álljon meg! kiderült, hogy ez az 5 okozza a mobiltelefon képernyőjének gyors törését

A normálisnak tartott magatartás és napi tevékenységek valóban gyorsan megrongálhatják a mobiltelefon képernyőjét? Hagyd abba ezt az 5 dolgot!

Smartphone vagy kézi telefon (HP) amit vásárol, az bizony nem olcsó, hacsak nem az olaj vagy valami király királyától származik. Tehát a mobiltelefon gondozása vagy csak a megfelelő kezelése kötelezővé vált.

Az egyik legjobban károsodásra képes HP komponens a képernyő. Különösen a mobiltelefonok többségének érintőképernyős típusa miatt a károsodás lehetősége még nagyobb. Erre az ApkVenue ötöt mond mert a HP képernyő gyorsan megsérül hogy el kell kerülnie.

  • 5 ok, amiért az 5 hüvelykes képernyős okostelefonok a legjobb okostelefonok
  • 10 Android okostelefon iPhone X stílusú Bangs képernyővel
  • Vigyázz, ez 5 veszély, ha egy törött képernyős okostelefont használsz

5 A sérült HP képernyő okai

A képernyő a mobiltelefon fontos része. Mobiltelefonja vagy okostelefonja biztosan nem tud megfelelően működni, ha a képernyő megszakad, például vannak repedések, horzsolások, karcolások, amelyek megtörhetnek bizonyos részeken vagy sok helyen. Nem csak zuhanás vagy ütés miatt, a helytelen használati szokások miatt megsérülhet a mobiltelefon képernyője!

Alkalmazások termelékenysége g6 LETÖLTÉS

Kiderül, hogy a mobiltelefon képernyőjének károsodását olyan napi tevékenységek okozzák, amelyeket normálisnak vagy közepesnek tart. Az ApkVenue öt olyan szokást vagy használati szokást mond el, amelyek miatt a mobiltelefon képernyője gyorsan eltörhet. Cekidot!

1. Helyezze a HP-t egy keskeny helyre

"Barátként", aki mindig elkísér, bárhová is megy, néha nem figyelünk arra, hová tegyük megfelelően a mobiltelefonunkat. Gyakran a szűk és keskeny nadrág zsebébe tesszük.

Fotó forrása: Kép: Nincs telefonos popsi

Kétségtelen, hogy mobiltelefonját vagy okostelefonját szűk helyre téve minden bizonnyal növeli a képernyő által érett nyomást. Ha ez hosszú ideig vagy folyamatosan történik, a HP képernyője tapasztalatot fog tapasztalni hiba esetenként, amíg egyes részeken repedések nem jelennek meg.

2. Nyomja meg a Screen Excess gombot

Az egyes emberek által adott erő minden bizonnyal különbözik, az egyik az ujjak által a mobiltelefon képernyőjének megnyomásakor felszabaduló energia. Különösen azoknak, akik szeretnek játszani Mobile Legends vagy más játékok, amelyek megkövetelik, hogy az ujja aktív legyen a képernyő megérintésében.

Csakúgy, mint egy mobiltelefon szűk helyre történő elhelyezése, a képernyő túlzott erővel történő megnyomásával hosszú távú hatása lesz a képernyő károsodásának formájában. A logika ugyanaz, egy képernyő, amely gyakran folyamatosan túlzott nyomást kap, minden bizonnyal gyorsan romlik a teljesítményben, és diszfunkcióhoz, azaz károsodáshoz vezet.

3. Érintse meg a Rossz képernyőt

Soha nem helyezi mobiltelefonját szűk helyre, és mindig finoman nyomja meg a képernyőt, arra is figyelnie kell, hogy megérinti-e a mobiltelefon képernyőjét. Különösen azok számára, akik szeretik ápolni a körmöket, és megszokták, hogy „éles tárgyakat” használnak a mobiltelefon képernyőjének megérintéséhez.

Fotó forrása: Kép: Videoblocks

Noha nem olyan élesek, mint a borotvák, kések vagy más éles tárgyak, a körmök még mindig a test legélesebb része az emberi testen. A gyakori képernyőn megjelenő „találatok” valóban lerövidíthetik a HP képernyő élettartamát. A hólyagok és hólyagok megjelenésétől kezdve a mobiltelefon képernyője károsodáshoz és teljes halálhoz vezethet.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Elektronikus áruk közelében van elhelyezve

Napi tevékenységeink nem választhatók el különféle elektronikus tárgyaktól vagy eszközöktől. Nem csoda, hogy mobiltelefonjainkat gyakran más elektronikus tárgyak közelében helyezzük el, például TV-n, laptop közelében vagy hűtőszekrény alatt (?)

Fotó jóvoltából: Kép: Oxford County

A mobiltelefon elhelyezése más elektronikus tárgyak közelében, különösen azok között, amelyek be vannak kapcsolva vagy aktívak, valóban befolyásolhatja a mobiltelefon képernyőjének teljesítményét! Az olyan tételek, mint a tévék, rádiók és egyéb tárgyak, elég nagy mágnesekkel rendelkeznek, amelyek csökkenthetik a mobiltelefon képernyőjének érzékenységét.

5. Közvetlen napfény

Önnek, aki különféle szabadtéri tevékenységekkel foglalkozik, nagyobb figyelmet kell fordítania erre az egy dologra. Próbálja elkerülni az okostelefont vagy a mobiltelefont a közvetlen napfénytől.

Fotóforrás: Kép: Irish News

A folyamatos napfény a képernyőn maga a képernyő erodálódhat, és az egész képernyő kontrasztjának és színének változását okozhatja. Sőt, a napsugarak emiatt egyre forróbbak globális felmelegedés, akkor a képernyő károsodásának kockázata még nagyobb.

Ez az öt dolog, amiről kiderült gyorsan megsérül a mobiltelefon képernyője hogy el kell kerülnie. Valójában egy kicsit jobban védenie kell ezt a fontos elemet, az egyik az, hogy védelmet nyújt. Vegyünk például néhány példát az ilyen típusú képernyővédőkre. Egyetért?

Olvassa el a cikkeket is HP vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found