egyszerű alkalmazás 18 éven felüli tartalom megtekintéséhez a YouTube-on további alkalmazások nélkül

A YouTube a Korlátozott mód funkciót kínálja, hogy kiszűrhesse a gyermekek számára nem barátságos tartalmat. Ezúttal az ApkVenue tippeket ad a korlátozott mód deaktiválásához a YouTube-on, hogy a YouTube-ot szabadabban nézhesse.

Srácok, az utóbbi időben gyakran nem tapasztalja, hogy hirtelen képtelen lenne olyan YouTube-videókat nézni, mint például az indonéziai és külföldi YouTuber játékosok tartalma? Ha igen, úgy gondolom, hogy valami nincs rendben a YouTube beállításainál, így már nem nézheted meg a videóikat. Tehát, ha újra szabadon akarja nézni a YouTube-ot, ezúttal figyeljen Jaka tippjeire.

Nos, ezúttal az ApkVenue tippeket oszt meg a kikapcsolásról Korlátozott mód a YouTube-on, így kivétel nélkül az összes YouTube-csatornát megnézheti. Kíváncsi arra, hogy mi a korlátozott mód, és hogyan lehet kikapcsolni a korlátozott módot? Íme a tippek!

 • 10 meglepő tény az emojikról, amelyeket nem ismertél. (SPECIÁLIS 18+)
 • 10 perverz 18+ játék elérhető a Google Play Áruházban, ne töltse le őket, ha kiskorú!
 • Hogyan lehet megnyitni a pozitív internetes blokkolt webhelyeket a PC-n és a HP-n

A korlátozott mód kikapcsolása a YouTube-on

A Google Mode Korlátozott ill Korlátozott mód egy opcionális beállítás, amely szűrhető / szűrhető olyan tartalomra, amely potenciálisan felnőtteknek szóló tartalmat vagy tartalmat tartalmazhat, amely nem alkalmas kiskorúak számára, például erőszakot, bűncselekményeket, zaklatás, öngyilkosság a pornográfia ellen. Ha a korlátozott mód be van kapcsolva, nem láthatja a megnézett videóhoz fűzött megjegyzéseket. Sajnos bizonyos videojátékok, mint például a Fortnite, a PUBG vagy más erőszakos játékok, a 18+ kategóriába tartoznak. Tehát, ha továbbra is meg akarja nézni kedvenc YouTube-játékainak tartalmát, kérjük, ellenőrizze a korlátozott mód kikapcsolását a YouTube-on.

1. Kapcsolja ki a korlátozott módot a mobilon

 • Az első lépésként nyisd meg YouTube-fiókodat a mobiltelefonodon a szokásos módon, majd válaszd ki a profil ikonodat a YouTube-kijelző jobb felső sarkában.
Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS
 • A második lépésben válassza ki a menüt az öltöny
 • A harmadik lépésben válassza ki a beállítások menüt Tábornok
 • Negyedik lépés. görgessen lefelé amíg meg nem találja a menüt Korlátozott mód. Nos, ha látja, hogy a Korlátozott módja aktív, akkor ez az oka annak, hogy nem nézheti meg szabadon a YouTube-ot.
 • Ötödik lépés, kész! Miután kikapcsolta a Korlátozott mód funkciót, korlátlan tartalmat nézhet meg a YouTube-on!

2. Kapcsolja ki a korlátozott módot a számítógépén / laptopján

 • Az első lépés a szokásos módon nyissa meg a YouTube-ot, majd válassza a lehetőséget Beállítások vagy Beállítások hatástalanítani Korlátozott mód
 • A második lépés, görgessen lefelé majd nézd meg az alját, ott van az írás Korlátozott mód
 • A harmadik lépésben láthatja, hogy a korlátozott mód aktív-e vagy sem.
 • A negyedik lépés, kész! Csak ki kell kapcsolnia a Korlátozott módot, és megnézheti az összes YouTube-tartalmat.

Ezek az ApkVenue tippjei, hogyan lehet kikapcsolni a korlátozott módot a YouTube-on, hogy szabadon nézhessenek videojáték-tartalmakat. De ne feledje, hogy ezt a funkciót nem illegális és illegális dolgokra használja srácok! Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól