hogyan lehet ideiglenesen kikapcsolni a WhatsApp alkalmazást a mobiltelefonon

A WA ideiglenes letiltása, kiderül, hogy meg tudja csinálni. Kíváncsi? Gyerünk, olvassa el az útmutatót arról, hogyan lehet ideiglenesen kikapcsolni a Whatsapp alkalmazást Android és iPhone készülékeken.

A WA ideiglenes letiltása egy trükk, amelyet el kell sajátítania. E trükk ismeretében egy pillanatra megnyugodhat a munka és az élet nyüzsgésétől.

A legtöbb ember érezte sok csevegés szakította meg akik a WhatsApp csoportból, barátoktól, főnököktől vagy más rokonoktól lépnek be.

Valóban, gyakran a WA csoport csevegése zavarja a beérkező értesítések száma. Különösen, ha nyugodni akarsz, bosszantó, hogy az értesítő táblák folyamatosan felbukkannak.

Nos, az ApkVenue-nak módja van ideiglenesen letiltani a WA-t mind Android-mobiltelefonon, vagy akár iPhone-on. Azonnal gyakorolhatja ezt a trükköt, és elkerülheti a bosszantó értesítéseket.

A WhatsApp ideiglenes letiltása Androidon és iPhone-on

A WA deaktiválásának módja segítő lehet azok számára, akiket mindig a munka üldöz, és egy pillanatra le akarnak nyugodni. Az ismételten érkező WA-értesítések valóban nagyon idegesítőek.

Ezt meg lehet csalni a Whatsapp deaktiválásával, hogy az Önnek küldött csevegés csak az állapotot érje el Elküldve / elküldve vagy csak pipálj egyet.

Ezenkívül a WhatsApp-on olyan üzeneteket is lát, amelyeket már elküldtek / töröltek olyan cikkeken keresztül, amelyeken az ApkVenue írt ez a link. Így megtudhatja, milyen üzeneteket küldtek korábban.

Különféle módon deaktiválhatja a Whatsapp alkalmazást, akár alkalmazással, akár alkalmazás nélkül, és az ApkVenue által biztosított módszerek közé tartoznak az Android telefonok és az iPhone készülékek.

Hogyan lehet ideiglenesen letiltani a WhatsApp alkalmazást Androidon alkalmazás nélkül

Az Off WA, az ApkVenue első útja a legegyszerűbbtől indul, és további alkalmazások használata nélkül is megtehető. A trükk az, hogy csináld erő leállítása vagy erővel állítsa le a WhatsApp alkalmazást.

Val vel erő leállítása Ez a WhatsApp alkalmazás egy ideig leáll, így csevegési értesítések vagy bejövő hívások nem zavarják.

Ennek módja szintén nagyon könnyen gyakorolható, és itt vannak a teljes lépések:

 • 1. lépés - Nyissa meg a beállításokat a mobiltelefonján, és kattintson a gombra Alkalmazások vagy Alkalmazás.
 • 2. lépés - Keresse meg és kattintson az alkalmazásra WhatsApp.
 • 3. lépés - Kattintson Force Stop és válassza az OK lehetőséget, ha értesítést kap.
 • 4. lépés - A Force Stop végrehajtása mellett az értesítés oszlopon keresztül is kikapcsolhatja az értesítéseket, majd válassza a Blokk lehetőséget. Mint az alábbi kép.

Kombinációval erő leállítása és kikapcsolja az értesítéseket, a WhatsApp úgy néz ki, mintha teljesen inaktív lenne.

Sőt, azok az emberek, akik kapcsolatba lépnek veled, látni fogják, hogy a számod valóban meghalt, nem csak ideiglenesen deaktiválják a WA-t.

Hogyan lehet ideiglenesen kikapcsolni a WhatsApp alkalmazást az Android rendszeren

A WhatsApp ideiglenes letiltásának második módja egy speciális alkalmazás használata. Az ApkVenue által ezúttal ajánlott alkalmazás az Hibernátor.

Ezt az alkalmazást arra használják, hogy kikapcsolja az alkalmazás értesítéseit az Android rendszeren, és kímélje a mobiltelefon akkumulátorát. A hibernátor segít a WA funkció ideiglenes kikapcsolásában is.

Azok számára, akik nem rendelkeznek ezzel az alkalmazással, letöltheti az ApkVenue alábbi linkjén keresztül:

Letöltés Apps Utilities Ouadban Youssef

A Hibernator használatának teljes módja itt található:

 • 1. lépés - Nyissa meg az alkalmazást Hibernátor

 • 2. lépés - Görgessen lefelé a képernyőn, amíg meg nem találja az Indított alkalmazás oszlopot

 • 3. lépés - Keresés WhatsApp alkalmazás az oszlopban csúsztassa lefelé vagy felfelé az alkalmazást.
 • 4. lépés - kattintson a jelre ZZZ a WhatsApp szövegétől jobbra. Várjon egy pillanatra, és az alkalmazás automatikusan kikapcsolja a Whatsapp alkalmazást.
 • 5. lépés - Ha újra szeretné aktiválni a Whatsapp alkalmazást, bekapcsolhatja az oszlopból Hibernált alkalmazások mint az alábbi kép.

Győződjön meg arról, hogy a Hibernator alkalmazás Kisegítő lehetőségei be vannak kapcsolva a beállításokon keresztül. Ha nem, akkor hozzáférési értesítéseket küld, amikor letiltja az alkalmazást.

Ez az alkalmazás a RAM-ot is megtakaríthatja a háttérben futó alkalmazások letiltásával, és megakadályozhatja a mobiltelefon gyors felmelegedését.

A hibernátor egy pillanatra hibernálni fogja mobiltelefonját, hatékonyan a WhatsApp ideiglenes kikapcsolásának módjaként.

Hogyan lehet ideiglenesen letiltani a WhatsApp alkalmazást az iPhone készüléken

A WA ideiglenes letiltása az iPhone-on valójában nem tehető meg, mert ez a mobiltelefon operációs rendszer nem teszi lehetővé ezt.

Nem találtuk a helyes módot a Whatsapp alkalmazás letiltására, mint az Android-on, csak magának a mobiladatnak a kikapcsolásával.

Vannak azonban más módok is, amelyekkel elkerülheti a fiúkat bosszantó Whatsapp-értesítéseket. Így teljes módon:

 • 1. lépés - Nyisd ki beállítás az iPhone-on
 • 2. lépés - Húzza lefelé és a képernyőt kattintson az Értesítések elemre
 • 3. lépés - Húzza újra lefelé és lefelé a képernyőt kattintson a Whatsapp elemre
 • 4. lépés - Kattintson csúsztatható sáv amelyek léteznek az Értesítések engedélyezése jobb oldalon hogy kikapcsolja a Whatsapp értesítéseit.

Így nem zavarhatja a Whatsapp értesítései, amíg újra nem kapcsolja be az Értesítések engedélyezése beállítást.

Értesítések nélkül a csoportoktól vagy a kollégáktól érkező üzenetek automatikusan kevésbé vonják el a figyelmét.

Annak ellenére, hogy nem tudja teljesen kikapcsolni a WhatsApp alkalmazást, legalább használhatja ezt a trükköt arra, hogy kikapcsolja a WA-adatokat iPhone-ján.

Így lehet ideiglenesen letiltani a Whatsapp alkalmazást Androidon vagy iPhone-on egy alkalmazás segítségével vagy alkalmazás nélkül. Könnyű, igaz?

Ezzel az ApkVenue által megosztott trükkel képes lesz egy kis szünetet tartani a külvilág nyüzsgéséből és visszatérni, hogy megnyugtassa magát kedvező körülmények között.

Ne felejtsd el megírni a véleményedet a megjegyzések rovatba, srácok, viszontlátásra a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.