hogyan lehet stabilizálni az internetkapcsolatot a számítógépen a parancssor segítségével

Az internetkapcsolata instabil? Nem kell aggódnia, itt az ApkVenue tippeket ad az internetkapcsolat stabilizálásához a Parancssor segítségével.

Biztosan újra átélt egy szórakoztató rohamot böngészés, folyam, vagy Letöltés, uh, a kapcsolat hirtelen lelassul. Természetesen ez nagyon idegesítő, különösen azoknak a játékosoknak, akik szórakoztató online játékok, hirtelen lemaradás instabil kapcsolat miatt.

Jól! Most már nem kell aggódnia, hogy ilyen dolgokat tapasztalhat meg, mert itt az ApkVenue már rendelkezik a tippekkel. Hogyan kell? Könnyű. Ezúttal az ApkVenue fogja Ossza megtippek az internetkapcsolat stabilizálásához a Parancssor segítségével. Gyerünk, hallgassunk!

  • A Force Close alkalmazás javítása az Android rendszeren
  • Hogyan lehet javítani a karcsú testtartást, mivel a modulok előtt túl sokáig van
  • A gyorsan lemerülő laptop akkumulátorának javítása

Hogyan lehet stabilizálni az internetkapcsolatot a számítógépen a parancssor használatával

Először is ellenőrizze, hogy a számítógépe megfelelő-e csatlakozik az internethez. A következő lépés, fuss Parancssor vagy CMD számítógépen:

  • Windows 8 felhasználók számára

Kattintson a jobb gombbal a gombra Logo Start és válaszd Parancssor (rendszergazda).

  • Windows 7 felhasználók számára

Kattintson a gombra Rajt, típus Parancssor a keresőmezőben. Ha megtalálta, kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget Futtatás rendszergazdaként.

Megjegyzés: Ügyeljen arra, hogy a CMD használatával fusson Adminisztrátor, mert ha nem, akkor a CMD úgy lesz végrehajtva Rendes felhasználó.

Miután megnyílt a Parancssor, most ellenőriznie kell az IP-címet. Hogyan:

  • típus ipconfiq / all és nyomja meg Belép, akkor sok konfiguráció jelenik meg.
  • A sok létező konfigurációs adat közül keresse meg DNS-kiszolgáló, majd írja le vagy emlékszik a számra DNS-kiszolgáló a. Ezen a ponton hagyja, hogy a CMD ilyen maradjon (neBezárás).
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ön után sikerült megtalálni a DNS szerver számokat, a következő lépés:

  • típus ping l 800 192.168.43.1 t, majd nyomja meg a gombot Belép.

Információ:


- : Mínusz jel


L : Kisbetűs L


800 : Ez azt jelenti, hogy az elküldött adat 800 bájt. Cserélheti tetszés szerint.


192.168.43.1 : A korábban kapott DNS-szám.


t : Annak érdekében, hogy a kapcsolat ne vesszen el.

Ha a fentieket helyesen tette, akkor megteszi több válaszüzenet jelenik meg. Például megnézheti képernyőképek lent, ez az internetkapcsolatának jele stabil, így most bátran böngészhet, streamelhet és letölthet tetszése szerint.

Emlékezik! Parancssor így kell tartanod (ne csukd be), de ha zavar, akkor megteheted minimalizálni csak. Ha befejezte az internet használatát, akkor megteheti Bezárás Parancssor ablak, és a kapcsolat létrejön normalizálódni mint általában.

Hogyan? Könnyű, igaz? Ez az hogyan lehet stabilizálni az internetkapcsolatot a parancssor segítségével. Tudnia kell, hogy a stabilizálás mellett ezek a tippek is képesek gyorsítsa fel az internetkapcsolatot. Van tapasztalata ezeknek a tippeknek a használatában? Kérem Ossza meg igen az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found