A hackerek ötféleképpen törnek be az iPhone jelszavaiba, és hogyan lehet ezeket kijavítani

A tolvajok és a hackerek így tudják feltörni az iPhone jelszavakat. a következő cikkben remélhetőleg növekszik az iPhone biztonságának fontossága, és az eredmények csökkenthetik az okostelefon-lopások esetét.

Az ApkVenue ezúttal át akarja nézni, hogy a tolvajok milyen módszerekkel törnek be az áldozat iPhone-jába, és hogyan lehet ezt megakadályozni. Az Apple maga is kifinomult biztonsági rendszerrel látta el termékeit, amelyet megfelelő beállítás esetén szinte lehetetlen feltörni.

Minden azonban továbbra is a felhasználótól függ. A probléma nem mindenki tudja maximalizálni a meglévő biztonsági szolgáltatásokat.

Ezért a következő cikkben reméljük, hogy növekszik a tudatossága az iPhone biztonságának fontosságáról, és az eredmények csökkenthetik az okostelefon-lopások eseteit. A Gadgethacks oldalról idézve itt találja azokat a módszereket, amelyeket a hackerek az iPhone jelszavainak feltörésére használnak.

  • Hú, így változtatta meg az Apple a technológia világát!
  • 8 rejtett funkció az iPhone-on, amelyekről sok felhasználó nem tud

5 módja annak, hogy a hackerek megtörik az iPhone jelszavakat, és hogyan lehet őket legyőzni

1. Brute Force módszer alkalmazása a képernyőzár megkerülésére

2010-ben, fejlesztő A Daniel Amitay nevű iOS létrehozott egy biztonsági alkalmazást Big Brother Camera Security. Ez az alkalmazás képeket készít azokról az emberekről, akik engedély nélkül próbálnak hozzáférni az iPhone készülékhez.

Amitay feltárja a leggyakrabban használt névtelen jelszavakat és azok eredményeit is 1234 és 0000 a legszélesebb körben használt piaci jelszó. Valójában a 10. tanulmány szerint Jelszó a fentieket minden hét iPhone-ból 1 használja.

A hackerek ehhez természetesen a Brute Force módszert fogják használni bypass lock screen az iPhone-on Jelszó piac felett. Ehhez ne használjon négyjegyű PIN-kódot. Ehelyett használjon 6 jegyű PIN-kódot, és jelszót javasol.

2. Használja a Sirit az iPhone Lock Screen megkerüléséhez

Tudta, hogy a Sirit használhatjuk a jelszó megkerülésére az iPhone 4s, 5, 5C és 5s készülékeken (ha a Touch ID le van tiltva). De csak korlátozott mértékben, például névjegyek megnyitása, telefonálás és szöveges üzenetek küldése.

Ez akkor is megtehető, ha a felhasználó engedélyezte a Sirinek az okostelefonhoz való hozzáférést, amikor az zárolva van. Tehát, hogy elkerülje a hacker által elkövetett csalárd cselekedeteket, győződjön meg róla, hogy inaktiválja a Sirit, amikor az okostelefon zárolva van. Nyílt az út Beállítások és Jelszó.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Állítsa vissza az iPhone alkalmazást az iTunes használatával

Az iPhone jelszavának feltörésének következő módja az iPhone visszaállítása az iTunes segítségével. Ha elfelejtette a jelszavát, az iTunes segítségével visszaállíthatja az iPhone készüléket. Hogyan?

  • Csatlakoztassa az iPhone készüléket a következőhöz: iTunes, ha a fenti képhez hasonló üzenetet kap, húzza ki és kapcsolja ki az iPhone készülékét.
  • Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva a home gombot, majd az USB-kábel segítségével csatlakoztassa újra a számítógéphez.
  • Tartsa lenyomva a kezdőlap gombot, amíg a „Csatlakozás az iTunes-hoz” üzenet megjelenik.
  • Az iTunes figyelmezteti a helyreállítási módot, és az "iPhone" visszaállításához kattintson az "OK" gombra.

Ez a lépés megkerüli a jelszót, de mindent töröl. Ezután mit kell tenni azért, hogy ezt a módszert hackerek ne használhassák.

Csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy aktiválta-e az iPhone keresése és az iCloud alkalmazást.

Ezzel, ha ellopják a mobiltelefont, akkor minden adatot törölhet, és távolról lezárhatja az iPhone készüléket. Tehát a hackerek nem használhatják, természetesen továbbra is eladhatnak alkatrészeket, pedig olcsó.

4. Az iCloud megcsalása hamis szerverekkel

Névtelen hacker név szerint AquaXetine azt állítja, hogy olyan kihasználást talált az iCloud rendszerben, amely lehetővé teszi számára egy elveszett vagy ellopott iPhone feloldását, amely iOS 7 vagy újabb rendszert futtat.

Állítólag az Apple nem javította. Eddig a hackerek azt állítják, hogy több mint 15 000 eszközt oldottak fel ezzel a technikával.

Ennek ellenére nem minden hacker képes használni ezt a technikát. Reméljük, hogy az Apple hamarosan helyre tudja hozni ezt a hiányt.

5. Jelszó-hacker alkalmazás használata

Van egy módja annak, hogy a redsn0w alkalmazással kinyithasson egy iPhone-t régi iOS-szel, valamint bontsa a készüléket anélkül, hogy bármit is törölne. Az oktatóanyag a fenti videóban látható.

Sajnos ez a technika csak régebbi iOS rendszerű iPhone-okon működik, mint például az iOS 5 és az iOS 6. Szerencsére a legtöbb iPhone-felhasználó nem habozik frissíteni az iOS legújabb verziójára, ha elérhető.

Így lehet feltörni az iPhone jelszavakat és kijavítani őket. Ezért fontos a meglévő biztonsági beállítások maximalizálása, és mindig frissítsen a legújabb iOS verzióra, ha rendelkezésre áll. Remélem, hogy ez a cikk segít.

Olvassa el a cikkeket is iPhone vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found