kiderült! ez az igazi „muszlim kiberhadsereg” hacker

Kíváncsi vagy, ki a bolt a muszlim kiberhadsereg mögött? Azok számára, akik kíváncsiak és nem tudják, az ApkVenue ezúttal alaposan felfedezi, hogy kik ők. Minden további nélkül nézzük meg a következőket ...

Az utóbbi időben Indonézia nagyon elfoglalt volt a hackeléssel a muszlim kiberhadsereg nevében. Ez a hackercsapat többször is beavatkozott Indonézia politikai ügyeibe.

Kíváncsi vagy, ki a figura a muszlim kiberhadsereg mögött? Azok számára, akik kíváncsiak és nem tudják, az ApkVenue ezúttal alaposan felfedezi, hogy kik ők. Minden további nélkül nézzük meg a következőket ...

  • Hogyan csalja meg a 9999999-et ezen a PC-játékon Joss!
  • SZIGORÚ! 7 világszínvonalú e-sport atléta verseny közben csalást fogott el
  • Közel halálra és más veszélyekre, amelyeket megcéloz, ha megcsalsz a játékban

Hamis „muszlim kiberhadsereg” akció Indonéziában

Fotó jóvoltából: Kép: Alaynonymous

Az Indonéziában elfoglalt muszlim kiberhadsereg egyik esete a BBC Indonesia webhelyének feltörése. De a vicces az, hogy kiderül, hogy hamis oldal, akkor aki feltör, az maga a tulajdonos is. Jaka garantálni tudja, hogy ez egy hamis muszlim kiberhadsereg.

A vicces az, hogy vannak, akik azt állítják, hogy a muszlim kiberhadsereg képviselői. Van neve Budi, azt mondta, hogy nekik is van számlájuk Instagram. Hmm, szerintem jobb csak koncertezni. Nemcsak Jaka, hanem a földalatti fórumokon dolgozó sok idős is nevet ezen.

Névtelen eredeti iszlám változat

Fotó forrása: Kép: Eredeti Cyber ​​Army muszlim áldozatok webhelye

Az eredeti muszlim kiberhadsereg azóta is létezik a 2010-es évet. Mivel azonban a tagok egyre jobban elfoglalták ügyeiket, 2014-ben ezek eltűntek. Abban az időben egyik leghíresebb tagjának kódneve volt Bill Gate.

A muszlim kiberhadseregről azt lehet mondani, hogy az Anonymous része, de tagjainak többsége muszlim. Hacker tevékenységük általában a kormány weboldalaira irányul, de soha nem avatkoznak bele a politikai ügyekbe. A hamisakkal ellentétben ez csak rontja Indonézia politikai légkörét.

Nagyon szomorú, hogy vannak nevetséges emberek, akik azt állítják, hogy Indonéziában a muzulmán kiberhadseregek. Butaságuk az Instagram közvetítésével kezdődik, a KPU webhely kiszivárgott portjának foltozásával és végül maga az oldal feltörésével. Sok underground fórum-kolléga szomorú ezen, annyira nevetséges, hogy mi ez.

Az eredeti muszlim kiberhadsereg tagjainak és áldozatainak listája

Azok számára, akik szeretnék tudni, kik a muzulmán kiberhadsereg tagjai, íme a lista ...

Int3rn3t Troj3N - Mr.Multi Hack - TH3_D @ RK_V0RT3X - 3v! L GeN! Us - BillGate - TH3 * BL @ CK * C0D3 - || v || 4sT3r X-Unikc00deR - Bulka Hackers - behatoló - w3b_dR1agon3 - BT HusseiN98D -A maszk

Az egyik példa a muszlim kiberhadsereg által feltört webhelyre a következő webhelyre látogat ...

Látogatás:Az MCA áldozata líbiai állam kormányának weboldala

Jegyzet: Köszönet minden vezető földalatti fórumnak, akiket nem lehet egyenként megemlíteni ezen információkkal kapcsolatban.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Még szomorúbb, sajnos sokan hisznek a hamis muszlim kiberhadseregben. Ennek eredményeként minket indonézként szembeállítottak egymással. Ehhez nagyon ügyesen kell szűrnie az információkat, remélhetőleg hasznos!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a Hackerekhez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Nemes


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found