A világ 5 legdrágább Android-játéka csak a királyok gyermekei számára alkalmas játékra

Az okostelefonon játszott játékok megoldást jelentenek a fáradtságtól vagy a stressztől. A Playstore-ban elérhető játékok száma szabadon kiválaszthatja, hogy milyen típusú játékok alkalmasak a játékra.

Játszott játékok ban ben okostelefon megoldás lehet az Ön számára a fáradtság vagy a stressz enyhítésére. A Playstore-ban elérhető játékok száma szabadon kiválaszthatja, hogy milyen típusú játékok alkalmasak a játékra. szabadon kiválaszthatja, hogy milyen típusú játék alkalmas a játékra.

Különböző választási lehetőségek játékok elérhető is, kezdve attól, ami lehetLetöltés ingyen, akár fizetett. Olyan sok van, gyakran zavart bennünket, hogy melyiket töltsük le, főleg a fizetett típus esetében. Nos, ezért az ApkVenue ezúttal információkat oszt meg a következőkről: 5 játékok A legdrágább Android, amely alkalmas a szultánok játékára.

  • Ez a 7 játék NEM LEHETSÉGES, hogy bármikor végezhessen!
  • 10 AAA játék, amelyek egyszer fizetnek a legjobb funkciókért
  • 7 legjobb multiplayer játék, amelyet Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül játszanak

Ez a világ 5 legdrágább Android-játékja csak a Kings of Children számára alkalmas

1. Vitéz szívek: A nagy háború

Fotó forrás: A Play Áruház

A „Valiant Hearts” valójában ingyenes verzióban érhető el, de ha játszani akarsz játékok teljes hozzáféréssel, akkor annak kell lennieLetöltés értékes prémium verzió 227 ezer rúpia. Ban ben játékok Itt mutatják be a csata történelmi történetét az első világháború. Minőségi kérdésekben játékok Tisztességes grafikai minőség és még vonzó hang értékelésaz sem rossz, hogy van 4,5.

2. Sárkány küldetés VIII

Fotó forrás: A Play Áruház

A „Dragon Quest VIII” egy szerepjáték val vel értékelés a legmagasabb elérhető a Playstore-on. Játszma, meccs A Zenithia-trilógia öt kalandfejezetet kínál, amelyek mindegyike más-más karakterre összpontosul. Játszma, meccs ennek az online csak játszható kalandnak van hihetetlen grafika, akkor nem csoda játékok ez akkora méretű 1,3 GB. Ami az árkérdést illeti, a Dragon Quest Vlll ára van 229 ezer rúpia.

3. Final Fantasy VI

Fotó forrás: A Play Áruház

Sokan azt állítják, hogy a „Final Fantasy VI” az játékok legjobb az előző 'Final Fantasy' sorozatból. Játszma, meccs RPG fejlesztette ki fejlesztő A Square Enix nevű japán származás nagyszerű történetet kínál. Az RPG rajongók azonnal beleszerettek játékok ezt először a Nintendo platformon dobták piacra 1994-ben. Ettől eltekintve ebben még sok más érdekes dolog van játékok értékes 219 ezer rúpia.

4. Káoszgyűrűk III

Fotó forrás: A Play Áruház

A „Chaos Rings III” rendelkezik a grafika elképesztő, és érdekes és szórakoztató története is van. Olyan grafikai minőséggel, amelyben nem kell kételkednie, nem csoda játékok elég nagy az 2,1 GB. Az egyik legvonzóbb tulajdonsága játékok a játékos döntése határozza meg teljes mértékben a történet kimenetelét (végét). Játszma, meccs ami márLetöltés 10 ezret ezúttal ára van 279 ezer rúpia.

5. Super Color Runner

Fotó forrás: A Play Áruház

Játszma, meccs A legdrágább Android 2017-ben a díjazott „Super Color Runner” 2,2 millió rúpia. Ha gondolod játékok Ez a drága vonzó grafikát és játékmenetet kínál, akkor téved. Ez a játék miatt csak 2D grafikákat kínál ahol egy nagyon egyszerű embert fog irányítani, és az életben maradás érdekében pelletet kell gyűjtenie és feltöltenie az akkumulátort. Az aréna, amelyet ő is használ messze nem lenyűgözve játékok drága, mert csak négy, négy különböző színű számból áll.

Ez az 5 játékok A legdrágább Android 2018-ban, amely csak a „király gyermekei” számára alkalmas játékra, kezdve játékok amely hűvös grafikát kínál azok számára, amelyek csak minimális funkciókat és grafikákat kínálnak. Ha kíváncsi vagy a játékra játékok hogy aztán irányíthat Letöltés a Playstore-on. Sok szerencsét.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found