nem kalóz! Ez a prémium szoftverek ingyenes használatának biztonságos módja

Általában a szoftverfejlesztők biztosítják a szoftver próbaidejét. De ha ez az idő nem elegendő az Ön számára, akkor olvassa el a következő JalanTikus cikket a próbaidőszak visszaállításáról.

A számítógépes rendszer szoftvere valóban nagyon fontos. Szoftver nélkül természetesen a számítógépes rendszere nem lesz képes ilyesmire képfeldolgozás, dokumentumfeldolgozás, szörfözés az interneten, és így tovább.

De annyi szoftver áll rendelkezésre, néha szükség van rá felülvizsgálatot végez vásárlás előtt. És általában a fejlesztő fogja időmérőt biztosít. De ha ez az idő nem elegendő az Ön számára, elolvashatja az ApkVenue cikkét arról, hogyan kell csinálni állítsa vissza a próbaidőszakot.

  • Éber! Sok ilyen kalóz szoftver trójai betétekkel rendelkezik
  • Fantasztikus! Ez a 6 ingyenes szoftver helyettesítheti tízmillió szoftvert!
  • 10 legjobb ingyenes titkosító szoftver PC / laptop számára

Könnyű módszerek a PC-szoftver alaphelyzetbe állítására

Nagyon sok szoftver van a számítógépes rendszerek számára, talán, mint az égen lévő csillagok. Ha a szoftver ingyenes, akkor csak telepítenie kell, majd ha jó, akkor használja tovább. Ha nem jó, azonnal törölje. De mi van, ha a szoftverért fizetnek?

Természetesen, ha a szoftvert fizetik, kár lenne, ha a pénzéből olyan szoftvereket vásárolnának, amelyek nem elég jók. Ennek oka az, hogy bár a fejlesztő kipróbálási időszakot biztosít a szoftver számára, néha ez az idő nagyon rövid és kevésbé használható referenciaértékként a minőség értékeléséhez.

Ennek leküzdésére a következő ApkVenue módszerrel állíthatja vissza a próbaidőszakot.

A Run as Date szoftver használata

Alkalmazások letöltése

Az első, használhatja a szoftvert Futtatás dátumként. Ez a szoftver önmagában is hordozható, könnyű és egyszerű. A szoftver használatával egy szoftvert futtathat meghatározott dátum és idő.

A következő a szoftver megjelenítése.

Fotó forrása: Fotó: Nirsoft
  • Az oszlopon 1, Tudsz adja meg az elérési utat a visszaállítani kívánt szoftver.
  • Az oszlopon 2, adja meg dátum és idő ehhez a szoftverhez az ApkVenue egy nappal a szoftver telepítése után javasolja.
  • Az oszlopon 3, kattintson a gombra "Fuss" a szoftver futtatásához.

A Time Stopper szoftver használata

Alkalmazások letöltése

Ha Futtatás dátumként hatástalan, kipróbálhatja a szoftvert Time Stopper. Ez a szoftver hasonló a Run As Date-hoz, hordozható, könnyű és egyszerű. A szoftver használatával Ön is futtasson egy szoftvert meghatározott dátumot követve.

A különbség a Futtatás dátummal, ezzel a szoftverrel szintén létrehozhat parancsikon, ami azt jelenti, hogy ezt a szoftvert csak egyszer kell megnyitnia. Ezután csak nyissa meg a parancsikon fájlt erről a szoftverről.

A következő a szoftver megjelenítése.

Fotó forrása: Fotó: Technize
  • Az oszlopon 1, Tudsz adja meg az elérési utat a visszaállítani kívánt szoftver.
  • Az oszlopon 2, adja meg dátum és idő ehhez a szoftverhez az ApkVenue egy nappal a szoftver telepítése után javasolja.
  • Az oszlopon 3, adjon meg egy nevet, ha szükséges, majd kattintson a gombra "Asztali parancsikon létrehozása", akkor a szoftver segítségével módosított parancsikon megjelenik az asztalon. Akkor csak a szoftverét kell futtatnia parancsikon keresztül a.

Nos, Jakától csak ez az út állítsa vissza a próbaidőszakot. ApkVenue, remélem, hogy okosan használja ezt a módszert. Sok szerencsét!

Szalagcím: WIBU-Systems AG


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found