a számítógépen található számos fájl automatikus átnevezésének gyors és egyszerű módja

Több száz fájlt vagy mappát szeretne átnevezni? Unod már, hogy egyesével kell átnevezned? Az ApkVenue segítségével gyorsan és egyszerűen átnevezhet számos fájlt a számítógépen.

Soha nincs sok fájlja vagy mappája, akkor sorrendben szeretné megadni a neveket. De fáradt vagy, amikor muszájátnevezni egyenként? Sőt, több tíz, sőt száz is van. Nos, itt van az ApkVenue szoftver fájlok és mappák automatikus átnevezésére. Tehát van egy gyors és egyszerű módja átnevezni automatikusan sok fájlt a számítógépen.

  • Hogyan lehet gyorsan megtalálni a rejtett fájlokat PC-n vagy laptopon
  • [UPDATE 2015] A véglegesen törölt fájlok visszaállítása a számítógépen
  • Hogyan lehet elrejteni a titkos fájlokat MP3 fájlokba

Szoftver nevezett Tömeges átnevezés segédprogram sok vonása van benne. A fájlokat és mappákat automatikusan átnevezheti bizonyos sorrendben, az egyszerűtől a bonyolultig. De ezúttal az ApkVenue elmagyarázza az egyszerű alkalmazások egyikét, amelyre sokaknak szüksége lehet. Mégpedig egy dátum mappát létrehozni egy hónap alatt. Általában azoknak, akik már dolgoznak, hasznos a napi munkaadatok mentése, hogy azok rendezettek és szisztematikusak legyenek. Például Jaka, aki minden nap cikkeket készít. Tehát, ha egyszer egy adott dátumra van szüksége adatokra, akkor nem nehéz megtalálni azokat. Próbáljuk ki.

  • Az első lépésben először sok mappát hoz létre, amelyek a hónap minden dátumát képviselik. Csak kattintson a gombra "Új mappa" sokszor.
  • Most töltse le szoftverTömeges átnevezés segédprogram. Folytatni telepítés, oké. Út telepítéscsak normális. Meg tudod csinálni. Töltse le itt:
Alkalmazások Termelékenység Tömeges átnevezése Segédprogram LETÖLTÉS Alkalmazások Termelékenység Tömeges átnevezése Segédprogram LETÖLTÉS
  • Ha telepítve van, megnyithatja a programot.
  • Keresse meg azt a mappát, amely sok új fájlt vagy mappát tartalmaz, amelyeket korábban létrehozott. Ezután blokkolja az átnevezni kívánt összes fájlt vagy mappát.
  • Miután letiltotta, lépjen a szakaszokhoz "Eltávolítás (5)". Oszlopban "Első", kattintson a szám jobb oldalán található kis felfelé mutató nyílra, hogy eltávolítsa az összes karaktert a régi fájl vagy mappa nevéből. Például ezúttal legfeljebb 15 karakter.
  • Ezt követően részben "Hozzáadás (7)", írja be az oszlopba a kívánt hónap nevét "Utótag". Például ezúttal az ApkVenue egy mappát akar készíteni júliusra. Tehát Jaka típus "(szóköz) július". A szóköz itt a dátum számának és a hónap nevének elválasztását jelenti.
  • Ezután keresse meg a szakaszokat "Számozás (10)". Az oszlopon "Mód", válassza ki "Prefix". Aztán az oszlopon "Rajt", írjon be egy számot "1". Használhatja az oszlop melletti kis nyilat is.
  • Ha minden megvan, akkor csak kattintson a gombra "Átnevezés" a jobb alsó sarokban a teljes fájl vagy mappa átnevezéséhez.
  • Ha megjelenik egy párbeszédpanel, kattintson a gombra "RENDBEN" aja.
  • Kész, deh. Próbálja meg ellenőrizni a korábban létrehozott új mappákat. Most a név "Új mappa" helyett egymást követő dátumokra változott.

Könnyű és gyors, igaz? SzoftverTömeges átnevezés segédprogram Rengeteg funkcióval rendelkezik a fájlok és mappák automatikus és egymás utáni átnevezéséhez. Más funkciókat maga is kipróbálhat. Ha olyan felhasználásokat és előnyöket talál, amelyek még hűvösebbek, mint szoftver itt mondja el Jakának megjegyzés, Igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found