyelje a programokat figyelmeztetni amikor belép egy veszélyes webhelyre, és figyelmeztetést, amikor egy veszélyesnek tartott programot szeretne letölteni. Funkciókkal párosítva online biztonsági mentés, A ZoneAlarm Free Firewall lehet az egyik fő választás.

3. Tinywall

Fotó forrása: Fotó: softwarecrew.com

Ha nem igazán kedveli a nagyméretű tűzfalalkalmazást, mert azt a RAM megterhelésének tekintik, megpróbálhatja Tinywall. Ahogy a neve is mutatja, ez a Tinywall alkalmazás csak 1 MB méretű de számos olyan funkciót kínál, amelyek nagyon jók.

Kiindulva azoktól a funkcióktól kezdve, amelyek lehetővé teszik annak ellenőrzését, hogy mely alkalmazások használhatják az internethálózatot, korlátozva az alkalmazások hozzáférését csak LAN hálózatokon természetesen támogatja az IPv6-ot, a beállításokat Jelszó, kikötő és feketelistára tett domain és természetesen aktívan blokkolja a különböző típusú trójaiakat és vírusokat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Anti-Netcut 3

Fotó forrása: Fotó: itnews4u.com

Azok számára, akik gyakran csatlakoznak nyilvános WiFi-hez, például a WiFi Id sarokhoz vagy a helyszínre csatlakozási pont más, kihasználhatja Anti-Netcut 3 ez tűzfalként védi a számítógépes kapcsolatot.

Mint tudjuk, a nyilvános hálózat olyan hálózat, amely az sok ember számára elérhető így fennáll annak a lehetősége, hogy a nyilvános hálózatban rossz szándékú rosszindulatú felek vannak végezze el az ARP hamisítást. Nos, az Anti-Netcut 3 maga biztosítja, hogy a személy nem lesz képes ARP-hamisításra, kapcsolatok megszakítására vagy az internetkapcsolat manipulálására.

5. Peerblock

Fotó forrása: Fotó: wikipedia.org

Peerblock egy tűzfal alkalmazás, amelyet kifejezetten a gyakran csatlakozó felhasználók védelmére hoztak létre ponttól-pontig mint megosztása fájlokat a Torrent segítségével. Ez a Peerblock lehetővé teszi, hogy az interneten keresztül vezérelje számítógépe kommunikációját más számítógépekkel, Blokk szervereken és webhelyeken, amelyekről ismert, hogy veszélyesek, és készítsen saját listát a veszélyes webhelyekről. Beállításokról alapértelmezettHasználhatja ezt a Peerblock alkalmazást is blokkolja a hirdetéseket és a kémprogramokat.

Ez volt az 5 legjobb tűzfalalkalmazás a számítógép biztonságának növelése érdekében Mi. Kérjük, válassza ki, melyik felel meg szerinte az Ön igényeinek. Jaka személyes véleménye szerint jobb lenne, ha egynél több tűzfalalkalmazást választana jobb kombinációkat készíteni, például a ZoneAlarm Free Firewall szolgáltatás és a Netcut 3 anti-ARP spoofing funkciójának ötvözésével. Remélhetőleg ez hasznos és sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found