ssttt ... Ennek a feltörésének 5 módját alkalmazhatják a kezdők!

A hackertudomány elsajátítása hivatalosan nagyon drága, de az interneten vannak olyan ismeretek, amelyeket még ingyen is terjesztenek. Nem csak ingyenes, hanem azok számára is alkalmazható, akik kezdők. Gyerünk, hallgassunk!

Hackerek klassz szakma az informatikai világban. Érthető, mert úgy tűnik, hogy ez a szakma sokoldalú szakma. Nem csak, hogy még a hackertudomány hivatalos elsajátításának költségeit is besorolják elég drága.

Nos, annak ellenére, hogy a hivatalos ismeretek nagyon drágák, az interneten vannak olyan ismeretek, amelyeket még ingyen is terjesztenek. Nem csak ingyenes, hanem azok számára is alkalmazható, akik kezdők. Mi a tudás? Hallgassa meg Jaka cikkét a következő.

  • Az FBI webhelyét feltörték! Titkos ügynök adatai kiszivárognak az interneten
  • 5 jel, hogy a számítógépet feltörték, és hogyan lehet legyőzni őket
  • Tegye ezt az 5 módszert, hogy megakadályozza a Facebook feltörését

Íme 5 hacker mód, amelyet a kezdők alkalmazhatnak

A hackertudomány elsajátítása igazán szórakoztató, mert úgy tűnik, hogy ezzel nagyobb erőnk van az informatikai területen. Használhatja az emberek WiFi-jét, használhatja az emberek közösségi médiafiókjait stb.

Nos, ha még mindig nem tudsz semmit a hackertudományról, és tanulni akarsz, akkor olvass el 5 hackelési módszert, amelyeket a kezdők az alábbiak szerint alkalmazhatnak. Igen, egy fontos megjegyzés, használja ezt a tudást bölcsen Igen.

1. Keylogger

Fotó forrása: Fotó: Planet Komputer

Az első ott van Billentyűzetfigyelő, nevezetesen egy olyan alkalmazás, amely rögzíteni tudja a számítógép felhasználó gépelési tevékenységét. Ez a módszer azonban nagyon egyszerű nagyon hatékonynak bizonyult. A közösségi média fiókokból kiindulva az e-mail, a játékok és mások ellophatók ilyen módon.

Ennek többféle módja van. Kezdve egy speciális szoftver használatával a Keylogger elkészítéséhez, vagy azzal egyszerű módon a jegyzettömböt használva. Nos, a jegyzettömb egyszerű használatához olvassa el a következő ApkVenue cikket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Hack Windows Bejelentkezés

Fotó jóvoltából: Fotó: Tech Journey

A következő ott van feltörni a Windows bejelentkezést, ami azt jelenti, hogy bárki számítógépét használhatja Windows operációs rendszerrel, annak ellenére, hogy a számítógépet a Jelszó.

A trükk, mégpedig a módszer alkalmazásával állítsa vissza a Windows bejelentkezési jelszavát. Bár alapvetően ez a módszer a jelszavak elfelejtésének problémáját hivatott megoldani, valójában ugyanaz a módszer használható jelentkezzen be valaki más számítógépére. A részletek milyenek, láthatja Jaka cikke következik.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Hack In-App vásárlási játékok és Android-alkalmazások

Fotó forrása: Fotó: Cookie Run Wiki

Következő, nevezetesen csinálás feltörni az Android-alkalmazásokat és játékokat amely vételi szolgáltatást nyújt benne. Például egy játék neve Cookie Run amely 100 kristálydarab vásárlási szolgáltatást nyújt 100 000 Rp-ért. Hackelhet, vásárlás nélkül, és 100 kristályt kaphat.

Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, szükséged van egy alkalmazásra Szerencsés Patcher. A módszer viszonylag egyszerű. De ha zavart, akkor elolvashatja a részletes módszert is az alábbi ApkVenue cikken keresztül.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Hack WiFi

Fotó jóvoltából: Fotó: The Wire Cutter

A következő hackertudomány, amelyet alkalmazhat, a hack WiFi. Ennek a módszernek a használatával ingyenes internet-hozzáférést kap valaki más WiFi-jén keresztül.

Ennek megvalósításához két szoftverre van szükséged, nevezetesen Jumpstart és Dumper. A módszer nem nehéz, csak elolvastad Jaka cikke következik. Ebben a cikkben az ApkVenue részletesen elmagyarázta a módszert, hogy könnyen megérthesse.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Hack Facebook

Fotó forrása: Fotó: Hackers Online Club

Utoljára ott hack Facebook. Így használhatja valaki más Facebook-fiókját. Az igazi Facebook hack nagyon nehéznek minősül. De nyilván vannak bizonyos feltételek, amelyek megkönnyítik.

A feltételekre hivatkozunk jelszóbiztonság a számlatulajdonos használja. Ha szerencséd van, feltörheted elfelejtette a jelszó módszerét. Milyenek a részletek, láthatja Az ApkVenue következő cikke.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, erről szólt Jaka cikke 5 feltörési mód amelyet a kezdők alkalmazhatnak. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!

jegyzet: Az ApkVenue csak arra korlátozódik, hogy információt szolgáltasson az Ön ismerete érdekében. Ami történik, ha ezt az ismeretet visszaélik, mindannyiótok felelőssége.

Bannerek: Pinterest

Olvassunk további cikkeket a szerzőtől, kattintson ide!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found