sssst, itt van, hogyan lehet gyökér nélkül megérinteni egy barátnő androidját!

Például használhatja azt a módszert, amellyel megérinti barátja Androidját, akár az Android telefonjára érkező hívásokig. Kíváncsi arra, hogyan érintse meg ezt az Androidot?

Gyakran érzi magát gyanúsnak és kíváncsinak azokra a tevékenységekre, amelyeket barátja Android-okostelefonján végez? Ha igen, akkor ezúttal JalanTikus ad bemutató mert érmék a barátnőddel, amellyel hozzáférés nélkül megérintheted a barátod Android-ját gyökér. Szeretné tudni, hogyan?

Különböző utak csapkod egy rossz okostelefon, ez az Android okostelefon megérintésének módja hasznos annak kiderítésében, hogy kik küldnek SMS-t, BBM-et, WhatsApp-ot és másokat. Például használhatja azt a módszert, amellyel megérinti barátja Androidját, akár az Android telefonjára érkező hívásokig. Kíváncsi arra, hogyan érintse meg ezt az Androidot?

  • Hogyan lehet megérinteni egy androidos okostelefont (tesztelt 100% -ban működik)
  • Alkalmazás a barátnőd mobiltelefonjának megérintésére azok számára, akik gyanúsan megcsalják őket
  • A barátnője tevékenységének rögzítése Androidon a Keylogger használatával

Hogyan érintsd meg a barátod Androidját gyökér nélkül

Ne fáradjon azzal, hogy az Androidot gyökerezteti, hogy megérintse az emberek okostelefonjait. Ezzel a bemutatóval a barátja okostelefonjához root hozzáférés nélkül megérintheti a barátnőjét, és nem rejthet el valamit előled! Kövesse az alábbi módszereket!

Telepítse az AirDroidot

Ahhoz, hogy kémkedni kezdhessen a barátja Android-jára, csak annyit kell tennie, hogy először telepíti az AirDroid alkalmazást a barátnője okostelefonjára. Akkor megy előre regisztráljon új fiókot vagy használjon régi fiókot, ha rendelkezik korábbi AirDroid-fiókkal.

Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS

Ezután ne felejtse el telepíteni az AirdDroid Desktopot a számítógépére vagy a laptopjára is. És Belépés ugyanazt a fiókot használja, amelyet barátja Androidján használt az AirDroidon.

Apps Produktivitás Sand Studio LETÖLTÉS

Nos, az előkészületek befejeződtek. Folytassa a következő lépéssel.

Tükörértesítések engedélyezése az AirDroidon

Az AirDroid funkció, amelyet a barátnője Androidjának megérintésére használunk, egy funkció Tükörértesítések. Ez lehetővé teszi a beérkező értesítéseket az Android-ra meg fog jelenni az AirDroid asztalon, amely ugyanahhoz a fiókhoz csatlakozik.

Az AirDroid Tükörértesítések funkciójának aktiválásához hozzáférést kell adnia az AirDroidnak a barátja androidos értesítéseihez. A trükk, menj be Beállítások> Értesítés> Értesítési hozzáférés. Ellenőrizze a szakaszt AirDroid Notification Mirror. Kész.

A következő lépés,

Telepítse a Hola Launcher alkalmazást a barátja Androidjára

Ha az AirDroid telepítési szakasza befejeződött, akkor telepítse Hola Launcher a barátod Android-ján. Arra a kérdésre, hogy miért a Hola Launcher, csak annyit mondjon, hogy a Hola Launcher könnyű és könnyen testreszabható! Garantáltan nem gyanúsítható.

Holaverse Enhancement Desktop Apps LETÖLTÉS

Felhívjuk figyelmét, hogy a Hola Launcher egyik érdekes tulajdonsága az alkalmazások elrejtésének és zárolásának képessége. Tehát azonnal a Hola Launcher telepítése után rejtse el az AirDroid alkalmazást a barátnőd Androidjára telepítve. Vagy használhat egy másik alkalmazást az AirDroid elrejtésére.

Kopogás kezdődik!

Ha az összes előkészület befejeződött, most megérintheti barátja Androidját. Megtudhatja a tartalmát csevegés és hívjon bárkit, aki bejelentkezik a barátja Androidjába. Amíg a barátod Androidja van csatlakozik az internethez, továbbra is ellenőrizheti az értesítéseket, amelyek a barátja Androidjába lépnek be az AirDroid Asztalon keresztül. Vagy használhatja a web //web.airdroid.com/ webhelyet is.

Később megtudhatja az összes tevékenységét. Például sokszor kinyit kulcsok, BBM, aki belép, WhatsApp, aki belép, SMS, e-mail, böngésző tevékenység a telefonhívásokhoz. Alkalmazások, mint WhatsApp akár válaszolhat is rajta AirDroid Desktop amikor bejövő értesítés érkezik. Hűvös, igaz?

Ja, a barátod Android-fájljaihoz is hozzáférhetsz. Nem csak fájlokat, hanem akár aktiválhatja is őket kamera barátnője távolról, anélkül, hogy a barátja tudná. Érdekes módon a barátja nem fogja tudni, hogy Ön a kamera alkalmazást használja. Tehát meg tudja mondani, hogy valóban otthon van-e vagy sem kukucskáljon a helyére a kamerából.

Nos, hogyan lehet már megérinteni a barátja Androidját? És most már tudja, hogyan kell használni az AirDroidot, igaz? Az az alkalmazás, amelyet eredetileg arra használtak, hogy megkönnyítse az Android okostelefonok számítógéphez való csatlakoztatását, valójában a Android megérintő alkalmazás.

Sok szerencsét!