A 10 legújabb és legfejlettebb PC hacker alkalmazás 2020!

Szeretne megtanulni hackelni, mint egy profi hacker? Jobb, ha csak letölti a PC-hacker alkalmazást, amely jelenleg a legfinomultabb, vigyázzon, az ApkVenue nem viseli!

Minden hackerek, természetesen több is van hack eszközök hogy fellépésüket segítse. Hack eszközök a Windows és Linux operációs rendszerek számára már most is nagy a forgalom a virtuális térben.

Néhány hack eszközök kifejezetten speciális céllal is megtervezték. Ahol mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.

Ezért ezúttal az ApkVenue elkészítette a 10-es listát szoftver A legjobb ingyenes hacker eszközök Windows és Linux rendszerekhez.

Jelentés a Prophethacker-től hack eszközök hogy megtanulhat különféle trükköket csinálni hackelés.

Természetesen ez a cikk csak az ismeretek bővítése és a média tanulása érdekében jelenik meg. Azonnal itt van 10 hack eszközök a legjobb ingyenes Windows és Linux operációs rendszerekhez.

Hacker alkalmazás Hack PC-n

1. Nmap

Nmap (Network Mapper) egy segédprogram nyílt forráskód ingyenes egy hálózat feltárásához és biztonsági elemzéséhez. Néhány ember ismeri az Nmap nevet.

Hack eszközök Ez már jó ideje járkál az alvilágban (piros: hackelés). Az Nmap célja, hogy ismerje a kikötők amely nyitott vagy nincs megfelelően szűrve.

Valójában a hálózati rendszergazdák a saját hálózatuk biztonságának megismerésére használják. Az Nmap különféle fontos információkat fog feltérképezni a hálózaton, beleértve az információkat is host, szolgáltatás, operációs rendszer, az elküldött csomag típusa, tűzfal, és mások.

Nézze meg, hogyan töltse le az alábbi hacker alkalmazást.

Gordon Lyon víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

2. Nessus távoli biztonsági szkenner

Nessus távoli biztonsági szkenner van szoftver amely nagyon népszerű és a világ hálózatbiztonsági szervezetei által széles körben használják. Ma a Nessust több mint 75 000 szervezet használja világszerte.

Hack eszközök ezt használják a hálózat biztonsági réseinek megismerésére. A Nessus valóban nem program nyílt forráskód Ismét Nessus azonban továbbra is szabadon használhatja ingyen.

Töltse le az alábbi PC hacker alkalmazást

Apps Utilities LETÖLTÉS

3. John the Ripper (a legjobb PC-s hack alkalmazás)

Hasogató János van hack eszközök meglehetősen jól ismert, amelyet általában kezelésére használnakrés valami Jelszó gyorsan elérhető, és számos platformon elérhető, beleértve a UNIX, a Windows, a DOS, a BeOS és az OpenVMS.

A The Ripper fő célja a gyengeségek felderítése Jelszó UNIX rendszereken (beleértve a Linuxot is). A Hasogató János egy olyan program, amely segíthet az adminisztrátoroknak meghatározni a Jelszó.

A John The Rippert azonban illetéktelen felek is használják a megszerzéséhez Jelszó a felhasználó.

Töltse le az alábbi PC hacker alkalmazást

Hacker alkalmazások más számítógépekhez.

4. Nikto

Nikto van hack eszközök ellenőrzésre sebezhetőség az Apache-on. Tehát megtudhatja, hol van lyuk webkiszolgálón.

Folyamat szkennelés sürgősen elemezni kell, hogy web szerver hogy megfogalmazza, nincsenek hiányosságok, vagy még mindig sok hiányosság van.

Töltse le az alábbi PC hacker alkalmazást

Apps Utilities Cirt.Net LETÖLTÉS

5. Acunetix webes biztonsági rés

Acunetix internetes biztonsági rés van szoftver a webhely sebezhetőségének felderítésére, amelyet szakértők széles körben használnak Biztonság és webfejlesztő hogy ellenőrizzék az általuk épített webhely biztonságát.

Végezhet egy Scan Engine-t, amely érzékeli a sérülékenységeket vagy a kiskapukat sebezhetőség. Csak azt a webhelycímet kell megadnia, amelyik leszletapogatás, akkor az Acunetix automatikusan ellenőrzi webhelyét.

Töltse le az Acunetix webes biztonsági rését

6. P0f

P0f egy olyan eszköz, amely használja sor kifinomult, amely passzív ujjlenyomatot képes végrehajtani.

A P0f egy operációs rendszer eszköz ujjlenyomat ami meglehetősen egyedülálló abban a tekintetben, hogy nem küld csomagokat a célpontnak, sokkal inkább csak veszi a csomagokat, és megvizsgálja őket, hogy meghatározzák az őket küldő operációs rendszert.

Letöltés P0f

Alkalmazások segédprogramjai LETÖLTÉS lcamtuf.coredump.cx

7. Wireshark

Wireshark egy ingyenes és csomagelemző nyílt forráskód. Ezeket az eszközöket hálózati problémamegoldásra, elemzésre, szoftver- és kommunikációs protokollok fejlesztésére, valamint oktatásra használják.

Eleinte Ethereal néven, 2006 májusában a projektet Wireshark névre keresztelték védjegyproblémák miatt.

Wireshark.org Apps Developer Tools LETÖLTÉS

8. Metasploit

Metasploit egy biztonsági szoftver amelyet gyakran a rendszer rugalmasságának tesztelésére használnak a gyengeségek kihasználásával szoftver rendszer.

Metasploit felhasználható a számítógépes rendszerek sebezhetőségének tesztelésére, hogy megvédjék őket, vagy betörjenek a rendszerbe távoli.

Sok információbiztonsági eszközhöz hasonlóan a Metasploit egyaránt használható törvényes és jogosulatlan tevékenységekhez.

Letöltés Metasploit

9. Radír

Radír egy hatékony biztonsági eszköz a Windows számára, amely lehetővé teszi az érzékeny adatok teljes törlését merevlemez.

Hack eszközök Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP és DOS rendszerekkel működik. Ez a radír biztosítja a törölt adatok teljes törlését.

Töltse le az alábbi PC hacker alkalmazást

Termelékenységi alkalmazások ingyenesek, alacsony szintű és letölthető

10. Social Engineer Toolkit

A fő funkció Social Engineer Toolkit információ megszerzése, hozzáférési engedélyek megszerzése és még sok minden más.

A Social Engineer Toolkit egy csomót tartalmaz hack eszközök amely a gyengeségek megtámadására összpontosít felhasználó/ ember a toll-tesztben.

A Social Engineer Toolkit fő célja a Social Engineer Attack szimulálása annak érdekében, hogy a rendszer vizsgáztatója hatékonyan tesztelhesse a támadás működését.

Töltse le az alábbi PC hacker alkalmazást

Ez a legjobb ingyenes hack eszközök szoftverének gyűjteménye Windows és Linux operációs rendszerekhez.

Hack eszközök ezt valóban kötelező megtanulnia, és el kell sajátítania, ha valóban kapcsolatban áll a világgal hackelés. Természetesen gyakorolhat saját számítógépén is.

Ez mind Jaka, Wasalam!