7 izgalmas online android játék, amelyek megtakarítják a kvótát, nem fognak vagányak lenni

7 szórakoztató online Android-játék, amely megmenti a kvótádat

Ha szeretsz játszani online játék, biztosan tudja, hogy az online játékok nagyon kapzsi az adatcsomagok iránt? Ha Wi-Fi-t használunk, az rendben van, de ha csak egy közepes kvótára támaszkodunk, akkor az nem megfelelő. Lehet, hogy a kvóta éppen elfogy a játékhoz. Tényleg rossz, igaz?

Először érdemes odafigyelni, ha online játékot szeretne játszani, mert most olyan sok van kvóta mohó online játék. Tehát okosnak kell lennünk a kvótát megtakarító játékok kiválasztásában. Nos, előfordul, hogy az ApkVenue javaslatot tesz azoknak, akiknek tetszik online játékokat játszani, de nem akarja, hogy a kvóta pazarló legyen!

  • 16 legjobb MOBA játék 2020 Androidon és PC-n, ingyenes és addiktív!
  • Ez az 5 legújabb MOBA játék nem kevésbé klassz, mint a Mobile Legends és az AOV
  • Ezt a 6 népszerű játékot hagyták el játékosaik, mikor lesz a Mobile Legends?

7 szórakoztató online Android-játék, amely megmenti a kvótádat

1. Ragadások

Az első Tapadók. Nem kell néznie a grafikát, mert az online Android-játékok nagy része rossz grafikát tartalmaz. Sticklingsben azonban már nem lehetett kételkedni. Ez a játék tökéletes lesz azok számára, akik szeretik a játékokat fejtörők. Nyugi, ez az online játék addig nem fogja felszívni a kvótáját, amíg el nem fogy. Hogy lehet, hogy valóban megmenti a kvótáját Adj hozzá többet, játékmenetez nagyon érdekes!

2. Zombi cunami

Ha szeretsz kissé horror témájú játékokat játszani, Zombi szökőár nagyon alkalmas választás. E játék ellenére nem ijesztő, a kihívások, amelyekkel szembesültek, még mindig horror (zombik) illatúak, más néven élőhalottak. Ha játszani akarsz ezzel a játékkal, akkor nem kell gondolkodnod a kvóta problémáján, mert az valóban megmenti a kvótádat, és határozottan több ezer alkalommal letöltődött a okostelefon.

Csak annyit kell tennie ebben a játékban túlélni a zombi támadásokat. Ez a játék is nagyon híres, tudod! Habár egyszerűnek tűnik, annyi híve van. Ha nem hiszed, ellenőrizheted a teljes letöltést a Google Play Áruházban.

3. Capsa Royale

Mint a kártyázás? Ezt a játékot kellene játszanod, vagyis Capsa Royale. Ez a játék játékokat is tartalmaz online a leghatékonyabb kvóta. Ezt a játékot azonban nem könnyű játszani. Ez a kártyajáték nem sokban különbözik más kártyajátékoktól, amelyek mindenképpen élesebbé teszik az agyadat. Ott több ellenséggel játszol, körülötte 4 vagy több táblázat.

4. Őrült Isten

Játszma, meccs Őrült Isten ez különbözik néhány fenti játéktól. Itt sok mindent megtalál, amelyek mindenképpen kihívások, amelyekkel szembe kell néznie kicsit nehéz. Ez a játék is sok nevetésre késztetett. A szórakozás és a játékméret kicsi mellett az Őrült Isten kvótában is nagyon hatékony, amikor játszik. Kíváncsi? Csak töltse le!

5. Traffic Rider

Szereti a versenyjátékokat? Nem maradhat le, mert ez a motorverseny játék különbözik a többitől. Ez a játék bemutatja hűvös motorkerékpár-választás. Versenyzéskor az is szükséges, hogy irányítson szuper nagy sebesség. Játszma, meccs online ez nem szív fel sok kvótát, és nagyon izgalmas. Sajnos nagyon nehéz játszani.

Olvassa el: A legerősebb hős mobil legendák

6. Blitz brigád

Blitz brigád egy FPS játék, amelyet 2 játékos játszhat. Játszma, meccs online mint a Heroes Evolved, kvótájában is nagyon hatékony, annak ellenére, hogy a grafika nagyon jó. Itt lehet kaland a barátaival onlinekezdve különböző helyek felfedezésétől, ellenségek lövöldözésétől és a létező különféle járművek lovaglásától. A kvóta megtakarítása mellett az teszi jó játékossá, hogy meglehetősen kiterjedt. Sajnálom, ha nem játszom.

7. Toram Online MMORPG

Toram Online MMORPG egy játék online a leghatékonyabb kvóta háttér anime. Ha szerető vagy anime, akkor az ApkVenue javasolja ennek az egy játéknak a kipróbálását. Csak a grafikát nézve egyértelmű, hogy ez a Toram Online MMORPG nagyon klassz. Jó hír, ez a játék is nyújt a szabadság elég széles. Létrehozhatja saját karakterét és saját felszerelését. Nagyon izgalmas lesz.

Ez az 7 a leg kvótahatékonyabb Android-játékok közül, amelyek szórakoztatóak. Most hagyja el azt a kvóta-pazarló játékot, amelyet általában játszik, csak próbálja ki a fenti 7 játékot, garantáltan szórakoztatva és nem pazarolva az adatkvótát.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found