hogyan készítsen vakut az androidos mobiltelefon elülső kamerájához

Szeretnél szelfikkel létezni, de sötét szobában? Ne aggódj! Most van egy alkalmazás, hogy saját vakut készítsen az elülső kamerán!

Trendek szelfi jelenleg az elülső kamera funkcióval felszerelt okostelefon-felhasználók szeretik. Az egyik hátrány szelfi a hiány vaku elülső kamera a legtöbb okostelefonon. Ez a fényképet homályosá és homályossá teszi, ha sötét helyen készítik. Hogyan lehet világossá tenni annak ellenére, hogy nincs vakuja az elülső kamerán? Csak készítsd el magad! Így készíthet vakut az elülső kamerához.

Rendeljen fényképet szelfi Ön maximális, használhatja a következő 3F vagy Front Facing Flash alkalmazást az elülső kamerát segítő fény előállításához. Az alkalmazás mérete nagyon kicsi, és könnyen integrálható a kamerával alapértelmezett alapértelmezett Android.

  • ÓVAKODIK! Kutatások igazolják, hogy a szelfik halálosabbak, mint a cápa támadások!
  • 5 tevékenység, amely még különlegesebbé teszi a barátokkal való együttlétet
  • Samsung Galaxy J5 és J7, Android okostelefonok szelfimesterek

Hogyan készítsünk vakut az elülső kamerához

  • Ne felejtse el először letölteni a Front Facing Flash alkalmazást a JalanTikus webhelyre. Ez az alkalmazás nincs a Google Play Áruházban, srácok. Már így is kisebb a méret, mint 100 KB !! Lite igazán!

    Elesbb Photo & Imaging Apps LETÖLTÉS
  • A telepítés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy androidja képes-e harmadik féltől származó alkalmazások telepítésére (harmadik féltől származó alkalmazások). válassza Beállítások> Biztonság elemet ellenőrizze, hogy az ** Ismeretlen forrás ** be van-e jelölve.

  • Nyissa meg a menübe telepített Front Facing Flash alkalmazást, hogy a kamera megnyíljon.

  • Válassza a gombot Kész a képernyő közepén található.

  • Amikor a képernyő kissé kifehéredik, nyomja meg a gombot redőny kamera.

  • Most a képernyő fehér lesz, és egy piros pont jelzi a gombot redőny. Eredmények szelfi a legjobb tét a piros pont kiválasztásával.

Ha nehezen találja meg a készített fényképet szelfi a Front Facing Flash használatával próbálkozzon a File Commander vagy hasonló fájlböngésző alkalmazás keresésével. Keresés itt Fő tárhely> Képek> Elülső vakuképek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found