10 hacker szoftver ddos ​​támadások végrehajtására

Mielőtt profi hackerré válnánk, tanuljunk meg hackerké válni DDoS támadásokkal! Könnyű, csak a következő DDoD támadási szoftver használatával!

Emlékszel a Pokemon GO népszerűségére? Az Augmented Reality technológiát használó játékok nem használhatók, mert le- az állítólagos eredmény DDoS támadás.

Mi ez a DDoS támadás? Hogy lehet, akkora játékot készíthet, mint a Pokemon GO le-? Nemcsak a DDoS-ról fog magyarázkodni, hanem JalanTikus is felsorol egy listát szoftver vagy eszközök általánosan használt hackerek hogy DDoS támadást hajtson végre.

  • Vigyázat, íme 10 jelszó feltörési technika, amelyeket a hackerek gyakran használnak!
  • Hogyan lehet feltörni a WiFi-t, hogy az internet-kapcsolatunk gyorsabb legyen

Mi az a DDoS?

Először készítsünk példabeszédet. Mi történik, ha egy csak 100 ember befogadására alkalmas hely hirtelen túlzsúfolódik 1000 emberrel? Az emberek nehezen tudnak kijutni vagy belépni, és még az összes szokásos tevékenységet sem lehet a helyszínen végezni. Ilyen a DDoS vagy a DDoS támadás támadás munka.

DDoS Attack áll Elosztott-szolgáltatásmegtagadási támadás amely kísérlet a számítógépes erőforrások megbénítására ezer "zombi" támadóval, hogy használhatatlanok legyenek. A negatív cél egyértelműen az, hogy a webhely vagy szolgáltatás online ideiglenesen leállítva sem képes hatékonyan működni, vagy a súlyossága örökre fennállhat.

Szoftver, amelyet gyakran használnak DDoS támadások végrehajtására

Amikor a DDoS-ról beszélünk, hackerek a szakemberek általában specifikus módszereket alkalmaznak forgatókönyv bonyolult. Van azonban néhány tabletta szoftver amelyek felhasználhatók a DDoS támadások egyszerű és hatékony végrehajtására.

1. LOIC

Mondhatnád, ha LOIC (alacsony pályájú ion ágyú) van szoftver legnépszerűbb a DoS végrehajtására. Szoftver Windows alapú, hatékonyan nagyszámú ICMP vagy UDP csomagot küld a célnak.

A LOIC használatát a 4chan támadásban Projekt-kanológia a Szcientológia Egyház weboldala ellen 2009-ben. Ezenkívül a LOIC-ot az Anonymous is használja Operation Payback a PayPal, a Visa és a MasterCard ellen az adományok áramlásának csökkentése érdekében Wikileaks.

Ha érdekli, a LOIC-t keresztül lehet beszerezni SourceForge keresztül LOIC letöltési link.

2. HOIC

HOIC (nagypályás Ion Canon) által egyaránt kifejlesztett Praetox (LOIC fejlesztői együttműködés) az Operation Payback-ben. A különbség az, hogy a HOIC véletlenszerű kérésekkel árasztja el a HTTP-t HTTP GET és POST. A HOIC egyedülálló módon felhasználható a 256. DoS-támadás végrehajtására tartomány ugyanabban az időben.

Szoftver Ez a DDoS támadás a SourceForge webhelyen érhető el HOIC letöltési link.

3. HULK

Nem, ez nem a Bosszúállók nagy zöld teste, de az HTTP elviselhetetlen Load King. Ez a szoftver a szerver zavart, így csökken a képessége a DDoS támadások leküzdésére.

4. UDP árvíz

Ha szeretné felforgatni valamit tartomány egyszerűen, akkor csak használja UDP árvíz. Szoftver úgy működik, hogy elönti a célpontot UDP-vel. Nos, az UDP-t használók többsége online játék. Tehát az UDP Flooder nagyon hatékony a játékok felforgatásához online.

Töltse le az UDP Floodert a SourceForge-on.

5. RUDY

RUDY (R-U-Dead-Mégis) van szoftver Az egyedülálló módon működő DDoS támadások. Tehát fuss szoftver Ezen a ponton lehetőséged lesz elnyomni a célpontot kérés POST.

RUDY letöltése (R-U-Dead-Yeat) tól től Hibrid biztonság.

6. ToR kalapácsa

Nem, ez nem Thor kalapácsa. De ToR kalapácsa van szoftver A DDoS támadók a ToR hálózaton keresztül álcázzák a támadásokat, és korlátozzák az enyhítési folyamataikat is. A ToR vonal használatának kockázata a meglévő hálózat lassú üteme, de ez a módszer meglehetősen hatékony.

Töltse le a ToR's Hammer alkalmazást a SourceForge-tól.

7. Pyloris

Ha van egy kis ismerete a területen kódolás, talán érdekelni fogja Pyloris. Szoftver a DDoS támadásokhoz lehetővé teszi saját struktúrák felépítését kérjen fejléceket HTML. Később szoftver ez úgy fog működni, hogy a TCP vonalak a lehető leghosszabb ideig nyitva maradjanak a kiszolgáló sávszélességének elvezetése érdekében. Amíg ez történik, nincs olyan protokoll, amely lehetővé tenné a többi felhasználó számára a bejelentkezést.

Érdekli használni? Letöltés Pyloris a SourceForge-tól.

8. OWASP kapcsolókés

Szoftver fejlesztési eredmények Nyílt webalkalmazás-biztonsági projekt (OWASP) és Proaktív KOCKÁZAT Ezt azért hozták létre, hogy teszteljék az alkalmazások vagy az internet robusztus működését a DDoS támadásokból. Van valami egyedülálló, az OWASP Switchblade 3 modellben érhető el, mégpedig Félig nyitott SSL, HTTP Post és Slowloris amely szükség szerint kiválasztható.

Töltse le az OWASP kapcsolót.

9. DAVOSET

DAVOSET (DDoS támadások más webhelyek végrehajtó eszközén keresztül) egy DDoS támadási eszköz, amely a rendszert használja zombik hogy a támadásokat több rendszeren terjessze. Szoftver sebezhetőség használatával működik A funkcionalitással való visszaélés és XML külső entitások egy webhelyen, majd változtassa meg úgy zombik aki megütheti célunkat.

Töltse le a DAVOSET alkalmazást tól től Csomagvihar.

10. DDOSIM - 7. réteg DDoS szimulátor

Véletlenszerű IP-cím használatával a DDOSIM egy teljes TCP-kapcsolat létrehozásával (SYN-SYN / ACK-ACK) szimulálja a támadást. Szoftver képes egy DDoS-támadás szimulálására is szerver SMTP és TCP túlterhelés véletlen.

Töltse le a DDOSIM-ot.

Tehát most megpróbálhatja használni szoftverek fentebb, hogy tesztelje webhelyének erejét a DDoS támadásokkal szemben. Vagy a fenti eszközöket szórakozásból is használhatja, ha megpróbálja csökkenteni sávszélességű tartomány más emberek.

Jogi nyilatkozat: JalanTikus csak listát ad szoftver fentebb oktatási célokra, anélkül, hogy hajlamosak lennének arra, hogy gonoszt cselekedj másokkal. A használat minden kockázata és a letöltés következményei szoftver saját költségén.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found