hogyan lehet kikapcsolni / leiratkozni a Telkomsel nsp

A Telkomsel NSP deaktiválása nagyon egyszerű! Próbálja meg leiratkozni az NSP / RBT Tselről a következő módszerekkel, hogy a kreditje ne szívódjon fel!

Nagyon fontos tudnia, hogyan lehet inaktiválni a 2020-as Telkomsel NSP-t, különösen, ha gyakran tapasztal olyan problémákat a hitelével kapcsolatban, amelyek hirtelen megszűntek, mert nincsenek tisztában azzal, hogy előfizettek egy NSP-re.

Nos, ha ez a helyzet, akkor te szükséges leiratkozni az NSP-ről hogy a Telkomsel-hitelét már nem szívják be havonta vagy hetente bandánként.

Nem tudom, hogyan? Nyugodtan, ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan lehet kikapcsolni a Telkomsel NSP-t és leállítani az előfizetést.

Az Indosat NSP-jének deaktiválásához hasonlóan a Telkomsel NSP-jének deaktiválására is többféle lehetőség van, amelyet alternatívaként választhat és hozhat létre. A következő egy teljes vita.

Hogyan állíthatjuk meg a Telkomsel NSP-t?

Gyakran a privát tárcsázási hang vagy az NSP felhasználói csak egy időszakra kívánnak előfizetni. De az NSP jellege miatt az előfizetés, tehát sok NSP felhasználónak nehézségei vannak a leiratkozással.

Bár a nyilvántartásba vétel nélküli NSP Telkomsel módszer valójában nagyon egyszerű, sok NSP / RBT ügyfél nem tudja, hogyan kell csinálni, mert információ hiánya erről.

Ennek eredményeként ezen RBT-előfizetők egy részének hajlandónak kell lennie arra, hogy előfizetését hirtelen megszakítsa, mert nem tudják, hogyan lehet deaktiválni ezt a Telkomsel NSP-t.

Ezért az Ön Telkomsel-számának felhasználói számára nagyon fontos tudni, hogy miként ellenőrizheti a Telkomsel NSP-jét, és hogyan kapcsolhatja ki.

Gyűjtemény a legfrissebb Telkomsel NSP kikapcsolásáról

Van Számos módszer közül választhat, hogyan kapcsolhatja ki a Telkomsel NSP-t. És ezek a módszerek egyaránt hatékonyak az NSP leiratkozására.

Az ApkVenue által ezúttal megosztott Telkomsel NSP deaktiválásával Ön nem kell többé aggódnia, ha hirtelen megszakad a hitele annak ellenére, hogy semmilyen célra nem használják.

Az ApkVenue által megosztott Telkomsel NSP leállításának számos módja közül kiválaszthatja a legegyszerűbbet, a tapasztalt körülményeknek megfelelően.

Minden további nélkül itt van egy gyűjtemény az NSP Telkomsel 2020 leállításának módjairól, amelyeket ebben az évben könnyedén megtehet.

Azoknak, akik szeretnék hogyan lehet megállítani a Telkomsel 2020 hitelkivonását mert a nem kívánt RBT-előfizetéseket hallgassuk meg!

1. Hogyan lehet inaktiválni a Telkomsel NSP-t SMS-ben az 1212-re

Az ApkVenue által ajánlott Telkomsel NSP kikapcsolásának első módja az, hogy SMS-t küld az 1212-re. ezt a számot fel lehet használni az előfizetés leállítására is.

A 1212-es számot a Telkomsel valóban az NSP-vel kapcsolatos ügyek kezelésére fordítja, így amikor ezzel a módszerrel leiratkozik hamarosan válaszolunk.

Kétféleképpen deaktiválhatja a Telkomsel NSP-t SMS-ben, amelyet felhasználhat; Állítsa le az összes NSP-előfizetést vagy csak bizonyos dalokat.

Csak ki kell választania, melyik RBT leállítási módszer felel meg a jelenlegi igényeinek.

Hogyan állíthatjuk meg a Telkomsel NSP összes dalát

Ez az első módszer azok számára elvégezhető, akik le akarják állítani az összes használt NSP-szolgáltatást.

Ennek lépései nem kevésbé egyszerűek, mint a Telkomsel csomagok leállításának módja. Ahol csak SMS-t kell küldeni a 1212-re egy bizonyos kóddal. Itt vannak a teljes lépések.

1. Írja be az üzenet formátumát a Telkomsel NSP leállításához

Nyissa meg az SMS alkalmazást, majd írja be KI (minden nagybetűvel), majd küldje el 1212-re.

2. Várjon válaszüzenetet

Várjon néhány percet, amíg bejövő SMS-válasz érkezik, jelezve, hogy sikerült megállítania az RBT, azaz NSP Telkomsel alkalmazást.

Az NSP deaktiválásával azonnal választ kap a Telkomseltől, hogy leállította NSP szolgáltatását.

Csak bizonyos Telkomsel NSP dalok kikapcsolása

A Telkomsel NSP-jének ellenőrzésére és kikapcsolására a második módszer akkor hajtható végre, ha több NSP-re iratkozik fel, és csak az egyiket szeretné kikapcsolni.

Nyilvánvaló, hogy te Az SMS-költségeket nem számoljuk fel amikor az UnSP NSP Telkomsel műveletet végzi, valamint az előző módszerhez.

Íme a lépések, amelyekkel leiratkozhat a Telkomsel RBT-ről egyetlen dalra.

1. Írja be az üzenet formátumát a Telkomsel RBT leállításához

Nyissa meg az SMS alkalmazást a mobiltelefonján, majd írja be KINSP címed címzett 1212.

2. Várjon válaszüzenetet

Várjon néhány percet, amíg választ kap az üzemeltetőtől, hogy az előfizetés lemondási folyamata sikeres volt.

A Telkomsel NSP leállításának módja tulajdonképpen ugyanaz, mint az első út, csak ez a módszer csak egy dal címét kapcsolja ki.

Eközben, ha aktiválja az NSP-t a RING (szóköz) SUB (szóköz) SONG CODE beírásával, akkor a leiratkozáshoz írja be a típust RING (szóköz) UNSUB (szóköz) DAL KÓD.

Ezután csak annyit kell tennie, hogy elküldi az üzenet formátumát a számra 1212.

2. Hogyan állíthatjuk meg a Telkomsel NSP-t az USSD kód segítségével

Az SMS-en kívül kiderül, hogy te is USSD-n keresztül leiratkozhat az NSP Telkomsel kártyáról loh, banda. Az Unreg NSP Telkomsel ezen módszere nagyon praktikus.

Csak a számok kombinációjának megnyomásával teheti meg azonnal állítsa le NSP előfizetését.

Kíváncsi arra, hogyan állíthatja le a Telkomsel NSP-jét ezzel a módszerrel? Gyere, nézd meg az alábbi teljes lépéseket.

Az NSP Telkomsel leállításának lépései az USSD segítségével

1. Nyomja meg a * 121 * 9 # gombot

Nyissa meg a telefonos alkalmazást, majd csak lépjen a telefon menüjébe, majd nyomja meg a gombot *121*9#.

2. Válassza a „Leiratkozás az NSP-ről” lehetőséget

Ezután számos menüopciót fog látni, ezért csak ki kell választania a menüt Leiratkozás az NSP-ről.

Ezután SMS-választ kap, amelyről leiratkozott az NSP szolgáltatásáról.

Amikor megkapja ezt az SMS-t, az azt jelenti a leiratkozás sikeres volt, így nem kell félnie, ha hirtelen ismét leesik a hitel, banda.

3. Hogyan lehet kikapcsolni az NSP-t az Üres hitellel

Nos, ez a módszer az utolsó választás, ha lusta UNREG a Telkomsel NSP-t. A Telkomsel NSP-jének kikapcsolása vitathatatlanul a legegyszerűbb banda.

Ugyanis csak a hónap / hét végén kell kiegyenlítenie a hitelegyenlegét (igazodnia kell az NSP előfizetésének időtartamához) az NSP érvényességi idejére. Annak érdekében, hogy a Telkomsel impulzusait ne vágja le automatikusan a rendszer.

Mert szerint A Telkomsel NSP általános szerződési feltételei a hivatalos honlapon felsorolva meghosszabbítást hajtanak végre, ha a hitel elegendő.

Hogyan lehet leállítani a Telkomsel 100% -át művek. Mert később értesítést kap arról, hogy az NSP-előfizetés megszűnik, mert nem elégséges a jóváírása.

Ja, mind Androidon, mind iOS-en, az NSP kikapcsolása továbbra is ugyanaz! Egyáltalán nincs különbség, srácok! Tehát meg kell győződnie arról, hogy a megfelelő időben kiürítette-e a hitelét. srácok!

Ezek az ApkVenue tippjei a Telkomsel NSP deaktiválásához. Nagyon könnyű jól csinálni, banda?

Remélhetőleg a Telkomsel NSP leiratkozásával a hiteled gazdaságosabb lesz, mert a rendszer nem automatikusan felszívja a hiteledet.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket és trükköket, valamint a technológiával kapcsolatos híreket kapjon a Jalantikus.com.

Olvassa el a cikkeket is NSP vagy más érdekes cikkeket a Naufal.