nem kamu, így lehet a yahoo fiókhoz hozzáférni jelszó nélkül

A Yahoo-ról szólva előfordul, hogy az ApkVenue-nak van egy érdekes trükkje, nevezetesen az a trükk, hogy a Yahoo-fiókhoz jelszó nélkül férjen hozzá. E trükk használatával minden bizonnyal biztonságosabbá válik Yahoo-fiókja. Kíváncsi? Gyerünk, hallgassunk!

Jehu egy internetes webhely, amelyre először alapítottak 1995. március 2 manapság a világ egyik óriási internetes oldalává vált. Bizonyítja, hogy ezt a Yahoo webhelyet a világ ötödik legnépszerűbb webhelyeként használják.

A Yahoo-ról szólva előfordul, hogy az ApkVenue-nak van egy érdekes trükkje, mégpedig trükkök a Yahoo-fiók eléréséhez nincs jelszó. Igen, ennek a trükknek a használata minden bizonnyal még biztonságosabbá teszi Yahoo-fiókját. Kíváncsi? Vegyük csak figyelembe az ApkVenue következő cikkét.

  • Nem a Google vagy a Yahoo, ez a világ 100 legrégebbi .COM domainje
  • A Yahoo felkészíti a Google Asszisztens versenyzőit
  • Hogyan ellenőrizhető a Yahoo! Hackelt levelek vagy sem

Hogyan férhet hozzá Yahoo-fiókhoz jelszó nélkül, csak ellenőrizze mobiltelefonját

A Yahoo egy olyan webhely, amely híres az egyik e-mail szolgáltatásáról, nevezetesen Yahoo levelezés. Ön a szolgáltatás egyik felhasználója? Ha igen, akkor a következő ApkVenue trükköt használhatja, amely egy trükk, amellyel jelszó nélkül férhet hozzá a Yahoo-fiókjához.

Ez a trükk nagyon hasznos, különösen azok számára, akik szeretik elfelejteni a jelszavakat. Nem csak ez a trükk arra is képes, hogy megakadályozza a jelszavak feltörését. Most, anélkül, hogy további hosszúságokra lenne szükség, íme a lépések.

A Yahoo-fiók jelszó nélküli elérésének lépései

  • 1. lépés

Először le kell töltenie az alkalmazást "Yahoo levelezés" először az okostelefonra. Ha androidos okostelefon-használó, akkor a webhelyről letöltheti Road egér link következő.

A Yahoo Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Ha azonban Ön Apple okostelefon-felhasználó, letöltheti a következőn keresztül: Alkalmazásbolt okostelefonján.

  • 2. lépés

Nyissa meg az alkalmazást "Bejelentkezés" fiókjába a szokásos módon.

  • 3. lépés

Ha igen, megjelenik az elvégzendő képernyő telefonos ellenőrzés. Írja be mobilszámát, majd nyomja meg a gombot "Telefon ellenőrzése". Várja meg az SMS-t, majd írja be az SMS kódját.

Fotó forrása: Fotó: Tech Recipes
  • 4. lépés

Ha igen, kezdje el váltson számítógépre Ön. Jelentkezzen be a Yahoo-fiókjába a szokásos módon, amíg meg nem jelenik a kijelzés ez alatt.

Kattintson a gombra "Cleat Button" a jobb felső sarokban, majd kattintson a gombra "Számlainformáció".

  • 5. lépés

Ha igen, akkor egy kijelzés jelenik meg ez alatt.

Kattintson a gombra "Fiók biztonság", majd kattintson a "Nézze meg, hogyan működik" gombra.

  • 6. lépés

Folytatás egy kattintással "Igen, nekem van ez a telefon", majd "Igen, küldj értesítést". További részletekért láthatja a képet ez alatt.

  • 7. lépés

Amikor a fentiek mindegyike befejeződött, kezdjen visszatérni okostelefonjára. Jelenleg az okostelefonon egy értesítés jelenik meg, például ez alatt. Ha nincs, folytassa a megnyomásával "Zöld gomb".

  • 8. lépés

Minden konfiguráció befejeződött, itt az ideje a tesztelésnek. Belépett a Yahoo mail bejelentkezési oldal mint általában, nem jelszó kérés jelenik meg, hanem a képhez hasonló ez alatt.

  • 9. lépés

Amikor a kijelző megjelenik a számítógépén, visszatérhet okostelefonjához. Mert az okostelefonon jelenleg biztosan lesz így jelenítsen meg.

Folytassa a "Zöld gomb" megnyomásával, majd automatikusan A számítógépen lévő Yahoo-fiókját bejelentkezik. Kész.

Nos, ez csak egy trükk az ApkVenue részéről, hogy jelszó nélkül férjen hozzá a Yahoo-fiókhoz. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!

Szalagcím: Tapétakávé


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found