10 legjobb hirdetésblokkoló alkalmazás az android 2018-on

Nos, itt az ApkVenue rendelkezik a 10 legjobb Android-hirdetésblokkoló alkalmazással 2018-ban. Figyelj, nézzük!

Akik nem zavart okostelefon használata közben gyakran megjelenő hirdetésekkel? Senki sem szeretné, ha olyan reklámok lennének, amelyek gyakran még idegesítenek is takarja le a képernyőt okostelefon. Ezek a hirdetések általában okostelefonokon jelennek meg csatlakozik az internethez. Ez természetesen nagyon bosszantó, és arra késztet bennünket, hogy azonnal megszabaduljunk ezektől a reklámoktól.

Az okostelefonokon megjelenő hirdetéseket különféle módon lehet megsemmisíteni. Az egyik mód a használat hirdetésblokkoló alkalmazások. Nos, itt az ApkVenue rendelkezik a 10 legjobb Android-hirdetésblokkoló alkalmazással 2018-ban. Figyelj, nézzük!

  • Hogy lehet a Mobile Legends játék veszélye a kéz egészségére?
  • 6 dolog, ami nagyon boldogtalanná teszi a játékfejlesztő munkáját
  • A 10 legtragikusabb jelenet a videojátékok történetében

10 legjobb hirdetést blokkoló alkalmazás az Android 2018-on

1. Adblocker böngésző

Ha mindig zavarják a használt böngészőben megjelenő hirdetések, itt az ideje, hogy váltson Adblocker böngésző. Ez az alkalmazás blokkol mindenféle bosszantó hirdetést, megvédi okostelefonját a rosszindulatú programokkal és a reklámprogramokkal szemben is kímélje az akkumulátort és internetes adatok. Szabadon böngészhet, anélkül, hogy a hirdetések elterelnék a figyelmét egy szupergyors és ingyenes böngészővel előre betöltött.

Böngészőalkalmazások Adblock LETÖLTÉS

2. DNS66

DNS66 egy egyszerű alkalmazás a hirdetések blokkolásához az eszközökön Mobil. Ez az alkalmazás olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekhez könnyen használható megszabadulni a reklámoktól ami bosszantó. A DNS66 olyan VPN-szolgáltatást nyújt, amely megakadályozza a bejövő hirdetések megjelenítését és feketelistára helyezését.

Te is válasszon szervert amelyet blokkolni vagy engedélyezni szeretne a beállítások oldalon. Nagyon praktikus és csak egy érintésre van szükség, hogy megszabaduljon a bosszantó reklámoktól.

Apps Utilities LETÖLTÉS

3. NetGuard

A hirdetések gyakran nemcsak a böngészőalkalmazásokban jelennek meg, hanem más alkalmazásokban is, például billentyűzetalkalmazásokban, játékokban és más alkalmazásokban. NetGuard blokkolja az internet-hozzáférést az okostelefonjára telepített összes alkalmazáshoz.

Ön maga döntheti el, mely alkalmazásokat kell letiltani az internet-hozzáféréstől, hogy az okostelefon képes legyen rá reklámmentesen ami bosszantó. A hirdetések blokkolásán kívül a NetGuard is segíthet adatok mentése, megőrzi az energiafelhasználást és védi az okostelefont a vírusok fenyegetésétől.

Alkalmazások termelékenysége Marcel Bokhorst LETÖLTÉS

4. AdGuard

AdGuard egy olyan hirdetésblokkoló alkalmazás, amelyet meglehetősen könnyű használni. Ez az alkalmazás nagyon hasznos az ablakok blokkolásához Felugrik amely gyakran a reklámok miatt mutatkozik be. A hirdetések blokkolásán kívül az AdGuard is működik védje az okostelefont veszélyes dolgoktól az alkalmazás telepítésekor.

5. Adblock Plus

Adblock Plus rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek segítségével megvédheti okostelefonját a rosszindulatú hirdetések ellen. Ezt az alkalmazást oktatóprogrammal látták el, így Ön könnyedén használhatja és segítheti Önt konfiguráció beállítása. Az Adblock Plus blokkolja a böngészőkben gyakran megjelenő hirdetéseket és az okostelefonjára telepített egyéb alkalmazásokat is.

Alkalmazások termelékenysége AdBlockPlus LETÖLTÉS

6.1Blocker

Nem csak a PC / laptop, 1Blocker most itt is, hogy megvédje a mobil eszközöket mindenféle idegesítő reklámtól. Ez az alkalmazás blokkolja az előugró ablakokat, és megakadályozza, hogy az okostelefon veszélyes legyen a rosszindulatú programok által. Az egyszerű felhasználási mód meg fogja kapni annál könnyebb használja ki ezt az egyetlen alkalmazást.

Töltse le az 1Blocker alkalmazást

7. AppBrain Ad Detector

Ez az egyetlen alkalmazás nem enged egyetlen hirdetést sem az okostelefonjára. Összetett tulajdonságai révén AppBrain Ad Detector garantálja az Ön kényelmét az internethez kapcsolódó alkalmazások böngészése vagy megnyitása során. Ez az alkalmazás még a közvetlen hirdetést is képes észlelni, mielőtt valóban megpróbál beszivárogni okostelefonjára.

Apps Utilities LETÖLTÉS

8. AdAway

AdAway gyökeres okostelefonon használhatja a hirdetések gyors és hatékony eltávolításához. Ez az alkalmazás nagyon erős felszámolja az előugró ablakokat és mindenféle hirdetést, amely minden alkalmazásban megjelenik, beleértve a játékokat is. Az AdAway emellett extra védelmet nyújt az okostelefonok számára a rosszindulatú programokkal és más vírusokkal szembeni fenyegetésekkel szemben.

Alkalmazások termelékenysége AdAway LETÖLTÉS

9. MinMinGuard

Csakúgy, mint az AdAway, az okostelefont is gyökérzettel kell ellátni, mielőtt használhatná ezt az alkalmazást. MinMinGuard védelmet nyújt az androidos eszközök számára, amelyeket gyakran felesleges hirdetések szakítanak meg. A hirdetéseket mindenféle módon blokkoljuk, függetlenül attól, hogy megjelennek-e az alkalmazásban játék vagy nem játék.

Apps Utilities LETÖLTÉS

10. Munchers

Az utolsó az Muncher, egy praktikus hirdetésblokkoló alkalmazás az okostelefonhoz. Ezzel az alkalmazással mentes lesz a bosszantó reklámoktól és biztonságban van a különféleektől rosszindulatú rosszindulatú programok. A Muncher garantálja az adatok biztonságát és kényelmét az okostelefon használatában, anélkül, hogy aggódnia kellene az okostelefon képernyőjét néha bezáró hirdetések megjelenése miatt.

Alkalmazások letöltése

Nos, ott van 10 legjobb hirdetésblokkoló alkalmazás az Android 2018-on. Ha az okostelefonon továbbra is gyakran idegesítenek a felesleges hirdetések, töltsük le most az alkalmazást!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found