7 rejtett játék, amelyek nincsenek a Play Áruházban, töltse le őket!

Úgy érezte, unatkozik, hogy játékokat játszik az Android telefonján? Ha igen, vessünk egy pillantást azon játékok listájára, amelyek nincsenek a Play Áruházban. Garantáltan más!

Neked van androidos telefon játszott már korábban játékokat? Ha bármilyen műfajú játékot szeretne játszani, le kell töltenie azokat Google Play Áruház.

De nyilván vannak olyan játékok, amelyek nincsenek a Play Áruházban. Sajnos nem biztos, hogy miért nem tudjuk letölteni ezeket a játékokat a Play Áruházból.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen játékokat próbálja ki, amelyek nincsenek a Play Áruházban, ellenőrizheti és letöltheti azokat a következő cikkben.

Az ajánlott hűvös Android-játékok nem érhetők el a Google Play Áruházban

Annak ellenére, hogy nincs a Play Áruházban, ez nem jelenti azt, hogy az ApkVenue által alább ajánlott játékok rossz minőségűek, bandák.

Ne vegye magától értetődőnek, vannak olyan játékok is, amelyek klassz filmekből vannak adaptálva. Nos, ahelyett, hogy türelmetlenné válnál, jobb, ha csak nézed, bandám!

1. Avatar

Remek játékok, amelyek nincsenek az első Play Áruházban Avatar. Ez az egy játék az akció-kaland műfajt hordozza, és adaptálva van a filmből James Cameron azonos címmel.

Ebben a játékban meghívást kapsz egy kalandra a főszereplővel, Jake úton van a gyönyörű és varázslatos Pandora bolygón.

Valójában kissé zavaró, miért nem érhető el egy olyan klassz játék, mint az Avatar a Play Áruházban. Azonban ne aggódjon, ezt a klassz játékot letöltheti az ApkVenue által biztosított linkről.

Gameloft kalandjátékok LETÖLTÉS
RészletAvatar
FejlesztőGameloft
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret3 MB (APK fájl)
MűfajKaland
Értékelés4/5

2. Gundam csata

Gundam csata egy műfaji játék akció-RPG fejlesztette ki a Bandai Namco Shanghai és a Kingnet. Ez az egy játék nagyon jó grafikával rendelkezik, tudod.

A reális 3D-s grafika, a rugalmas harci mechanika és a cselekvési sebesség garantáltan rabjaivá teszi ennek a játéknak a játékosait.

Nem csak többjátékos, hanem sztorival kampány módot is játszhat. Ha érdekel, kattintson az alábbi linkre, és töltsön le egy jó játékot, amely nincs a Play Áruházban.

Kingnet kalandjátékok LETÖLTÉS
RészletGundam csata
FejlesztőKingnet
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret1 GB
MűfajHarc, Valós idejű csata
Értékelés4/5

3. Fortnite Mobile

Ki a fene nem tud erről a Battle Royale műfajú játékról? Fortnite Mobile valóban később jött, mint PUBG Mobile, de ne tévedj, gen!

Ennek az egy játéknak nagyon nagy a bázisa a világon, különösen az Egyesült Államokban és Európában. A PUBG-hoz hasonlóan addig fog harcolni, amíg 1 fő vagy 1 csapat nem marad.

Sajnos játékok keresztjáték Ezt nem találja a Play Áruházban. Ja, ennek a játéknak a specifikációja is elég magas, tudod, banda.

Epic Games Shooting Apps, Inc. LETÖLTÉS
RészletFortnite Mobile
FejlesztőEpikus játékok
Minimális OSAndroid 8.0 és újabb
Méret1 GB
MűfajBattle Royale
Értékelés4/5

4. Harctörők

ha kedveled a hűvös játékokat Epikus játékok, ki kell próbálni az izgalmas RPG játékot is Battle Breakers. Nem csak klassz, hanem más játékosokkal is találkozhat, akik PC-n játszanak.

Ebben a játékban befejezed tömlöcök létező, legyőzze a főnököt, és gyűjtsön össze hősöket egy legyőzhetetlen csapat létrehozása érdekében.

Ha olyan jó játékokat szeretne kipróbálni, amelyek nincsenek ebben az egy Play Áruházban, akkor csak rá kell kattintania az alábbi linkre.

RPG játékok Epic Games, Inc. LETÖLTÉS
RészletBattle Breakers
FejlesztőEpikus játékok
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret3 MB (APK méret)
MűfajRPG
Értékelés4/5

5. PUBG Mobile Lite

Amikor először megjelent Indonéziában, PUBG Mobile Lite nagyon elfoglalt volt, mert ennek az egy játéknak a játékmenete hasonló a szokásos PUBG Mobile-hoz, de könnyű specifikációkkal.

Sajnos most nem találja ezt a játékot a Play Áruházban. Mostanáig nincs oka annak, hogy ezt a játékot már ne lehetne Indonéziában játszani.

Ahelyett, hogy bonyolult és kockázatos VPN-lel próbálná letölteni ezt a játékot, jobb, ha csak rákattint az ApkVenue által biztosított linkre.

LETÖLTÉS Lövöldözős játékok
RészletPUBG Mobile Lite
FejlesztőTencent Games
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret47 MB
Letöltés50 000 000 és több
MűfajFPS, Battle Royale
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

6. Flappy Bird

Csapkodó madár egy egyszerű ügyességi játék, amely 2014-ben igazán vírusos lett. A játékot játszani valójában könnyű, könnyű, nehéz, banda.

A játék módja egyszerű, csak meg kell koppintania a képernyőt, hogy a Flappy Bird felrepülhessen és elkerülhesse az akadályokat.

Minél magasabb a pontszámod, nő a sebesség és a nehézségi fok. A játék játéka vegyes érzést kelt a bosszúság és a függőség között.

Játékok Arcade LETÖLTÉS DOTGEARS
RészletCsapkodó madár
FejlesztőDOTGEARS
Minimális OS-
Méret1 MB
MűfajÁrkád
Értékelés4/5

7. PUBG Mobile Korea

Az utolsó jó játék, amely nem volt a Play Áruházban A PUBG Mobile koreai változata, banda. Ez a játék pontosan megegyezik a PUBG Mobile játékával, de van 1 különbség.

A pletykák alapján a PUBG Mobile Korea nagyobb esélyt ad a prémium gacha megszerzésére.

Sajnos ezt a játékot csak azok a játékosok tölthetik le a Play Áruházból, akik Korea vagy Japán régiójában élnek. Ha ki akarja próbálni, letöltheti az alábbi linken keresztül.

LETÖLTÉS Lövöldözős játékok
RészletPUBG Mobile Korea
FejlesztőTencent Games
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret47 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajFPS, Battle Royale
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Tehát az ApkVenue ajánlása a Play Store-ban nem szereplő 7 játékra vonatkozó ajánlásokkal kapcsolatban, amelyeket letölthet és lejátszhat.

Remélhetőleg a fenti játékok szórakoztathatják és kiegészíthetik a játék referenciáival, igen!

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy továbbra is információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról Jalantikus.com.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found