a GPS-pontosság javításának módja

A hibák és a pontatlan GPS megelőzése nagyon egyszerű. Íme néhány módszer a GPS pontosságának javítására.

Global Positioning System vagy GPS nagyon könnyen használható. Sőt, a GPS már telepítve van minden okostelefonra, de néha a GPS-nk nem túl pontos. Ennek oka lehet hardver, időjárás, és szintén szoftver.

Nos, hogyan lehet megakadályozni a GPS-t hiba és a pontatlan nagyon könnyű. A következő a GPS pontosságának javításának módjai Ön.

  • Hogyan lehet javítani a GPS pontosságát Androidon további alkalmazások nélkül
  • A Google Maps használata internetkapcsolat nélkül (offline)
  • Hogyan juthat el útba GPS nélkül! Akkumulátor takarítás akár 80% -ig

A GPS-pontosság javításának módjai

1. Ellenőrizze a tartózkodási helyét

Hogy megtudja, mennyire pontos az okostelefon ellenőrizze a tartózkodási helyét, megnyitva egy GPS alkalmazást, például Google Térképek vagy más térképalkalmazások segítségével ellenőrizze, hogy az okostelefon a megfelelő helyet mutatja-e vagy sem. Ha igaz, akkor az okostelefon pontos helyet mutatott, de ha nem, akkor megpróbálhat más módszereket az alábbiakban.

2. Győződjön meg róla, hogy engedélyezte a „Nagy pontosság” funkciót a Helybeállításokban

A GPS pontosságának javításának többféle módja van aktiválja a Nagy pontosságot a helybeállításban, a használt okostelefontól függően. Kereshet rá a beállítások helybeállításában, vagy használhatja keresőmező vagy a kulcsszó helye alapján elhelyezkedés az okostelefontól függően.

Miután bekapcsolta a Nagy pontosság opciót, ellenőrizheti, hogy GPS-e pontos-e vagy sem. Nyissa meg újra a Google Térképet annak bizonyításához. Ha még mindig nem pontos, próbáljon meg más egyszerű módszereket.

3. Kalibrálja újra az okostelefon-iránytűt

Annak ellenére, hogy a GPS megmutatja az Ön tartózkodási helyét, lehetséges, hogy a GPS nem a megfelelő helyzetet mutatja. Ez irritálhat, ha navigációt használ, vagy Pok mon GO játékot játszik, amely pontos helymeghatározást igényel. Nagyon könnyű pontos helyzetet kapni, csak egy használható iránytű alkalmazásra van szükség.Letöltés a Google Play Áruházban az egyik alkalmazás az GPS állapota.

MobiWIA hálózati alkalmazások - EclipSim LETÖLTÉS

Ha a GPS állapota letöltésre került, nyissa meg az alkalmazást, és a GPS állapota megkeresi a legközelebbi műholdakat. Ha az alkalmazás nem tud jelet kapni a műholdak megszerzéséhez, az azt jelenti, hogy már voltálBlokk. Később az ötödik pontban tárgyalunk.

Most kalibrálnia kell az iránytűt. Ehhez érintse meg a képernyőt, majd kattintson a hamburgerre menü a képernyő bal felső sarkában. Kattintson az "Iránytű kalibrálása" elemre, és kövesse az utasításokat. Nos, most az iránytűjének meg kell mutatnia a pontos helyet. Még mindig nem? Próbáld ki Visszaállítás A GPS.

4. Frissítés A GPS

Ha ezek a módszerek még mindig nem javítják a GPS pontosságát, próbálja ki Frissítés GPS adatait. Ugyanazon alkalmazás segítségével kattintson a hamburgerre menü és válassza a "szenzor diagnosztizálása", majd a "GPS szenzorok" lehetőséget. Akkor megjelenik Felugrik és az adatok tisztításához kattintson a "reset" gombra gyorsítótár A GPS elölről indul.

Most az okostelefonnak képesnek kell lennie a műholdak gyorsabb lezárására, és pontosabb helyzetére. Nyissa meg újra a Google Térképet, hogy bebizonyítsa, hogy GPS-e nagyon pontos-e. Meg kellett volna tennie, ha a kezdetektől fogva követte az utasításokat, ha még mindig nem, próbálkozzon egy másik módszerrel.

5. Böngésszen, ha valaki blokkolja az okostelefonját

Ha az előző tippek még mindig nem működnek, ez azt jelenti, hogy a probléma nem az okostelefonnal van, hanem egyéb külső tényezők, amelyek nem teszik lehetővé, hogy az okostelefon jelet kapjon. Előfordulhat, hogy az alkalmazás nem működik. Vagy lehet egy fémtárgy, amely blokkolja a jelet.

De ha a fenti módszer elvégzése után az okostelefon hirtelen nem tudja lezárni a GPS-jelet, akkor ezt meg kell tennie törölje adatok az okostelefonon. Vagy ha használja egyedi ROM, frissítés a legújabb verzióra, vagy válasszon másik ROM-ot.

Ezek a tippek egy olyan GPS esetének megoldásához, amely nem mutatja a pontos helyet. Néha nagyon bosszankodunk, amikor a GPS nem működik megfelelően. Remélhetőleg ez a módszer segíthet. Kérjük, tegye meg észrevételeit, ha sikerült, vagy esetleg van saját maga.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found