hogyan kell használni a pc billentyűzetét egy mobiltelefonon

Gyorsan be akarja írni a mobiltelefonját? Ne aggódjon, ezzel a módszerrel egyszerűen csatlakoztathatja a számítógép billentyűzetét a mobiltelefonjához. Gyere, nézd meg a teljes módszert!

Gyorsan be akar gépelni a mobiltelefonjára? Próbálta már használni a PC billentyűzetét egy mobiltelefonon?

Ha irodában dolgozik, vagy megbízásokat végez az egyetemen, akkor a mobiltelefonba be kell illeszteni az adatokat. Mint a közösségi médián keresztül küldött fájlok.

Ha lusta átvinni egy PC-re, a mobiltelefonon végzett feladatok elvégzése nem nehéz dolog. Természetesen egy csatlakoztatott fizikai billentyűzet segítségével, amely megkönnyíti a gépelést.

Valóban csatlakoztathat egy számítógépes billentyűzetet a mobiltelefonhoz? Persze, hogy bandázhatsz. Gyere, nézd meg az alábbi teljes módszert!

A fizikai billentyűzet használata a HP-n

Billentyűzet vagy billentyűzet egy olyan eszköz, amelyet PC-n használnak Ms. Word-be gépelésre és feladatok végrehajtására, az FB-ra írási állapotra és másokra.

Persze, banda, van, amikor mobiltelefonon keresztül kell dolgoznod. A HP billentyűzet használatával történő gépelés bosszantó, különösen, ha még nem szokta használni a munkához.

A probléma megoldására számos megoldást tehet. Az egyikük fizikai billentyűzettel írja be a mobiltelefonját.

A módszer nagyon egyszerű, és a jelenleg használt billentyűzet segítségével végezhető el. Ellenőrizze az alábbi lépéseket:

1. A fizikai billentyűzet használata a HP-n

tudsz különféle fizikai billentyűzetek használatával, amelyek csatlakoztathatók a mobiltelefonhoz. Az egyik legszokásosabb a hagyományos billentyűzet.

Nem csak számítógépekhez, hanem hagyományos billentyűzettel is beírhatja a mobiltelefonját. A probléma az, hogy ez a típusú billentyűzet csak egy kábelt biztosít B típusú USB porttal.

Eközben a mobiltelefon portját A vagy USB típusú USB-vel tervezték USB OTG álnévre van szüksége Menet közbenEz a tartozék bármilyen típusú USB-t csatlakoztathat.

Ezúttal az USB OTG-t kell használnia a női B típusú USB csatlakozóval és a férfi típusával, amely megfelel a mobiltelefon portjának. Ezt az USB-t megvásárolhatja a HP kiegészítők boltjában vagy egy online vásárlási oldalon.

Ha előkészített egy billentyűzetet és USB OTG-t, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a mobiltelefonhoz. Az alábbi módszert megtudhatja, hogy mobiltelefonja csatlakozik-e egy billentyűzethez:

1. lépés - Adja meg a HP beállításait, majd válassza a További beállítások lehetőséget, majd válassza a Nyelv és bevitel lehetőséget

  • A mobiltelefon beállításai eltérhetnek, lényegében a Nyelv és a beviteli beállításokat keresi.

2. lépés - Válassza a Fizikai billentyűzet lehetőséget

3. lépés - A billentyűzet megjelenik a Fizikai billentyűzet mezőben

  • A csatlakoztatott billentyűzet megjelenik a Fizikai billentyűzet oszlopban, ellenőrizze, hogy a billentyűzet beállításait alapértelmezettként írta-e be.

A fizikai billentyűzetet olvasó okostelefon automatikusan csatlakozik. Egyes HP márkák, például a Vivo, az Oppo és a Realme azonban nem csatlakoztathatók fizikai billentyűzethez.

Ha az ApkVenue által említettektől eltérő márkát használ, de mégsem tud csatlakozni a billentyűzethez, ellenőrizheti az Easy OTG Checker alkalmazással.

Az alkalmazás használatával megtudhatja, hogy a használt USB csatlakozik-e a mobiltelefonhoz. A módszer meglehetősen egyszerű, az alábbiakban láthatja:

1. lépés - Nyissa meg az Easy OTG Checker alkalmazást, majd kattintson a kérdőjelre

  • Győződjön meg róla, hogy az USB OTG-t csatlakoztatta a mobiltelefonjához.

2. lépés - Kattintson az OK gombra, és az eredmények megjelennek

  • Ellenőrzőlistát kap, ha USB csatlakozik, és keresztet kap, ha nem csatlakoztatható.

2. A Bluetooth billentyűzet használata a HP-n

A következő az csatlakoztassa a bluetooth billentyűzetet a HP-hez. A módszer, amelyet megtehet, nagyon egyszerű, és egyáltalán nem igényel USB OTG segítséget.

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. lépés - Kapcsolja be a Bluetooth-t mindkét eszközön

2. lépés - Végezze el a párosítást a HP segítségével

  • A szokásos módon megteheti a párosítást, ha sikeres, a mobiltelefon és a billentyűzet automatikusan csatlakozik.
  • Ha nem tudja használni, beállíthatja az alapértelmezett billentyűzetet a Nyelv és beviteli beállítások segítségével.

Így csatlakoztathat egy fizikai billentyűzetet a mobiltelefonhoz, így könnyebben gépelhet. Van más módja, banda?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Billentyűzet vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found