4 kérelem motorkerékpár hitelszámlák kifizetésére

Jelentkezést keres motoros hitelszámlák fizetésére? Kiderült, hogy 5 olyan alkalmazás létezik, amelyek közül választhat a hitelszámla kifizetésére.

Elfoglalt vagy és nincs időd fizetni a már esedékes motoros számlákat? Nem akar sorban állni a banknál vagy a kisboltban, hogy csak motoros hitelszámlákat fizessen?

Duh srácok, manapság minden modern és digitális! Ha csak a motorkerékpár-hitel fizetésére van szüksége, akkor nem kell fáradt a bankba.

Ha nem tudod, kiderül, hogy van, tudod, egy alkalmazás a motorkerékpár-hitelszámla befizetésére! Csak fiókot kell létrehoznia az alkalmazásban, és feltöltést kell végeznie a motorkerékpár-részletek kifizetéséhez.

Nem tudja, milyen alkalmazásokkal tudja kifizetni a motoros hitelszámláját? Íme néhány a legjobb alkalmazás kiválasztása a motoros hitelek kifizetéséhez!

4 Alkalmazás motorkerékpár-hitelszámlák fizetésére

Manapság minden egyre könnyebb. Órákig várakozik, hogy kifizesse a motoros hitelszámlát nem az idők újra!

Most az ApkVenue által ajánlott következő 4 alkalmazással tudja kifizetni a motoros hitel törlesztőrészleteit:

1. Nyissa meg az Adira Finance alkalmazást

Alkalmazások letöltése

Az első alkalmazás, amelyet az ApkVenue javasol a részletek kifizetésére, az Hozzáférés az Adira Finance oldalhoz. Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás csak az Adira Finance ügyfelek számára használható.

Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy a motoros kölcsön törlesztőrészleteinek közvetlen fizetése mellett megismerheti a fogyasztói finanszírozás részleteit, a finanszírozási számítások szimulációját (ha ismét új motort szeretne telepíteni), a legközelebbi Adira kirendeltségről , és az Adira Finance Contact Care szolgáltatásokat.

Számodra az Adira Finance ügyfelei számára ez az alkalmazás nagyon kényezteti Önt, mert nem bonyolult más alkalmazásokat telepíteni a motorkerékpár-részlet fizetéséhez.

2. PAYFAZZ

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

A következő alkalmazás, amelyet az ApkVenue javasolni fog, az PAYFAZZ. Talán ez egy olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten fizetésekre használnak több, beleértve a motorkerékpár-kölcsönök kifizetését is.

Néhány lízing akik együttműködnek PAYFAZZ a Bussan Auto Finance (BAF), a Columbia Finance, a Mega Auto Finance (MAF), a Mega Central Finance (MCF), a WOM Finance, a FIF Finance és a FINANCIA / Credit Plus Finance.

Ezenkívül ebben az alkalmazásban hitelt is vásárolhat, online kölcsönöket adhat és PLN számlákat fizethet. Egyablakos szolgáltatás valóban ez az alkalmazás.

3. Tokopédia

Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS

Ki az ördög nem ismeri az egyik eredeti indonéz Unicorn céget? Úgy tűnik, hogy szinte minden online tranzakció elvégezhető ezzel az alkalmazással.

Azon kívül, hogy online vételi és eladási alkalmazásról van szó, kiderül, hogy a Tokopedia használható motoros részletfizetési számláinak kifizetésére is. Csak mondd Astra Credit, BFI Finance, Bussan Auto Finance, Indomobil Finance, Mega Auto Finance és egyéb bérleti szerződések. Több mint 15 van lízing a Tokopedia nyújtja a motorkerékpár-részletek kifizetéséhez.

Igen, a Tokopedián keresztüli motoros hitel-befizetésed is rugalmasabb. A Tokopedián banki átutalási részleteket fizethet átutalással, offline fizetési pontok, Virtuális bankszámla, az OVO Cashig.

Igen, a Tokopedia magában foglalja a gyakran kedvezményeket, amikor a Tokopedián keresztül fizet számlákat, beleértve a motorkerékpár-törlesztőrészletek kifizetését is.

4. Ayopop

Alkalmazások termelékenysége PT Ayopop Teknologi Indonesia LETÖLTÉS

Az utolsó alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl, hogy kifizethesse a motoros hitelszámlát Ayopop. Használta valamelyikőtök az Ayopop alkalmazást?

Az alkalmazás egyik előnye, hogy a motoros részleteket különféle fizetési lehetőségekkel fizetheti, például - AyoSaldo, banki átutalás (Bank Mandiri, BCA, BRI, BNI stb.), Betéti / hitelkártya Visa / Master Card / JCB , Mandiri E-készpénz, offline (Alfamart, Agen46, BTPN WOW) fizetéshez GO-PAY!

A törlesztőrészletek befizetésére Ayopop, csak választania kell lízing ahol átveszi a motort -> Írja be a szerződés számát -> majd válassza ki a motorszámla fizetési módját. Jelenleg az Ayopop csak itt tud fizetni motorkerékpár-hiteleket lízing Csak BFI.

Ez volt az 5 kérelem a motoros számlák vagy törlesztőrészletek kifizetésére. Kiderült, hogy most minden könnyű, huh, srácok!

Ezek az alkalmazások elegendőek-e ahhoz, hogy képviseljék a motorkerékpár-hitel fizetéséhez szükséges pályázatot? Érdekli az ApkVenue, hogy fizetős verziót készítsen az autókölcsönről?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információt, tippeket és trükköket, valamint a technológiával kapcsolatos híreket kapjon a Jalantikus.com

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found