10 legjobb csengőhang-alkalmazás, ingyenes letöltések!

Unja a monoton csengőhangokat? Az ApkVenue-nak van egy ajánlása az Android legjobb hűvös csengőhang-alkalmazásához, ingyenesen letölthető, tudod!

Unja már csak a mobil csengőhangjait?

Csengőhang kiválasztása a mobiltelefon számára nagyon fontos srácok, ne hagyd, hogy az általad használt csengőhangok ne egyezzenek meg a stílusoddal, vagy akár hasonlítsanak mások csengőhangjaira.

Nos, ezúttal az ApkVenue elkészítette a 10 legjobb Android csengőhang alkalmazást, amelyek segítségével megtalálhatja kedvenc csengőhangjait a legjobb minőségben. Kíváncsi az alkalmazásra? Gyere, nézd meg a teljes listát!

Íme a 10 legjobb csengőhang az Android számára

Műfaj csengőhangvannak különféle srácok az vicces, egyedi iPhone csengőhangoktól kezdve a kortárs zene különféle típusaiig.

Csengőhang amelyeket bejövő telefonhangként, bejövő értesítési értesítésként vagy riasztásként használhat a mobiltelefonján srácok.

Élvezheti ezt az alkalmazást is, amelyet az ApkVenue ajánl ingyenes és root hozzáférés nélkül. Amúgy praktikus!

1. Zedge

Az első alkalmazás az Zedgesrácok. Több száz jó csengőhangot választhat az alkalmazásban csengőhang Ez az Android.

Különböző kategóriájú hűvös csengőhangok élvezhetők, a hangminőség is garantált.

A hűvös csengőhangok mellett a Zedge funkciókat is kínál tapéta hűvös ingyentudod.

Apps Produktivitás Zedge LETÖLTÉS

2. iPhone csengőhangok Androidra

Szeretne iPhone csengőhangokat használni az Android telefonján? Nos, alkalmazás iPhone csengőhangok Androidra ez a válasz srácok. Úgy érheti el, hogy a mobiltelefon valódi iPhone-nak szóljon.

Az értesítések és a riasztások nem csak a telefonhangok esetében állíthatók be, akárcsak az iPhone csengőhangjai. Nem kell iPhone-t vásárolnia, az Android-ot iPhone csengőhangokkal is használhatja!

Itt letöltheti ezt az iphone csengőhang alkalmazást.

3. Vicces csengőhangok

Szeretne vicces és egyedi csengőhangokat, amelyek anti mainstream? Próbálja meg használni az alkalmazást csengőhang Android nevű Egyedi és vicces csengőhangok ez srácok.

Ebben 10 kategória van csengőhang amelyet választhat. Ezek a kategóriák közé tartozik a klasszikus, a vintage, az elektro, a rock, a hip hop és a karácsonyi zene is.

Töltse le az alkalmazást itt.

4. Anime csengőhang

Nagy rajongója vagy az anime-nak? Mert csengőhang te is olyan vagy, mint egy anime. Használja az alkalmazást csengőhang Android Anime Csengőhang ez srácok.

Választhat hűvös csengőhangokat a fajtából színhely anime filmek is filmzene híres anime. Kawai a lényeg!

Töltse le az alkalmazást itt.

5. Csengőhangok és háttérképek nekem

Az ötödik csengőhang-alkalmazás ajánlása az Csengőhangok és háttérképek nekem. Az alkalmazással csengőhang Kiválaszthatja ezt az Androidot csengőhang a hangulatod alapján srácok.

Választhat fajtát is tapéta hűvös, hogy szépítse az Android megjelenését.

Egyéb legjobb csengőhangok alkalmazások ..

6. MTP csengőhangok

A következő alkalmazás az MTP csengőhangoksrácok. A meglévő zene használatán kívül létrehozhat saját csengőhangokat is tudod. Kiválaszthatja a többi felhasználó által ajánlott csengőhangokat is.

Töltse le az alkalmazást itt.

7. Vicces csengőhangok

Ha vicces és vidám csengőhangokra van szüksége, akkor használja az alkalmazást Vicces csengőhangok ez srácok. A vicces csengőhangok gyűjteménye ebben az alkalmazásban garantáltan teljesíti kívánságait.

Amikor csörög a telefon, biztosan a mobiltelefon vonzhatja mások figyelmét és nevetését. Hehe ~

8. Top 100 csengőhang

A következő az Top 100 csengőhangoksrácok, amint a neve is mutatja, ez az Android csengőhang alkalmazás számos leghíresebb csengőhanggal rendelkezik, és az emberek kedvelik.

A csengőhangok sokféle formája biztosított ebben az alkalmazásban, a popzenei csengőhangoktól, vígjátéktól, ünnepektől és még sok mástól.

A tiszta hangminőség érdekében a legjobb minőségű csengőhangokat is megkapja srácok. Nagy!

Kattintson ide a hivatalos alkalmazás letöltéséhez.

9. Új csengőhangok 2018

Nos, ha ez egy alkalmazás csengőhang vagy ez a csengőhang alkalmazás az Android számára, új és legjobb csengőhangokat talál srácok.

Az alkalmazás futtatásához nincs is szüksége internetre, ez elég Letöltés az elején elérheti ezt az alkalmazást offline.

Nem csak, hogy az alkalmazásból kapott csengőhangok minősége HD minőségű, így az így kapott hang tiszta lesz srácok.

Töltse le az alkalmazást Új csengőhangok 2018 hivatalos itt.

10.Z Ringtones PREMIUM 2018

Utolsó az Z csengőhangok PREMIUM 2018. Ez az Android csengőhang alkalmazás teljes csengőhangokkal rendelkezik naprakészsrácok.

Különféle műfajú dalokat találhat, mint például az Alternatív, Kék, Klasszikus, Vígjáték, Country, Tánc és mások, amelyek ingyenesen letölthetők.

A hivatalos Z Ringtones PREMIUM 2018 -t innen töltheti le.

Ez egy ajánlás 10 legjobb csengőhang az Android számára Jakából. Most már nem kell bajlódnia a telefon csengőhangjainak keresésével.

Mely alkalmazásokat próbálta ki srácok? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, a következő cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is csengőhang vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found