nézd meg a film tombolása (2018) teljes filmet

Tényleg meg akarja nézni a Rampage (2018) filmet, de zavarban van hol? Ne aggódj, csak nézd meg ezt az ApkVenue cikket, banda.

Már nagyon sok film van a vadállatokról, bandáról. Ne akarj lemaradni, a 2018-ban megjelent Rampage film is ezt a témát hordozza, tudod.

Bemutató filmek Dwayne "The Rock" Johnson Kiderült, hogy ezt feloldották a 80-as években népszerű Rampage nevű játékteremből.

A Rampage egy sci-fi film, amely izgalmas cselekedetekbe burkolózik. Ha kíváncsi erre a filmre, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét.

Szinopszis Film Rampage (2018)

Davis Okoye az Egyesült Államok volt elit katonája, aki most primatológusként dolgozik. Munkájában Davis gondoskodik egy albínó gorilláról György.

George és Davis nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással és mély kapcsolatban állnak egymással. Ennek oka, hogy George-ot Davis gondozta csecsemő kora óta.

Hosszú történet, George fertőzést kapott egy mérgező vegyszer miatt. Ennek eredményeként George teste óriásivá és hevessé vált.

Nem csak George, ezek a vegyi anyagok egy megnevezett farkast is megfertőztek Ralph és egy megnevezett krokodil Lizzie. A két állat óriássá vált és terrorizálta a környéket.

Davis nem marad csendben. Nevű genetikus segítségével megpróbálja megállítani a három óriás állatot Dr. Kate Caldwell.

Davis keresi a módját, hogy visszaszerezze szeretett gorilla George-ját eredeti méretére. Másrészt azt is megpróbálja feltárni, hogy ki áll ezeknek a kémiai kísérleteknek a hátterében.

Vajon Davisnek sikerült megállítania az óriásállat rémét? Csak maga nézi, banda!

Érdekes tények a tombolásról (2018) Teljes film

A szinopszis elolvasása után jobban érdekelt a Rampage című film megtekintése? Nos, most az ApkVenue elárul néhány érdekes tényt a Tombolás című filmből.

  • Davis megnyugtatta George-t azzal, hogy egy jelnyelvi szót használt, amely értelmes volt . Rock vagy a szikla a Davis-t alakító Dwayne Johnson színpadi neve.

  • George gorillának és Ralph farkasnak ugyanaz a neve, mint a videojátékban. Csak a Lizzie, a krokodil név nem szerepel a játékban.

  • Kezdetben George rendes gorilla volt. Annak érdekében azonban, hogy ne tartsák King Kong plágiumának, George kabátjának színéből albínót készítettek.

  • Az eredeti Rampage arcade játékgép, amelyet ebben a jelenetben láthat Claire Wyden irodájából.

  • Az egyik jelenetben George elvesz egy embert egy épületből és megeszi. Ez egy olyan játékra való hivatkozás, ahol George-nak embereket kell ennie ahhoz, hogy feltöltse a vérét.

Nézd a Rampage (2018) filmet felirattal

CímTombol
Élő2018. április 13
Időtartam1 óra 47 perc
TermelésÚj vonal mozi
RendezőBrad Peyton
ÖntvényDwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Értékelés51% (RottenTomatoes.com)


6.1/10 (IMDb.com)

Miután elolvasta az összefoglalót és érdekes tényeket, és megnézte a Rampage című film előzetesét, bizonyára kíváncsi erre a filmre, igaz?

Ne aggódj, banda. Az ApkVenue linket ad a Rampage film megtekintéséhez, amely minden bizonnyal izgalmas és izgalmas.

>>> Nézd meg a Film Rampage (2018) <<<

Ez volt Jaka cikke a Tombolás című filmről, Dwayne Johnson főszereplésével. Ha rajongsz az akciófilmekért és a tudományos fantasztikus filmekért, garantáltan imádni fogod.

Találkozunk egy másik Jaka cikkben, banda!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found