ne használja! Ez az 5 leggyengébb hős a mobil legendákban

vannak különféle, némelyiket a játékosok gyakran használják, másokat pedig ritkán használnak a játékosok, mert úgy vélik, hogy nem járulnak hozzá a csapathoz.

Különböző hősök vannak a mobil legendákban, némelyiket nagyon gyakran használják a játékosok, másokat pedig ritkán használnak a játékosok, mert úgy vélik, hogy nem járulnak hozzá a csapathoz.

Nos, ebben az epizódban az ApkVenue tárgyal Az 5 leggyengébb hős a Mobile Legends-ben. Az alábbi hősöket szinte soha nem használják az epikus rangú és magasabb rangú játékosok. Ennek oka, hogy a hős nem tudja maximálisan hozzájárulni a csapathoz. Kíváncsi vagy? Nézzük meg azonnal a következő 5 hős listát, amelyeket kerülnünk kell rangsoroláskor:

  • A játékosoknak be kell lépniük! Ez minden idők 7 legjobb platformer játéka
  • A játékosok 10 legjobban várt játéka 2018-ban!
  • 10 legnépszerűbb játékmotor a világon, a játékosoknak tudniuk kell!

Ne használja! Ez az 5 leggyengébb hős a Mobile Legends-ben

1. Alfa

Alfa valóban gyenge hős, amikor először megjelenik. Annak ellenére, hogy a Mobile Legends játék fejlesztői sokszor dübörögtek, hogy kiegyenlítsék ezt a hősöt hős harcos más, még mindig az Alpha által adott támadás nem képes összehasonlítani más vadászhősökkel, mint Roger, Freya, Alucard és Zilong.

Az alfa képességeket elégtelennek tartják egy vadászgép típusú hősök számára. Az egyetlen legjobb képesség a végső kábító hatás és a passzív készség valódi sérülése.

Ne feledje, hogy az Epic és annál magasabb, még az Epic Alpha alatti rangoknál is ritkán használják. Ez a hős nagyon könnyen meghal, ha a háborús csapat, a kár is nem túl nagy, így a játékosok nem akarják használni az Alfát. Ennek fontos feladatnak kell lennie ahhoz, hogy az Alpha képességeit össze lehessen hasonlítani más harcos hősökkel, hogy az Alpha ne váljon holt hőssé, amelyet a játékosok ritkán használnak.

2. Eszterek

Estes mellékszereplő hős, akinek feladata a kollégák gyógyítása. Általában, ha van egy ellenfél csapata, amely esztétákat használ, csapatunk (különösen a harcos) köteles megvásárolni a Halálos pengét (ez az elem 50% -kal csökkentheti az Estes által adott gyógyulást).

1. és 3. készség nagyon hasznos kollégái számára a rendkívüli gyógyulás biztosításában. Hozzáadott 2-es képesség, amely lassan befolyásolja az ellenfelet, így az ellenfelet kissé nehéz mozgatni.

Estest azonban úgy tekintik, hogy hiányzik az ellenség károsodásában. A kapott gyógyításnak nincs hatása, ha az ellenfél csapata nagyobb károkat szenved. Nagyon ritka, hogy az Epic és annál magasabb rangúak bátran használják az Estest. A játékosok inkább Rafaelát kedvelik elég nagy kár. Estes azonban nagyon jó hős, amikor Brawl Mode-ban játszik.

3. Bane

Bane egy harcos hős, akinek szintén nincsenek nagy kárai. Ez a hős azonban nagyon jó tolótorony mert biztosítja a torony megtámadására képes repülőgép végső készségét. A Skill 2 Bane kollégáinak gyógyulást is biztosíthat, ha Bane hordókörében vannak.

Ez a hős azonban kevésbé tekinthető hatékonynak, ha Ranked Mode-ban játszik. Ez a hős nagyon gyenge, és nincs nagy sebzése egy harcososztály számára. Bane-nek nincs is gyors futása, ezért nagyon nehéz menekülni vagy üldözni az ellenséget aki menekül.

Az egyetlen jó dolog ebben a hősben az a végső képessége, amely képes megtámadni a tornyot, és károsíthatja az ellenség koncentrációját a háború alatt, így az ellenség kaotikus lesz, hogy elkerülje Bane által adott végső készséget.

4. Vexana

A Vexana az Mágus hős. Ez a hős valójában nagyon jó, de valahogy most ritkán találunk olyan csapatot, amely a Vexanát használja, különösen az Epic rangot és afelett. Ennek a hősnek nincs megfelelő menekülési képessége, amikor egy ellenfél üldözi.

Az 1. készség szintén viszonylag rövid, és a 2. képességet is nagyon könnyű elkerülni. A végső készség csak akkor használható, ha az ellenség haldoklik, így a Vexana azonnal megölheti.

A Vexanának meglehetősen nagy a károsodása. De nem felel meg az 1. és a 2. képesség, amelyek viszonylag lassúak. Végső képessége is nem túl hatékony hacsak az ellenség nem igazán haldoklik. A játékosok az Aurorát részesítik előnyben, amely lefagyaszthatja a játékosokat, mint a Vexana.

5. Nana

Nana egy mágus hős, aki képes ellenségeit macskává változtatni. Miután Nana átkozta, az ellenség nem tehetett mást, csak lassan sétálhatott macska formájában. Ezt a képességet nagyon jól használják a gankoláshoz, így az ellenség nem tud menekülni a menekülés elől. Nana végső képessége, mégpedig Sárkánymacska megidézése ami a repülés hatását keltheti az ellenségnek, és az ellenség vérét is elég magasra ürítheti.

Nana azonban kevésbé volt hatékony a csapatban való közreműködésben. A Nana által okozott kár nem volt olyan nagy. A végső készség valójában jó, de ha az ellenség el tudja kerülni, akkor Nana nem sokat tehet, mert nincs nagy kára.

Nos, ott van Az 5 leggyengébb hős a Mobile Legends-ben. Ezek a hősök azonban kemények lehetnek, ha van egy olyan felépítésük, amely alkalmas arra, hogy ezt a hősöt felhasználjuk. Ez minden Jakától. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found