lépéseket arról, hogyan lehet visszaállítani a Windows 10-et újszerűvé

A számítógéped rosszul összeomlik? Ha igen, akkor az újratelepítés helyett használjuk a következő Windows 10 visszaállítási módszert. Garantáljuk, hogy számítógépe újként fog visszatérni!

A név számítógép, nem választható el a probléma nevétől. Ilyenek például a Windows hibák vagy vírusok és mások. Ha a szoftver károsodása vagy hibája nagyon súlyos, az emberek általában az operációs rendszer újratelepítése mellett döntenek.

Ha Ön Windows 10 felhasználó, akkor nem kell újratelepítenie az operációs rendszert. Van egy egyszerűbb módszer, nevezetesen a Windows 10 visszaállítása. Szeretné tudni, hogyan?

  • Ne telepítse túl gyakran a számítógépet! Mivel...
  • Hogyan lehet legyőzni a Windows 10 lejártát újratelepítés nélkül
  • Ez a 13 GONOS Android-alkalmazás, amelyet csak újratelepítéssel szabadíthat meg!

A Windows 10 visszaállításának egyszerű módjai

Fotó forrása: Kép: ShutterStock

Annak ellenére, hogy a név eltér, a Windows visszaállításának funkciója megegyezik az újratelepítésével. Minden olyan lesz, mint a most újratelepített Windows. A különbség az, hogy ez a módszer egyszerű, csak néhány lépés.

Ha tudod, hogyan kell ezt csinálni, ha még mindig újratelepíted, akkor túl meg fogsz lepődni. Hogy lehet, hogy van egy könnyebb út, de inkább egy bonyolult utat választasz. A sofőrök és mások felkészítéséről nem is beszélve. Ha ezt a módszert használja, akkor használatra kész, anélkül, hogy más adatokat kellene megadnia.

Anélkül, hogy túl sokáig húzódna, így nem lesz kíváncsi, a Windows 10 visszaállításának módja:

A Windows 10 visszaállításának lépései

1. lépés

Kattintson a gombra "Windows embléma", majd kattintson a gombra "Beállítások" vagy a füles logót.

2. lépés

Kattintson a gombra "Frissítés és biztonság".

3. lépés

Kattintson a gombra "Felépülés", majd kattintson a gombra "Fogj neki".

4. lépés

Három választási lehetőség lesz később, szabadon választhat, amire szüksége van. Íme néhány lehetőség.

  • Kiválasztás "Fájlok megőrzése", ha azt szeretné, hogy személyes adatait megőrizzék.
  • Kiválasztás "Mindent eltávolít", ebben az opcióban a merevlemez tiszta formázásra kerül, így a Windows operációs rendszer kivételével nem marad adat.
  • Kiválasztás "Gyári beállítások visszaállítása", ez az opció csak gyári vagy OEM csomagolású számítógépeken érhető el. Feladata, hogy a beállításokat visszaállítsa a kiindulási helyzetbe, mintha csak elmentek volna a gyárból.

5. lépés

Folytatás egy kattintással "Következő" és "Következő" csak.

6. lépés

Utolsó kattintás "Visszaállítás". Ezután már csak a visszaállítás vagy az újratelepítés folyamatának befejezésére kell várnia.

Ez egy nagyon hasznos Windows 10 szolgáltatás. Tehát, ha a számítógépén már nem segít, csak végezze el ezt a Windows 10 visszaállítási módszert. Igen, mindenképpen olvassa el a Windows-hoz kapcsolódó cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found